View Full Version : Teknisyenler
Serkan Taşdelen
15-12-2006, 22:41
Club Nokia Service Point Cep Telefonu Teknisyeniyim. Nokia Cep telefonları hakkında istediğinizi çekinmeden sorabilirsiniz arkadaşlar.
Sevgiler...:cool:
Merhabalar Serkan bey !
Konu başlığını yeni farkettim sizi bir teknik personel olarak tebrik ediyorum. Ancak teknisyenler başlığı ile değilde Teknik Personel başlığı olarak yazarsak daha çok arkadaşımız ilgilenir diye düşünüyorum. Bilmem katılırmısınız. Benimkisi sadece bir öneri.
Görüşmek dileği ile.
Ben de buradayım. Mesleğim uçak teknisyenliği. Havacılık ile ilgili soru ve sorunları olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım.
Not: THY bir numara, bizimle uçun, güvenli ve konforlu uçun.:p
Merhabalar
Bende Diş Protez Teknisyeniyim.
ağız estetiği ve güzel gülümsemelerde bizimle şekilleniyor. :-)
tatarbeyi
15-10-2007, 11:12
Cümle teknisyenlere selam bende metal işleri teknisyeniyim. (emekli) amaa kendimi emekli etmek istemiyor yeni işkollarında ikinci baharı yaşamak için araştırmalar ve etütler yapmaktayım. Yeni ilgi alanım birden fazla konular öncelik yemekclik ...
Hakan KINACI
15-10-2007, 11:51
Okul olarak; Torna Tesviye teknisyeniyim. İş olarak; Bilgi işlemciyim. :)
tatarbeyi
15-10-2007, 23:05
Teşekkür ederim memnun oldum meslektaşım sayılırsınız,farklı bir kolda uzmanlaşmanız ayrıca mutluluk verici. .Kurt'unuzda pek asilmiş.Adana'dan sevgiler
Mucip Gürbüz
16-10-2007, 01:09
Bende Ziraat teknisyeniyim, emekliyim, emekli olduktan sonra mesleğimle ilgili iş yapmaya başladım. Yalovada çiçekçilik yapmaktayım. Herkese selamlar.
tatarbeyi
16-10-2007, 21:04
Gürbüz bey kolaygelsin kardeşim yapmakta olduğun işi profesyonel olarakmı yapmaktasınız yoksa amatör ruhlamı ?
Neler üretmektesiniz toprakla uğraşmak hakikaten çok zevkli olmakta Yalovada çiçekçilik bir hayli yaygın duyduğum kadar. Açelya da yaygın olarak yetiştirilmekte imiş galiba, sizlere başarılar diller adana'dan kucakdolusu Akdeniz sıcaklığı.........
bendende merhaba
ben kalibrasyon teknisyeniyim
sanırım sizlerden çok şey öğrenicem;)
yerbudak
15-07-2008, 23:58
Merhaba,
Elektrik-elektronik teknisyeniyim,
Fotokopi ve yazıcı sektöründeyim
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.