View Full Version : Düzce
anilozer112
28-03-2007, 15:21
Galiba Düzce'liler buralara hiç uğramıyor. Aslında Düzce deyince akla yeşillik gelir ağaç gelir.
Ben Düzce'liyim. Düzce Kalıcı Konutlarda oturuyorum. Benim gibi ağaçları, çiçekleri, hayvamları, fotoğrafı seven var mı? :o
papatyama
28-03-2007, 19:58
Ben Düzceli değilim ama düzcede okuyorum.Düzce'nin yeşilliğini bilmeyenin olduğunu zannetmiyorum.Her ne kadar Düzce'ye alışamasamda Düzce dağaseverler için harika biryer...
Arkadaşlar Merhaba,
Ben Bolu Doğumluyum.Düzceden evliyim.12 yıldır Düzcede yaşıyorum.Halen gıda sektöründe imalat yapan bir fabrikanın Mali Müşavirliğini ve Muhasebe Müdürlüğünü yapmaktayım.Tek hobim doğada yürüyüşler yapmak ve gördüğüm güzellikleri doğa severlerle paylaşmak.Kalıcı konutlar Toki bloklarında ikamet ediyorum.Doğa ile ilgili her türlü paylaşıma açığım.
Doğayı ve onun tüm güzelliklerini taşıyan bölgemizi seviyorum.Geçen pazar günü Kurugöl'deydim.Piknikçilerin doğaya verdikleri zarar inanılmaz boyutlarda. Tedbir alınması lazım bölgenin insanları olarak ne yapabiliriz. :mad:
anilozer112
04-05-2007, 14:39
Şu anda Kurugöl'ü Turizme açmak için çalışmaların yapıldığını biliyorum. Yakın zamanlarda bu gerçekleşecek umarım. Çevre ve Orman Bakanlığı'nın Kurugöl'ün yasalar çerçevesinde turizm yatırımcıları tarafından işletmeye açılması yönünde çalışmalar yapıyor. O zama daha güzel olur. İnşallah...
Bende Düzceliyim ve kalıcı konutlardayım. Hoş, son mesaj yazılalı 2 sene olmuş ama, belki başkaları da çıkar :)
levent_cc
15-11-2007, 14:29
Benimde annem Düzceli. 2-3 ayda bir gelir gideriz. Evimiz kalıcı konutlarda.
Ben de Düzceliyim ve Bayındırlık kalıcı konutlarında oturuyorum. Mimarım. Düzce çok güzel, çok yeşil. Yeşili sevenler Düzceyi görmemişse, yeşil görmemiş sayılır bence. Tüm doğaseverlere selam.
:) Bende aslında Sapancalıyım ama Düzcede evliyim.Maşallah Allah nazardan saklasın merkez hariç yinede yeşil Düzce .
:) Çok haklısınız ashba yeşil Düzceye yakışmıyor elektronık agaçlar :)
anilozer112
11-02-2008, 14:07
Foruma hoşgeldiniz arkadaşlar.
Aslında Düzcemizde çevre düzenlemesi adı altında merkezde birçok ağaç kesildi. Ama birçok ta ağaç dikildi.
Dikilen ağaçların boşuna olduğunu düşünüyorum. Bi yanlış anlaşılma olmasın.. Siz şehrin en işlek caddesinin kaldırımlarındaki çapı 30-150cm arası değişen yetişkin ağaçları kesiyorsunuz, daha sık olarak yeni fidanlar dikiyorsunuz. O fidanlar o kadar insana dayanabilir mi? Biri bir yaprak koparıyor, biri kabuk soyuyor, biri üstüne koli düşürüyor derken dikilen fidanların 1/10'u büyüyebilecek kadar yaşarsa şanslıyız...
Üstelik o kesilen ağaçlar bir tarihe tanıklık etmiş ağaçlar. Atatürk'ün raporlarını okuyanlar bilir bir kısmını.
Yeni agac dıkmek ıcın eskılerın kesılmesı gerekmıyor bence de .Mermer ve yapay agaclarıyla belkı ılk bakışta modern gıbı gornebılır ama doğal hıcbır yer kalmadı,enkazlar ve suni güzellik.Düzce'ye yakışmıyor.Herşey de o kadar gec kaldık kı?
fenci_81
22-02-2008, 19:28
merhaba DÜZCE li hemşehrilerim merkez beslenbey köyü nde ikamet etmekteyim öğretmen adayıyım. köyümüz artık genişledi ve yakında merkeze bağlanacağız. çevremizdeki yeşillikler yok oluyor merkezi güzelleştirmek isterlerken köyümüzü mahvettiler
Merhabalar
Sahip çıkın fenci, köy köydür..
sabri zeki
09-06-2008, 23:14
Bir düzceli daha magosada yaşasada gönlü düzcede selam olsun.dostlara yeşil düzceme
Düzce'li Arkadaşlar,
Aşağıdaki linke bir göz atar mısınız lütfen?
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=9854
sabri zeki
12-10-2008, 23:00
Düzceliler toparlanın bakalım kaç düzceli varız ben yurt dışında yaşıyorum bu site bizim tanışalım.
fenci_81
29-11-2008, 16:31
merhaba geçen şubat ayında öğretmen adayıydım. şu an fen ve teknoloji öğretmeniyim. bu sitedeki bilgilerden yararlanarak düzce de profesyonel anlamda tarıma başlamayı düşünüyorum fikirlerimi ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya gayret edeceğim. ürününüz bol, toprağınız bereketli olsun...........
sabri zeki
30-11-2008, 20:20
sayın fenci hoşgeldin düzceliler pek görünmüyor sitede .belliki dizi filimlere daldılar ben dışarıda yaşayan düzceliyim. sevgiler..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.