View Full Version : Ekonomist
Billur Korkmaz
26-03-2007, 17:58
Ekonomist olmamın sizce mahzuru yoktur umarım? Kalemim de kuvvetlidir.. Dün gece yarısı bu siteyi bulduğumda, üye olmamdaki en büyük etken siz oldunuz Sayın Balıkçı.. :o:
Soruları nasıl da içten ve severek yanıtlıyorsunuz; fanus içindeki bir nur gibi ışık saçıyorsunuz çevrenize.. Bakın size güvenip üye oldum, bilmediklerimi öğrenme konusunda yanımda olacaksınız "SÖZ" değil mi?.. :cool:
Merhaba,
Bende bendeeeeee..... Gazi Üni. İktisat 4,5. sınıf :o Bitiyor bitemiyor yani... :dilli:
Yarım zamanlı muhasebecilik, sekreterlik, özel öğretmenlik yapmışlığım vardır.
Dikiş dikmek ve moda ile ilgilenmek gibi bir hobim var ama çok yetenekli olmadığım için belli etmemeye gayret gösteriyorum. :D
Başarısız bir sebze yetiştiricisiyim. Küpelim ve afrika menekşem halen yaşıyor olsa da şüpheleniyorum: "aceba benden gizli onlara doping veren var mı?" diye. Bir de yeni serüvenim: Pembe Domates!!!
Diğer öğrenciler kısmına selam verdim ama kimseler gelmese de görmese de bizimde mekanımız varmış...
Burnumu soktuğum tüm mevzuları bloguma yazmak niyetindeyim: www.tubaengin.blogspot.com
Selamlar :cool:
merhaba arkadaslar bende cumhuriyet ünv. iibf mezunuyum. bu siteyi bir bucuk ay önce buldum ve cok hosuma gitti. arkadaslar ellerinden geldigince yardimci oluyorlar sagolsunlar. aslinda biraz daha zaman ayirmak lazim böyle sitelere. görüsmek üzere
İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat mezunuyum. diplamaya göre bende ekonomistim sanirim ama gercek pek öyle degil :D
ilker_eroglu
11-09-2008, 16:27
Selamlar,
Ekonomist arkadaşlar bize biraz ekonomi hakkında tüyolar yatırımlar ve benzeri olaylar için tavsiyeler ve öneriler bulunmanızı rica ederim.
Ekonomimizi anlamak için küçük bilgiler vermeniz mümkünmüdür.
Saygılarımla
İlker EROĞLU
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.