View Full Version : Lüfer ızgara
Tartışılmaz lezzet .en önemlisi pişirirken zamanı ayarlamak balığı kuru bırakmamak
kelebek çalısı
27-09-2012, 18:15
Afiyet olsun Sn. ahmeter. Sanırım ızgara demek istediniz. Benim de öğrendiğim kadarıyla lüfer ızgara yapılırken derisi çok ince olan bu balığı ızgaraya yapıştırmadan pişirebilmek önemli. Tabi ki tüm balıklar için sizin de belirttiğiniz gibi kurutmamak ve etinin suyunu uçurmadan pişirebilmek de ustalık istiyor.
Tabakda duruyor henüz yemedim lüfer gün geçtikçe azalıyor pişirmeden evvel sıvı yağın üzerine sürülmesi yapışmayı önlüyor
Resim eski bir resim biraz çiçeklerden uzaklaşmak istedim aklıma evvela balık geldi
Selamlar
çiftçi5234
27-09-2012, 20:35
Babam aslında hiç böyle şeylere karışmazken bu akşam ''aslında lüfer alıp dolaba mı atsak'' dedi :D
Bu günlerde bol çıktığı haberleri geliyor
Yanına bazı ilavelerde lezzet katıyor kabak kızartması
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.