View Full Version : Hemşireler
bahcehizmetleri
07-12-2006, 17:06
--sizden baska meslektasınız olmasada sizin temsil etmenizde yeterli..
Burada hemşirelik mesleğini temsil etmekten çok, "birlikte neler yapılabilir ?" önemli. Bu yüzden sempe'nin seslenişi çok yerinde. Yoksa hemşirelere iş düştüğünde tek başına yapmak zorunda kalabilir :)
Benden başka var mı?
Ben varım.
Evet aranızda ben de varım!!
sevgili Sempe, EnqiRe ve Pakize bende varım :)
insanı sevmek doğayı sevmekle başlar..
umarım güzel zamanlar ve bilgiler paylaşma dileğiyle!!!!!!
Gittikçe yayılıyoruz yaşasın! Türkiye'nin dört bir tarafından katılımcılarla..
Yeni gelen herkese merhaba..
kleopatra
23-02-2007, 14:10
evet bende varım.
Hoşgeldin kleopatra..
En yararlı ve saygılı sitede toplanmamız ne güzel.
Evet ben de varım
Merhaba
bahcehizmetleri
28-02-2007, 18:57
ben herzaman varım.
agac ve agac sevgisi olanlara selam olsun
Menekşe sevdalısı
17-03-2007, 18:08
Merhaba sevgili meslektaşlarım Todor beni buraya yönlendirene kadar sizlerden haberdar değildim.Hepimiz hoşgelmişiz iyiki gelmişiz.sevgiyle..
Menekşe sevdalısı
22-03-2007, 22:54
Buraya sıklıkla uğrayan kimseler yok galiba. Nerdesiniz sevgili meslektaşlar.
Sanırım sadece 10 kişiyiz mesleğimizi temsil eden. Yada bu topiği bilen yok:(
caucasus
05-11-2007, 11:35
Arkadaşlar ben hemşire tabiki değilim ama sesinizin boşlukta kaybolduğunu zannetmeyim ben dahil bir çok kişi duyuyor aramıza katıldığınız için teşekkürler iyiki varsınız.
Tekrar hoş geldiniz.Elleriniz dert görmesin
hanife1608
18-12-2007, 00:20
Selam Arkadaşlar,
Ben De Hemşire Olmasam Da Anestezi Teknisyeni Olarak Aranizda Bulunmaktan Mutluluk Duyuyorum.
mirac-26
06-03-2008, 21:06
merhaba bende burdayım
Merhaba mirac-26 hoşgeldin.
caucasus
07-03-2008, 11:53
Ne kadar güzel, güzel ülkemizin her yerinden güzel insanlarımızla bura da buluşmak çok güzel. Hepiniz hoş geldiniz. :P
ardabora
19-03-2008, 21:41
Merhaba herkese..Ben de hemşireyim,anestezi teknisyeni olarak çalışıyorum yıllardır..selamlar...
semaasrın
21-03-2008, 14:26
merhabalar bende hemşireyim 14 yıldır çalışıyorum merhabalar yeni üyeyim
caucasus
22-03-2008, 11:59
merhabalar bende hemşireyim 14 yıldır çalışıyorum merhabalar yeni üyeyim
Hoş geldiniz. Meslek gruplarımız ayrı olsa da, meslekte senemiz aynı :p Tekrar hoş geldiniz.
Merhaba Bende Hemşireyim.yeni üyeyim.
merhabalar bende varım. Meslektaşlarla birlikte böyle güzel bir sitede buluşmak nekadar güzel.Ankarada yaşayan varmı
Ağaçlar ve çiçeklere bayılıyorum.Çiçeksever bir ailede büyüdüğüm için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çiçeklerimin yanısıra balkonumda salatalık, bibe ayrıca çekirdekten yetiştirdiğim şeftali ve kestanem de var.
Selam hastanelerin Melekleri...Gününüz güzel geçsin...
Merhaba senden başka da var.Bende hemşireyim ,acaba başkalarıda var mı sana ulaşan bilgilendirirsen sevinirim.Görüşmek üzre ,bol yeşil günler dilerim.:D
bende varım :)
yeni üyeyim. ilk mesajım bu. biraz siteyi tanımaya çalışıyorum. bu sayfayı gördüm. selam vermeden geçemedim..
aeromonas
23-09-2008, 15:27
Tüm hemşire ve sağlık personeli olan ve olmayan arkadaşlara merhabalar;
şimdilik Tatvanda görev yapıyorum, veteriner hekimim ağaç ilgisi bu yaştan sonra ufak ufak başladı, bu siteye üye olmak ile artacağa benziyor. Bugüne kadar tek ağaç dikmemiş olan ben: geçtiğimiz yaz 5 adet salkım söğüt, 16 adet mazı, 2 adet akçaağaç, 2 adet akasya, 6 adet ateş dikeni, 6 adet şimşir dikilmesine vesile oldum. Ayrıca yaklaşık 800 metrekare bir alanın da çimlendirilmesine. Benden görerek çimlendirilen alanlar ve dikilen ağaçlar bu rakamlara dahil değil.
Kendi yaptıklarımız çoğu zaman okyanusta bir su damlası ve İnsanların birbirlerinden etkilendikleri muhakkak.... Oysa önemli olan: Çevreniz ve Yakınlarınız sizden nasıl etkileniyorlar???
Mühendis33
30-10-2008, 10:20
Yüreğinize sağlık.
Doğa sever bir dostla tanışmaktan onur duyarım.
Tüm canlılar için doğanın korunmasında bizim de bir tuzumuz olursa ne mutlu bize...
mehmetmursid@hotmail.com
selamlar...
Mühendis33
30-10-2008, 10:21
Yüreğinize sağlık.
Tüm canlılar için doğanın korunmasında bizim de bir tuzumuz olursa ne mutlu bize...
mehmetmursid@hotmail.com
selamlar...
cevreizcisi
30-10-2008, 17:15
merhaba arkadaşlar ,evet genel anlamda baktığımız zaman hemşireler ,ebeler genelde yalnız başlarına çalışmakta ve mücadele etmektedirler bizler gibi ,bir öğretmende köyde yerine göre tek başına mücadele eder ,hizmetli-müdür-öğretmen olur yeri geldiğinde her mesleğin zorluğu vardır.ee hemşirelikte de bazen yalnızlık vardır mücadeleyle geçen ,ama bizler buradayız diğer arkadaşların söylediği gibi,herkese kucak dolusu selamlar
cevreizcisi
30-10-2008, 17:19
istiyorsan yol bilmek ,iz bilmek ,doğayla içiçe sevgiyle yaşamak ,durma koş sende izci ol arkadaş
redrose85
20-11-2008, 13:56
merhaba arkadaşlar bende varım ebeyim. tanıştığıma memnun oldum.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.