PDA

View Full Version : Malina'ya sormayın :)

malina
26-03-2007, 01:13
Arkadaşlar, sorularınızı forumda sormanız gerektiğini sık sık tekrarlıyoruz. Her gün bir epey soru, forumun Bize Yazın bölümü kullanılarak bana soruluyor.

Forumda yazın dememizin bir kaç nedeni var. Birincisi sorularınızın tümüne cevap verecek bilgiye sahip değilim. (Bilen birini bulup, ona sorup, sonra size cevap iletmemin beklendiğini sanmam) İkincisi ve daha önemlisi, bilsem bile cevap vermek istemiyorum.

Neden?

Çünkü özel yazışma ile bir soru, sadece bir kişi için cevaplanmış oluyor. Oysa biz, o bir soruya verilen cevaptan, buradaki tüm üyelerin yararlanmasını istiyoruz.

Bu nedenle bana gönderilen soruların bir kısmını (üye olanların, aktarılmaya değer sorularını) buraya yapıştıracağım. Cevap yazılırsa okursunuz. Tabii soranın ortada olmadığı sorulara kim cevap verir bilmem... :)

Sorunun sahibi gelirse, sorusunu ilgili yere taşıyacağım.

malina
26-03-2007, 01:15
Yeni üyeyim ticaretle uğraşıyorum. Giresunun Alucra ilçesinde yaklaşık 20 dönüm arazim var rakım yaklaşık 1450 yöremiz şebinkarahisar ilçesine 30 km uzaklıkta bu arazimi nasıl değerlendirebilirim. ceviz düşünüyorum acaba yüksek rakım kriterlerine uygun seçim yaparsam başarılı olabilir miyim. sizin önerileriniz nelerdir.

yeten

malina
26-03-2007, 01:15
SEMİNER KONUM OLAN ALIÇLAR HAKKINDA BİLGİYE İHTİYACIM VAR İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM

alidingiz

malina
26-03-2007, 01:19
Batı ladini tohumu almak stiyorum nereden temin edebilirim acaba.
Şmdiden teşekkürler.

nemutlu

Onur G. HİTİT
26-03-2007, 02:20
Kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum.

Onur G. HİTİT :dilli:

* * *

Şaka bir yana da, Malina haklı. Burası bir forum ve forumlar bilgi paylaşıp tartışmak için vardır. İlgili başlıklarda sorulacak sorularda daha fazla cevap alınabilir ve daha fazla kişi faydalanabilir. ;)

Saygılarımla...

malina
26-03-2007, 20:25
FOTOĞRAF ÇEKMEYİ ÇOK SEVİYORUM, SİTENİZ BENİ DAHADA ÇOK HEVESLENDİRDİ VE BİLGİLENDİRDİ,

BENİM SİZDEN ÖGRENMEK İSTEDİĞİM FOTOĞRAF MAKİNALARI HAKKINDA.
ÇEKİMLERİMİN ÇOĞUNLUĞUNU KODAK CX7430' LA YAPMAKTAYIM, BUNU BIRAKIP Kodak Easyshare Z650 Dijital Fotoğraf Makinası ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM, BANA ALMAMI TAVSİYE EDERMİSİNİZ, YADA SİZİN ÖNERECEĞİNİZ MODEL VARMI, BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM.
TEŞEKKÜRLER

zekitan