PDA

View Full Version : Hekimler

Halit Togay
25-11-2006, 17:40
ben bir .
başka kimler var

Mine Pakkaner
25-11-2006, 17:46
Arsakay da var.
Şu ara işleri yoğun olduğu için uğrayamıyor :)

turunç
25-11-2006, 19:31
Bonsaireef i unutmayın.

Mine Pakkaner
25-11-2006, 20:25
Gallus ve pinkwisteria hekimler.

İbuprofen de tıp fakültesi öğrencisi.

Mine Pakkaner
28-11-2006, 00:33
Acer de hekim.

ibuprofen
29-11-2006, 16:54
İbuprofen de tıp fakültesi öğrencisi.

Evet, ben de stajyer doktorum...

Halit Togay
15-12-2006, 20:37
Toplam 6 kişi miyiz yani?

acropora
22-12-2006, 02:57
Merhaba arkadaşlar, ben bir süre buradan uzak kaldım.
Bende hekimim. Kadın hast. ve Doğum uzmanıyım.

gallus
04-01-2007, 13:00
Halit beyin mesajını görünce yazayım dedim nezamandır siteye giremiyordum. şu anda Van ın başkale ilçesinde mecburi hizmetimi yapmaktayım. burada bonsai çalışmalarıma devam ederim diyordum ama ne yazık ki bunun imkansız olduğunu gördüm. çünkü yükseklik olarak 2600 m etrafta hiç ağaç yok. akşam üzeri 4 ten sonra sıcaklıklar 0 ın altına düşüyor ve gece yarısına doğru -20leri buluyor. henüz bir ev bulamamış olmam ve hastanede kalıyor olmam da ayrı bir faktör. neyse arkadaşlar aranıza çok fazla katılamamaktan ötürü çok üzgünüm ama fırsat buldukça dah fazala girmeye çalışacağım bundan sonra
kendinize iyi bakın.

Mine Pakkaner
04-01-2007, 13:09
Size kolaylıklar diliyoruz :)

turunç
04-01-2007, 14:36
Sayın Gallus sizi görmek ne güzel. Umarım arada sırada siteye uğrar ve yaptığımız çalışmalar için yorum yaparsınız. Deneyimlerinizden faydalanmak isteriz. Saygılar... Van Başkaleye sevgiler...

aysemelike
15-01-2007, 14:23
Halit beyin mesajını görünce yazayım dedim nezamandır siteye giremiyordum. şu anda Van ın başkale ilçesinde mecburi hizmetimi yapmaktayım. burada bonsai çalışmalarıma devam ederim diyordum ama ne yazık ki bunun imkansız olduğunu gördüm. çünkü yükseklik olarak 2600 m etrafta hiç ağaç yok. akşam üzeri 4 ten sonra sıcaklıklar 0 ın altına düşüyor ve gece yarısına doğru -20leri buluyor. henüz bir ev bulamamış olmam ve hastanede kalıyor olmam da ayrı bir faktör. neyse arkadaşlar aranıza çok fazla katılamamaktan ötürü çok üzgünüm ama fırsat buldukça dah fazala girmeye çalışacağım bundan sonra
kendinize iyi bakın.

Herkese merhabalar,
Forum bölümünü yani takip etmeye başladım. Doktor olduğum için buraya da yönlendirildim. Bu vesile ile herkese merhabalar....
Van başkaledeki Sayın Aldırmaz a yazarak başlamak istiyorum. Zorluklarınız anlıyorum, hatta belki daha yaşamadıklarınız bilebiliyorum. Bizim mecburi hizmetimiz yılar önce bitti. Ama bu askerlik gibi bittikten sonra hep iyiler kalıyor geriye.
Konu ağaçlar, çiçekler, doğa olunca: Şu andaki şartlarınız ne kadar zor olsa da, bonsai yetiştiremeseniz de bahar geldiğinde o dağlarda Türkiyenin en zengin endemik bitkil örtüsünü görme şansınız olacak. Ters laleleler, laleler, sümbüller, nergisler, irisler ve benim bilemediğim pek çokları. Baharın size çabuk gelip, renklendirmesi dileklerimle....

DEVRlM
20-01-2007, 23:13
Veteriner hekim var mı?

Müjgan
21-01-2007, 11:58
Veteriner hekim var, sitenin üyelerinden gümüş'ün eşi... sitenin varlığından haberi var, bu konuda bana uğradığında sohbet ediyoruz, lakin minik konuklarıyla uğraşmaktan vakit bulamıyor şu anda.

Müjgan
21-01-2007, 11:59
Bu arada diş hekimi Zerrin Uslu var.

Ela
21-01-2007, 20:12
Bu arada diş hekimi Zerrin Uslu var.

Teşekkür ederim sevgili Müjgan burayı senin sayende gördüm.

Müjgan
22-01-2007, 09:48
Rica ederim efendim. Herşey derli toplu olsun :)

Bu arada senin yerin kızılay civarında bir yerde mi? sanki bir tabelada ismini okumuş gibiym:)

Ela
22-01-2007, 19:33
Rica ederim efendim. Herşey derli toplu olsun :)

Bu arada senin yerin kızılay civarında bir yerde mi? sanki bir tabelada ismini okumuş gibiym:)

Sevgili Müjgan adresimi ve bana ulaşabileceğin telefonlarımı sana özel mesajla gönderdim.İstersen messenger adresim formda var.

Müjgan
22-01-2007, 20:01
Ben de sana adres ve telefon bilgilerimi yazdım canım, görüşelim :)

Stapes
23-01-2007, 23:49
Merhaba;siteye bugün üye oldum.Hekimim.

eyanik
31-01-2007, 18:14
Merhaba , bu bölümü yeni farkettim dişhekimiyim.

Müjgan
31-01-2007, 22:36
Merhaba , bu bölümü yeni farkettim dişhekimiyim.
Merhabalar.
Diş hekimlerine ayrı bir bölüm açın bari :)

Rukiye Çetin
01-02-2007, 00:17
ben uzun zamandır giremiyorum, ama ben de hekimim, asistanım aynı zamanda

Müjgan
01-02-2007, 10:20
ben uzun zamandır giremiyorum, ama ben de hekimim, asistanım aynı zamanda

Hoş geldiniz Rukiye:)

yıldız konca
28-02-2007, 20:44
Merhaba siteye yeni üye oldum. Çocuk cerrahisi uzmanıyım. Selamlar.

Todor
28-02-2007, 21:16
Hoş geldiniz Yıldız Konca.:)
Sizi Yeni gelen arkadaşlar (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2595) başlığında tanımak isteriz.:)

lavandula
07-03-2007, 21:35
Merhaba, maalesef ben de siteye uzun zamandır uğrayamadım. Çocuk hekimiyim. Dr. Yıldız Konca ile aynı hastanede çalışma şansına sahibim. Siteyi farklı zamanlarda keşfettiğimizi bu gün anladık. Arkadaşımın Uludağ florası hakkında çok hoş katkılarının olacağını tahmin ediyorum. Herkese özellikle Van Başkale'de olan arkadaşımıza sevgiler selamlar. Ben de kendisini baharla birlikte çok özel bir coğrafyanın kucaklayacağını düşünüyorum.

ctuncel
12-03-2007, 12:35
Selamlar ben artık doktor sayılmam pek, ilaç firmasında medikal uzman olarak çalışıyorum. 93 Uludağ Üniversitesi mezunuyum, pratisyen hekimim.

Bitkilere olan ilgim beni bu siteye yönlendirdi.Bu sayede evdeki çiçekler en azından günden güne sararıp solmuyorlar artık...

Herkese selamlar

Cüneyt Tuncel

Sevelim
14-03-2007, 11:22
14 Mart Tıp Bayramınız Kutlu olsun.

Sevgili Hekimlerimiz iyi ki varsınız.

Mahmut Leventoğlu
14-03-2007, 11:38
14 Mart Tip Bayrami Kutlu Olsun

papatyam
14-03-2007, 11:45
Değerli Hekimlerimiz,
Tıp Bayramınız Kutlu Olsun

BENİ TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİN
K.ATATÜRK

Sebahattin
14-03-2007, 11:49
Tıp bayramınız kutlu olsun.

Daha sağlıklı günlere hep birlikte...:p

sibel erim
22-03-2007, 10:30
Herkese selam
Siteye yeni üye oldum.lstanbula yanlışlıkla yolu düşmüş bir lzmirliyim.Göğüs hastalıkları uzmanıyım.

kum__
22-03-2007, 19:29
Merhaba site yöneticisi sayesinde buldum burayı.Yeniyim ve pratisyen hekimim.

dentist48
23-03-2007, 13:32
Merhabalar Bundan sonra sık sık banada katlanmak zorunda kalacaksınız.Ben Mustafa AŞIK Diş Hekimiyim Marmaristen sevgilerle

Halit Togay
23-03-2007, 22:01
Hoşgeldiniz.

Halit Togay
25-03-2007, 10:38
hüseyin suat duman da meslekdaşımız sanırım.

vigabatrin
25-03-2007, 22:22
ben de intern doktorum.
siteye nadiren de olsa zaman buldukça girmeye çalışıyorum

hüseyin suat duman
26-03-2007, 00:13
Cerrahpaşa tıp fakültesi 1986 giriş 1994 çıkış, iki yıl Kastamonu Azdavay Sıraköy sağlık ocağı, 1996-97 Gaziantep 5'inci zırhlı tugay 247 top. tab. yedeksubay, 1998 den beri de Şile devlet hastanesi acille karışık Ağva sağlık ocağı, son durum Şile'de oturur, Ağva sağlık ocağında çalışır şeklinde...

OKAN KARA
19-04-2007, 10:38
Eskişehirde çalışıyorum . Pratisyen hekimim pardon yeni sistemde aile hekimi oldum henüz alışamadım sanırım . 3 yıl Van'ın muradiye ilçesinde çalıştım . 1966 Gazi Üniversitesi mezunuyum .

Bekir__
23-04-2007, 14:41
Bir çeyrek hekim de burda var. KTÜ Tıp Fakültesindeyim .

turkiss
24-05-2007, 21:53
herkese selam

Siteye yeni üye oldum. Kadın-doğum uzmanıyım. Bir süredir ağaç ziraati tıp kadar ilgimi çeker oldu. Sanırım bu sitede yeni dostlar ve hobi ortakları bulabilirm.

Erguvan Muhibbi
24-05-2007, 23:24
Bir zamanlar 30 yıl kadar önce Tıbbiyeyi terketmiş
bir adam da ara sıra sburaya uğruyor haberiniz ola.

Mine Pakkaner
24-05-2007, 23:27
herkese selam

Siteye yeni üye oldum. Kadın-doğum uzmanıyım. Bir süredir ağaç ziraati tıp kadar ilgimi çeker oldu. Sanırım bu sitede yeni dostlar ve hobi ortakları bulabilirm.

Hoşgeldiniz Turkiss.

vet96
25-05-2007, 16:39
merhaba ben de yeni üye oldum veteriner hekimim

KUNT
28-05-2007, 01:19
Bir veteriner hekim de burada :)

literatür
06-06-2007, 13:41
bende iki .acaba başka orman sevgisi olan ark varmı

literatür
06-06-2007, 13:57
merhaba vet arkadaş.çifliğimdeki yabani otlar için sürekli ilaçlama yaptırıyorum.bu ilaçlama kene ve diğer zararlılarıda yok edermi.bana yok ediyor gibi geldi.cevaplarmısın selamlar.zira benim insanalara verdiğim antibiotik aynı şeyleri sağlıyor

literatür
06-06-2007, 14:01
trabzondan bol selam deniz yosunu kokusu gönder.bende trabzonluyum

literatür
06-06-2007, 14:04
merhaba arkadaş.1984 hacettepe mezunuyum.poliklinik çalıştırıyorum.ağç,orman ,dağ,nehir.yürüyüş dağ sporu.zirve tırmanışı hep bende .katılırsın inşallah.benim çifliğim var. orada uğraşmak korkunç keyifli.yeni bir canlı yaratıyorsun gibi.selamlar

literatür
06-06-2007, 14:13
selam arkadaş.bende marmarisli sayılırım.kenan evrenin evinin hemen yanında evim var.denize dalış hastasıyım.birde engellenemez orman sevgim var.bakalım bana katlanabilecekmisin.marmarisli honda bayi dostum hilmide orman ve doğa aşığıdır

nrş
08-06-2007, 12:12
Selam , fazla olmadı sitede , yeni sayılırım ; burayı henüz keşfettim.NRŞ uzmanıyım. Literatür ben de aynı zamanda dalış hastasıyım.

literatür
09-06-2007, 11:17
nrş merhaba.belki bir gün marmaris derinliklerinde zıpkınla balık av.larken karşılaşırız.iyi dalışlar

kuru.umit
12-06-2007, 23:33
Sevgili agaclar.net sakinleri, herkeze merhaba. Halit beyin yönlendirmesi ile buralardayım. Ben bir çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı ve immünolog'um.İstanbul Bayrampaşa da görev yapıyorum. kendimi bir gezgin ve doğasever olarak tarif edebilirim. Eşimle beraber hemen her fırsatta ve ekonomşde müsade ettikçe geziyoruz. fotoğraf çekmek benim için bir hastalık haline geldi diyebilirim. sizleri tesadüfen buldum. geçen sene çilingir köy, sazlıbosna da kıyıda bir köşede gizlenmiş ama asil ve insani çarpan ve ilk defa gördüğüm, resmen aşık olduğum bir çiçek hakkında araştırma yaparken (sonradan öğrendiğim ismi ile şakayık) internette karşıma çıktınız. iyiki de çıktınız, sizlerden öğreneceğim çok şey var. hele o e-derginize ve web sayfanızın düzenine hayranım. gün içinde birkaç kez siteye girip çıktığım oluyor. doğa gezileri yapıyormusunuz ? aktivitelerinizi merakla bekliyorum. Halit bey küba ve peru ile ilgili olarak beğenilerini ifade etmiş , grupla herzaman paylaşmak isterim. emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

vet96
20-06-2007, 11:24
kullandığınız ilacın etken maddesini bildirirseniz yardımcı olabilirim

vet96
20-06-2007, 11:27
arkadaşlar benim evde 2 tane mazım var yaklaşık 7 yaşlarında onlardan bonzai yapabilir miyim budamak için kışı bekliyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkür ederim

Sümeyye Polat
02-07-2007, 12:19
[QUOTE=aysemelike;66643]
Konu ağaçlar, çiçekler, doğa olunca: Şu andaki şartlarınız ne kadar zor olsa da, bonsai yetiştiremeseniz de bahar geldiğinde o dağlarda Türkiyenin en zengin endemik bitkil örtüsünü görme şansınız olacak. Ters laleleler, laleler, sümbüller, nergisler, irisler ve benim bilemediğim pek çokları.QUOTE]

Henüz beşinci sınıftayım ama mecburi hizmet yapmam gerektiği zaman gitmek istediğim ilk yer Van.İnternette nevruz resimleri ararken Van florasını anlatan bir siteyle karşılaşmıştım.Olağanüstüydü..Sayın Aldırmaz eğer ilgileniyorsanız aşağıdaki linke tıklayıverin..

http://vanherbaryum.yyu.edu.tr/sus/index.htm

acer
09-07-2007, 15:40
Merhabalar.Aslında ben üye olalı epey oluyor ama uzun zamandır girmiyordum.1986 İstanbul Tıp mezunuyum.79 girişliyim.1991'den beri İç Hastalıkları Uzmanı olarak özel sağlık kuruluşlarında çalışıyorum.Beni ağaçlara bağlayan tek sebep Gingko'dur.İstanbul bahçelerinde Gingko ararken Yaltırık ve Efe hocanın resimli kitabı elime geçmişti(1998)onun sayesinde bayağı ağaç öğrendim.Amatör dendrolog oldum diyebilirim.3-4 yıl bilgimi ilerlettim,tamamen otodidaktik.Bir zaman sonra yeterli motivasyonum kalmadı.Doğrusu pozitif feed-back alamadım.Sizi görünce yine ümitlendim.Özellikle flora gezileri olursa katılmak isterim.İki idolüm vardır,birisi Muzaffer Aksoy (hematolog) diğeri Turhan Baytop.İlkinin derslerine yetiştim,ikincisinin-maalesef-terminal döneminde hekimliğini yaptım.Ülkedeki bilim insanlarına rol model olması gereken iki anıttır bu kişiler.İstanbul içinde yapılacak ağaç gezilerinde de faydalı olurum sanıyorum.Herkese selamlar.

fatkayanri
11-07-2007, 12:04
merhaba
ben arıcılık uzmanıyım
tıpçı ve eczacı arkadaşlara önerim
arı ürünleri ile alternatif tıp yöntemini geliştirsinler.
bu konuda her türlü yardımı yapmaya hazırım.
avrupa ve amerikada bu oldukça gelişmiş durumda.
insanlar artık dogal şifa kaynaklarına yonelmiş durumda.
bu durumda en büyük iş doktorlara ve eczacılara düşmektedir.
binbir derde deva olan olan arı ürünlerini insanların hizmetine sunmaya varmısınız.ilgilenen arkadasları bekliyorum. fatkayanri52@hotmail.com 05364355540

Halit Togay
20-07-2007, 22:52
Merhabalar.Aslında ben üye olalı epey oluyor ama uzun zamandır girmiyordum.1986 İstanbul Tıp mezunuyum.79 girişliyim.1991'den beri İç Hastalıkları Uzmanı olarak özel sağlık kuruluşlarında çalışıyorum.Beni ağaçlara bağlayan tek sebep Gingko'dur.İstanbul bahçelerinde Gingko ararken Yaltırık ve Efe hocanın resimli kitabı elime geçmişti(1998)onun sayesinde bayağı ağaç öğrendim.Amatör dendrolog oldum diyebilirim.3-4 yıl bilgimi ilerlettim,tamamen otodidaktik.Bir zaman sonra yeterli motivasyonum kalmadı.Doğrusu pozitif feed-back alamadım.Sizi görünce yine ümitlendim.Özellikle flora gezileri olursa katılmak isterim.İki idolüm vardır,birisi Muzaffer Aksoy (hematolog) diğeri Turhan Baytop.İlkinin derslerine yetiştim,ikincisinin-maalesef-terminal döneminde hekimliğini yaptım.Ülkedeki bilim insanlarına rol model olması gereken iki anıttır bu kişiler.İstanbul içinde yapılacak ağaç gezilerinde de faydalı olurum sanıyorum.Herkese selamlar.

acer selam
sınıf arkadaşıyız sanırım ama sen bir sene geç bitirmiş gibisin.

dryes
20-07-2007, 23:57
Selamlar ! 2006 IUCTF mezunuyum... Mecburi hizmetten yeni geldim . Üzerimdeki şoku atmaya ve aynı zamanda -maalesef- TUS denen saçmalığa hazırlanıyorum...

ersantasci
17-08-2007, 18:21
Bursa'dan pratisyen hekim Dr Ersan TAŞCI

nesquick
31-08-2007, 22:57
Tüm agaclar.net üyelerine ve sevgili meslektaşlarıma selamlar....

Halit Togay
01-09-2007, 23:13
Arkadaşlar, üçünüz de hoşgeldiniz.

kumpır
03-09-2007, 19:20
merhaba
Bende Veteriner hekimim dogal olan herseyi seviyorum.
Gültekin Evren

vedat09
26-10-2007, 13:13
Bende KBB uzmanıyım aranıza yeni katıldım. hepinize sevgiler.

Ayşe Özdil
08-11-2007, 11:20
Ben de nerdeyse emekliliği gelmiş bir hekimim.Listeye adımı kaydedebilirsiniz.
Agaçlara üye olalı birkaç ay oldu ancak forumları pek takip edemiyordum. Bundan sonra inşallah. Çok zevkli konular varmış..

cappadocian
17-12-2007, 23:36
merhaba
Yeni üye oldum ve üzerime vazife olan tanıtımımı da yaptım. şaka bir tarafa sanal bir ortamda kişilerden böyle bir şey istenmesi önce garip geldi. Fakat gönüllü taahhüt gibi birşey. Ben buyum, şundan hoşlanıyorum, ...'yla ilgileniyorum. Sanala gerçeklik aşısı sanki. Doğaya saygı diyoruz ama ustaya da, bilgiye de saygı. Yönetici sayın Mine Pekkaner, Ziraat Mühendisi, benden çok biliyorsa benim de onun kurallarına uymam gerekir. Mesleğimden biliyorum. Örneğin:
Doktor hastaya sorar "rahatsızlığın nedir? Cevap "doktor sen değil misin, sen bul"
Doktor hastaya derin nefes al der. Hasta "yok, ben zaten nefes alıyorum sen ne duyacaksan ondan duy" Amca şehre git bi film çektir. "Yok, gidemem işim var"
Hem Allame takımıyla takışmaya gelmez, sonra boruyu ta ciğerinin dibine sokar, dinletmediğin bronşlardaki hastalıktan parça almak için. (örnek ağır kaçtı, biraz da amacını aştı galiba)
Ha bu arada 1991 ktü tıp fakültesi mezunuyum. Bağım var bağçem var. Asmalara bir de ibrelilere vurgunum.

Halit Togay
18-12-2007, 12:11
merhaba
Yeni üye oldum ve üzerime vazife olan tanıtımımı da yaptım. şaka bir tarafa sanal bir ortamda kişilerden böyle bir şey istenmesi önce garip geldi. Fakat gönüllü taahhüt gibi birşey. Ben buyum, şundan hoşlanıyorum, ...'yla ilgileniyorum. Sanala gerçeklik aşısı sanki. Doğaya saygı diyoruz ama ustaya da, bilgiye de saygı. Yönetici sayın Mine Pekkaner, Ziraat Mühendisi, benden çok biliyorsa benim de onun kurallarına uymam gerekir. Mesleğimden biliyorum. Örneğin:
Doktor hastaya sorar "rahatsızlığın nedir? Cevap "doktor sen değil misin, sen bul"
Doktor hastaya derin nefes al der. Hasta "yok, ben zaten nefes alıyorum sen ne duyacaksan ondan duy" Amca şehre git bi film çektir. "Yok, gidemem işim var"
Hem Allame takımıyla takışmaya gelmez, sonra boruyu ta ciğerinin dibine sokar, dinletmediğin bronşlardaki hastalıktan parça almak için. (örnek ağır kaçtı, biraz da amacını aştı galiba)
Ha bu arada 1991 ktü tıp fakültesi mezunuyum. Bağım var bağçem var. Asmalara bir de ibrelilere vurgunum.

Hoşgeldiniz

sister
04-01-2008, 10:22
merhaba tüm meslektaşlarıma bende sanırım son hekim üyeyim yeni üye oldum site çok dolgun içerikli bende ankarada sgk dayım

bozoklu
25-02-2008, 14:40
Merhaba ben uroloji uzmanıyım uzun zamandır siteyi takip edemiyordum ama bundan sonra daha sık ziyaret ederim

olay9
26-02-2008, 10:20
Merhaba bende işsizim.:D
Ya hepinizin mesleği benim çoçukluktan bu yana hayalimdi. Hayalde de kaldı.:(
Bu arada bende işletme mezunuyum. Aranıza yazmam doğru mu bilmiyorum ama...

Görünce dayanamadım. Hepinizi ayrı ayrı tebrik eder, işlerinizde başarı ve kolaylıklar dilerim...

phal
19-03-2008, 00:35
Merhaba arkadaşlar,forumu birkaç aydır takip ediyorum ancak orkidelere öyle kendimi kaptırmışım ki forumun bu bölümünü kaçırmışım;) Ben de İstanbul'da Göz Hastalıkları ihtisası yapıyorum,tüm hekim arkadaşlara selamlar!

gultekin2017
27-06-2008, 21:03
pratisyen hekimim.malatyalıyım.istanbulda oturuyor ve çalışıyorum.merhaba

zocor61
08-08-2008, 10:19
Çekilin ben doktorum....

Babaturk07
16-08-2008, 17:20
Merhaba arkadaşlar.Ben de Veteriner Hekimim. herkesi saygıyla selamlıyorum.

Gurtunca
03-09-2008, 22:28
Herkese kocaman bir merhaba...Hani derler ya Gözcü var mı diye ? İşte o benim...52'lik bir emekli gözcü den merhabalar....

Manta
19-09-2008, 10:39
Bursa'dan aranıza yeni katılmış bir hekimim. Herkese merhaba.

haki197
20-09-2008, 15:05
Merhaba, Sivas 112 de pratisyen hekimim. Hayalim, tohumdan yetiştirmeye çalıştığım fidanların bir gün koca ağaçlar olduğunu görmek..

aeromonas
23-09-2008, 15:21
Tüm hekim olan ve olmayan arkadaşlara merhabalar;
şimdilik Tatvanda görev yapıyorum, veteriner hekimim ağaç ilgisi bu yaştan sonra ufak ufak başladı, bu siteye üye olmak ile artacağa benziyor. bu güne kadar tek ağaç dikmemiş olan ben: geçtiğimiz yaz 5 adet salkım söğüt, 16 adet mazı, 2 adet akçaağaç, 2adet akasya, 6 adet ateş dikeni, 6 adet şimşir dikilmesine vesile oldum. Ayrıca yaklaşık 800 metrekare bir alanında çimlendirilmesine. Benden görerek çimlendirilen alanlar ve dikilen alanlar bu rakamlara dahil değil.
İnsanların birbirlerinden etkilendikleri muhakkak.... Bu gerçekten hareketle siz çevrenizi ve yakınlarınızı nasıl etkiliyorsunuz???

M. Giray Özçam
27-09-2008, 19:40
Merhaba...
İzmir'liyim ama Ankara'da eşim ve kızım ile birlikte bahçeli bir evde yaşıyorum. Anestezi doktoruyum. Bahçe , tenis , hayvanlar ve müzik sevdiğim şeyler...Siteyi çim ekimi ile ilgili bir sorun nedeniyle araştırırken tesadüfen bulmuştum... Doğa ile ilgilenen herkesin çevresindeki olaylara , gelişmelere duyarlı ve olumlu katkıda bulunabilme potansiyeline sahip olduğu gerçeğinden hareketle, örnek insanlarla buluşma ve danışma platformu olarak yararlı olduğunu düşünüyorum.

Volare
29-09-2008, 02:45
Selam,
İzmirdeyim,20 yıllık hekimim.
Yeni değilim,egzotik bitki tohumları ararken tesadüfen kayıt olmuştum.
Bir kaç ay önce küçük bir bahçem oldu,bu sebeple burdayım...
Yaban mersini dikmek istiyorum.Bu konuda yardıma ihtiyacım olacak.

i. fuat yenen
29-09-2008, 03:18
Selem Veteriner Hekimim. Ana konusu tabiat olan ve verdiği hizmette son derece başarılı olan böylesine güzel bir sitede hekim arkadaşları da görmek oldukça hoş...

Seda
06-10-2008, 22:40
ben de hekimim...

sevgiler...

seda

elifcan1996
06-10-2008, 23:31
ÇOMÜ Tıp Fakültesi Anatomiden selamlar
alirıza erdoğan

ihsanozdemir
20-10-2008, 22:19
Selamlar,

Ben doktor degilim ama hergün hastanelerde doktorlarımızlayım. İlaç mümessiliyim

Gılgamış
27-10-2008, 01:39
Merhaba,
Pratisyen hekimim. Fındığın, kirazın ve yaban mersininin doğal memleketi Giresun'dan esenlikler diliyorum.

derya Derya
30-10-2008, 19:40
Arkadaşlar!
Organ nakli ve bağışı isimli bölümde bir üye doktorların para kazanmak için herşeyi yapabileceğini hatta beyin ölümü olmuş ( ona göre ölmemiş) birinin organlarını sırf para kazanmak için alıp nakil yaptığımızı söylemiş.
Tıp bilimine 'sektör' diyebilme cürretini gösteren bu kişi ve kişilere karşı birlik olalım!
Emeklerimizi ve fedakarlıklarımızı hiçe sayıp birde üztüne bize birer hırsız muamelesi yapan bu kişilere dikkat!

cevreizcisi
30-10-2008, 21:58
merhaba arkadaşlar ben hekim değilim.öğretmenim ,sizin yazınızı görünce yazmak istedim.her melekte,her şehirde ,her bölgede ,her ülkede kendini bilmez insanlar muhakkak vardır.Bir kişinin yaptığı yanlşı tüm meslek kişilerine yakştırmak yanlıştır,düzgün işini yapmayan doktorda olabilir,öğretmende ,iş adamıda,avukatda ,bankacıda olur ama bu hepsinin aynı olduğunu göstermez,insanlar birde mesleğini fedakarca yürüten insanları görüp saygı duymalıdır.Allah hekimlere ihtiyaç duymamızı kısmet etmesin ama bizleri hekimsiz de bırakmasın,ihtiyaç duyduğumuzda yanımızda olmaları yeterlidir

Halit Togay
31-10-2008, 22:06
Organ nakli başlığını bulamadım bilen varsa yazar mı acaba?

derya Derya
31-10-2008, 22:33
Ben de artık bulamıyorum sanırım kaldırılmış.

malina
01-11-2008, 10:37
Bir süre kaldırdım. Daha sonra tekrar yazışmaya açacağım.

"Organ nakli İslami olarak caiz değil" fikrini savunan arkadaşın Hüseyin üzmez ve adli tıp raporu (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=11053) konusuna yapacağı yorumları merak etmiyor musunuz? Bakalım, ne zaman konu ilgisini çekecek.

Konuyu tekrar açığa çıkardım, bir süre kilitli olarak dursun...

cevreizcisi
11-11-2008, 19:52
sonuçta bir insanın hayatın kurtarma şansımız varken bunu yapmamak mümkün mü ? Bizlere akıl verilmiş kullanmamız için,eğer dinimizde bu yanlış olsa idi,bir insanın hayatını kurtarmak için niçin başka insanlar bu kadar çaba göstersin,niçin dinimizde insanların mutluluğu için çalışmak gerekliliği anlatılsın,niçin başkasına zarar vermememiz gerektiği anlatılsın,islam dini cehalete savaştır,insanı sevmeyi ,anaya babaya sevgiyi ,korumayı ve gözetmeyi öğretir.iyiliği emreder daha ne diyelim ki

Sevtap
24-12-2008, 01:28
Merhaba
Gazi tıp 1986 mezunuyum bir yıldır emekliyim ,2 ay öncesine kadar bir uçuş okulunda human performans derslerini anlatıyordum artık oda sonlandı ve tamamen özgür oldum şimdilik herşey yolunda gözüküyor, mum çiçeği çeliklerimi ,gül fidanlarımı beklerken ve sabah sabah (ki hiç kalkmayı sevmezdim)yataktan fırlayıp tohumlarım yeşermişmi diye saksılara koşarken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum ama bir yanımda hala ilk tıp fakültesine başladığımda olduğu gibi mesleki hayallerimi hatırlatıyor, sonra bir cız oluyor ve arkasından 21 sene boyunca boşuna aradığım o profesyonel hekim çalışma ortamının ne yazıkki olmadığını anımsayıp yine çiçeklerime dönüyorum.
valla depresyon da değilim ;;;)))