PDA

View Full Version : Kayseri

uluku
05-10-2006, 11:29
Haydi Kayserililer tanişalım.. kounuşalım..üç kişi bir araya gelelim,şu ekibi kuralım.. Erkiletliyim..

uluku
05-10-2006, 14:10
Haydi Kayserililer tanişalım.. kounuşalım..üç kişi bir araya gelelim,şu ekibi kuralım.. Erkiletliyim..
:confused: bu iş sabır işi...! ya sabırrr.

uluku
08-11-2006, 09:27
Merhaba...Galiba ab gibi genişlemek zorundayız....bayağı bir sabır yaptık arayan soran yok..kayseriler işten zaman bulamıyorlarki ekip kursunlar.. haydi hayırlısı,İçanadolu bölgesi varmısınız bir ekip kurmaya .....tanışalım,konuşalım engin fikirlerinizden yararlanalım...

ibuprofen
02-12-2006, 11:39
Ben de Kayseriliyim... Hisarcık Kasabasından...

uluku
07-12-2006, 14:54
nihayet..bende kayserililer ağaç işleri ile ilgilenmez zannına varacaktım..merhaba hemşerim..inşallah birkaç kişi daha bulursak ekibi kurarız..ağaçlar hakkında, daha doğrusu kayseri ve civarında yetişen ağaçlar hakkında bilgi alışverişi yaparız...mesela hisarcıkta yetişen meyve agaçlarından bahsedersen memnun olurum..hisarcık ve erkilet karşı karşıya..aşağı yukarı ağaç çeşitlerimizde aynı.ama bilmediğimiz iklime uyumlu bir cins olabilir...hoşcakal

Ophrys
27-12-2006, 14:15
Kayseriliyim ama İzmir de yaşıyorum size bir faydam olmaz herhalde.

Yücel Özlem
03-01-2007, 02:24
Merhaba......İçanadolu bölgesi varmısınız bir ekip kurmaya .....tanışalım,konuşalım engin fikirlerinizden yararlanalım...

Bölge ekibinde, ben bilmem yer alabilirmiyim? Kırşehirliyim, Kırıkkale doğumluyum, Ankara'da yaşıyorum ve Ankara ekibinde çalışıyorum. Site kuralları açısından sakınca yoksa ben size yardımcı olmak isterim.

aydolum
11-01-2007, 16:59
bende kayseri tomarzadanım burdayım epeydir yoktum kusura kalmayın

ebonsa
12-01-2007, 19:04
Ben de Kayseriliyim Kayserideyim :)

bahçelerde genelde elma, kiraz, kayısı, üzüm, ceviz, armut, ayva, badem iğde (belki daha bilmediklerim vardır ); bu ağaçlardan gördüm buralarda ve yetiştirdiklerimizde var bunlardan.

Yücel Özlem
13-01-2007, 21:36
Sayın uluku, Bir davetiye çıkardınız. Kimse gelmiyor diye üzülüyordunuz. Ev sahibi olarak gelenleri de karşılamıyorsunuz.;)

Yoksa, evden ayrıldınız mı?:(

malina
13-01-2007, 21:45
Burada ev sahipleri değişkendir :) Biri yoksa diğeri ev sahibi olur.

TaFLaN
15-01-2007, 08:21
Bu arada, bende Kayseri damadıyım:) Bol katılımlar Antalya sayfamızada bekleriz:)

Yücel Özlem
15-01-2007, 11:13
Bu arada, bende Kayseri damadıyım:) Bol katılımlar Antalya sayfamızada bekleriz:)

Sevgili Taflan merhaba. Hoş geldin.

aydolum
15-01-2007, 11:57
aslında bir buluşma günü kararlaştırsak bence daha iyi olur gibime geliyor

TaFLaN
15-01-2007, 15:23
Sevgili yücel özlem teşekkür ederim hoşbulduk. Bu arada biz Antalya ekibi olarak ilk buluşmayı, geçen salı günü gerçekleştirdik. Darısı sizin başınıza:)

Yücel Özlem
15-01-2007, 21:28
Sevgili yücel özlem teşekkür ederim hoşbulduk. Bu arada biz Antalya ekibi olarak ilk buluşmayı, geçen salı günü gerçekleştirdik. Darısı sizin başınıza:)

-İyi dilekleriniz için teşekkürler.

-Baksanıza Aydolum kardeşimiz Toplantı teklifini gündeme getirdi bile.

Yücel Özlem
15-01-2007, 22:43
-Sevgili Aydolum merhaba bu gün Çamkozalağına uğramışsın. Ne güzel etmişsin.

-Ben de bulunmak isterdim. Sohbet ederdik.

-İmzandan Anladığım kadar Aşık Veysel'i seviyorsun. Sitede birkaç veysel sevdalısı daha var. Aslında var olduğunu tahmin ediyorum desem daha doğru olur. Nereden tahmin ediyorum? Gözüme çarpan bir kaç şey daha oldu da ondan.

-Veysel Baba'nın KARA TOPRAK'la beraber Ağaçlar Kütüphanesi'ne konabilecek epey şiiri olacak. Bir şiiri var gerçi. Bir Ulu Ağaçtan Bir Yaprak Düşse. Bence daha başkaları da konulablir.

Gene Geldi Çattı Selin Zamanı

Emeklerim Zayeyledi Sel Benim

Tarlam

Orman

Dağlar

Aklıma geliverenler. Az daha unutuyordum. Benim telefonum da "Uzun İnce Bir Yoldayım" diye çalar. Sevgiler!

ebonsa
17-01-2007, 20:51
Gayseriliyim amma yüzme bilmem :)

Yücel Özlem
18-01-2007, 09:04
Gayseriliyim amma yüzme bilmem :)

Yüzme bilmeseniz de şiirle ilgieniyorsunuz ne güzel? Tebrikler...

ebonsa
18-01-2007, 15:51
teşekkürler :)
baktım kayserililerden mesaj yok bir tane atayım dedim :)

Yücel Özlem
18-01-2007, 22:19
teşekkürler :)
baktım kayserililerden mesaj yok bir tane atayım dedim :)

-Yeni imzanız hayırlı olsun. Oldukça anlamlı...

-Kayserililer, Ya misafirden hoşlanmıyorlar; ya da yabancıları sevmiyorlar diyordum. Ama sağolun, siz bu düşüncemi değiştirdiniz.

ebonsa
19-01-2007, 00:00
Teşekkürler cevabınız için :)
Vallahi öbür Kayserilililer nereye gittilerse kesin işleri vardır ; yoksa kayserilililer misafiri sevmez olurlar mı :D (Bunun üstüne bir kaç Kayserili daha gelse bari :)

Yücel Özlem
19-01-2007, 19:17
Teşekkürler cevabınız için :)
Vallahi öbür Kayserilililer nereye gittilerse kesin işleri vardır ; yoksa kayserilililer misafiri sevmez olurlar mı :D (Bunun üstüne bir kaç Kayserili daha gelse bari :)

-Sevgili bonsa bilmez miyim. Kendimi farklı görmüyorum. Hem bir kaç kez Kayseride bulundum. O candan, konuksever, Çalışkan insanları yakından tanımak fırsatım oldu. O zamalar Eski Kayseri halen yaşıyordu. Şehirde taş döşeli sokaklar, kesme taştan evler.

-Talasın evleri ve sarnıçları da halen hatırımdadır. Hisarcık, Erkilet, Gesi, Ali Dağı'na bile çıkmışlığım vardır. Hoşça kal, Sevgiler.

ebonsa
19-01-2007, 20:55
Çok sevindim Kayseri ve Kayserililer hakkında böyle düşünmenize :)
Galiba Kayseriye uzun zamandır gelmiyorsunuz, son yıllarda daha modernleşti. Raylı sistem, park filan yeni otogar filan yapılıyor :)

Yücel Özlem
20-01-2007, 20:23
-Kayseriye, çok sık ve uzun süreli olmasa da, fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum. Tabii, bazı değişikliklerin farkındayım. Kimi olumlu kimi olumsuz.

-Korkarım, benim eski Kayseri hakkında söylediklerimi, olumsuz değerlendirdin. Tam tersi benim çok hoşuma gitmişti. Bazı özellikleri kayboluyor diye hayıflanıyorum.

ebonsa
20-01-2007, 22:26
Keşke bazı özellikleri kaybolmadan daha güzel bir şeyler yapılsa daha iyi olurdu değil mi ama aynı kalmaması ve gelişmesi lazım bunun için de bir şeyler yapılması gerekiyor ve yapıyorlar ama tarihi değerlerin yanına modern yapılar yamanıyor gibi bişi oluyo galiba. Umarım sizi doğru anlamışımdır ve yanlış bir şey anlatmamışımdır :)

bu arada galiba kayseri ile ilgilenen galiba tek ikimiziz :) keşke bir kaç kişi daha olsa daha iyi olurdu sanırım.

Yücel Özlem
21-01-2007, 01:26
Biz kapıyı açık tutalım. Gelenler olacaktır.

ebonsa
21-01-2007, 18:24
bu gün kayseri merkeze gittim dün yazdıklarım aklıma geldi şöyle bir baktımda aslında yamaların da ayrı bir güzellik kattığını gördüm.

kapı açık gelen yok :D

Yücel Özlem
21-01-2007, 21:12
Bu gün kayseri merkeze gittim. Dün yazdıklarım aklıma geldi. Şöyle bir baktım da aslında, yamaların da ayrı bir güzellik kattığını gördüm.

Kapı açık gelen yok :D

-Kayseri'yi ben hep bakımlı ve temiz görmüşümdür. Çalışkan, yaratıcı insaları sanırım, farklılıkları bağdaştırmayı becermiştir.

-Şİmdiki Sivas Caddesi, benim şikayet konularımdan birini oluşturuyor. O birbirine bitişik koca binalar Kayseriye hiç yakışmadı. Onların, harika bahçeler içindeki, şirin evlerin yok edilerek, yapıldığını hatırlıyorum. O yüzden herhalde, görüntü daha bir sevimsiz geliyor.

- Gelen olursa, "hoş geldin" deriz.:)

ebonsa
21-01-2007, 22:47
hmmm. Ben sivas caddesinin o zamanlarını bilmediğimden bu hali gözüme anormal gelmiyor :) Ama bir bakayım googledan eski halinin bir resmi var mı merak ettim....

aydolum
22-01-2007, 10:00
gayserimiz çook değişti çook bana kalırsa bir 10 yıl sonra bir istanbulda orası olacak

ebonsa
22-01-2007, 15:49
Hoşgeldin tekrar aydolum, kaç zamandır nerelerdeydin?
Ben ve Yücel abi burdayız :)

aydolum
22-01-2007, 16:44
tekrar hoş bulduk efem genelde mesai saatleri dahilinde buralarda olabiliyorum

Yücel Özlem
24-01-2007, 09:06
Kayserililer, günaydın!

ebonsa
24-01-2007, 15:22
Tünaydın

Yücel Özlem
25-01-2007, 12:52
-Sevgili ebonsa, birazcık Kayseri sohbeti yapalım seninle. Bana merak ettiğim yerler hakkında biigi verebili rmisin? Kale içi ne durumda? Bedesten duruyor mu?

ebonsa
25-01-2007, 15:25
Ben ilçede olduğumdan Kayseri'nin içinde çok fazla gezme fırsatım olmuyor ama elimden geldiği kadar bildiğim yerlerden konuşalım.

Kalenin içi değişmedi fazla. Ama Meydan bayağı değişti. Kalenin önü ile Atatürk Heykeli ile saatin olduğu yer arasındaki yol ileriye alınıp oraya ray döşediler etrafını da yayalar yürüyebileceği yer yaptılar.

Bedesten neresi tam bilmiyorum :(

Yücel Özlem
30-01-2007, 20:30
Ben ilçede olduğumdan Kayseri'nin içinde çok fazla gezme fırsatım olmuyor ama elimden geldiği kadar bildiğim yerlerden konuşalım.

Kalenin içi değişmedi fazla. Ama Meydan bayağı değişti. Kalenin önü ile Atatürk Heykeli ile saatin olduğu yer arasındaki yol ileriye alınıp oraya ray döşediler etrafını da yayalar yürüyebileceği yer yaptılar.

Bedesten neresi tam bilmiyorum :(

-Teşekkür ederim.

-Bedesten, eskiden kalma bir çeşit kapalı çarşı. Bu gün alışveriş merkezi dediğimiz şeyin yüzyıllar önceki karşılığı diyebilirim. Ama yerini şimdi nasıl anlatmalıyım bilemiyorum.

ebonsa
31-01-2007, 11:11
-Teşekkür ederim.

-Bedesten, eskiden kalma bir çeşit kapalı çarşı. Bu gün alışveriş merkezi dediğimiz şeyin yüzyıllar önceki karşılığı diyebilirim. Ama yerini şimdi nasıl anlatmalıyım bilemiyorum.

Kalenin yanında ki kapalı çarşı mı yoksa bedesten?

Yücel Özlem
01-02-2007, 01:00
Kalenin yanındaki kapalı çarşı mı yoksa bedesten?

-Kalenin karşısında, beton yapılardan oluşan bir kapalıçarşı vardı. Bu kapalı çarşıdan geçilerek ulaşılan, kesme taştan yapılmış kubbeli bir yapı olacaktı.

Yücel Özlem
01-02-2007, 01:13
-Konu ile ilgili olarak bulduğum bir bilgiyi de aktarayım.

http://www.patikatrek.com/il.asp?il=38

BİR KÜLTÜR ve TİCARET MERKEZİ... KAYSERİ
...GEZİLECEK YERLERİ :
...Bedesten:
Kapalı çarşının içinde bulunan bedestenin, üç büyük kubbe ve kubbeciklerden meydana gelen tavan örtüsü mevcuttur. 1497 yılında yaptırılmıştır.

ebonsa
01-02-2007, 10:19
"Kara Mustafa Paşa Kervansarayı:
İncesu ilçesinde bulunan ve camisi, medresesi otuz dükkanlık alışveriş yeri ile bir külliye olan bu eseri, 1660 yılında Osmanlı vezirlerinden Merzifonlu Kara Mustafa Paşa yaptırmıştır."

Bu bizim burada :)

Bende baktım ;
Bedesten : Farscadan gelen ve aslinda bedestan olan bu kelime degerli,kiymetli kumaslar mücevherler ve buna benzer esyanin satimina mahsus üstü kapali mahfuz carsilarin bütününe verilen addir.

O zaman kalenin yanındaki kapalı çarşı Bedesten oluyor faka o büyük kubbeleri hatırlamıyorum belki görmüşümdürde. Ama orası da güzel hala

Yücel Özlem
02-02-2007, 21:42
O zaman kalenin yanındaki kapalı çarşı Bedesten oluyor faka o büyük kubbeleri hatırlamıyorum belki görmüşümdür de. Ama orası da güzel hala

Sayın, ebonsa hayır.

-Kalenin karşısında, beton yapılardan oluşan bir kapalıçarşı vardı. Bu kapalı çarşıdan geçilerek ulaşılan, kesme taştan yapılmış kubbeli bir yapı olacaktı.

-Kapalıçaşının içinde yer alıyor. Mevcut kapalıçarşıya göre de bir hayli küçük kalan bir yerdi. Kapalıçarşının kasaplar, sakatatcılar, sucukçular bölümünü meydana getiriyordu diyebilirim. Ortadaki büyük kubbelerden birinin bir iki taşı düşmüştü. Pek bakımsız ve kötü kullanımdan dolayı mimari özellklerini yitirme tehlikesinden söz ediliyordu. O nedenle merak etmiştim.

-Kapalı çarşıya bir daha yolunuz düşerse bir soruşturun lütfen.:)

ebonsa
02-02-2007, 21:55
İnşallah, öğrenmeye çalışırım :)

Yücel Özlem
02-02-2007, 21:55
-Aşağıdaki dörtlükte Dadaloğlu Kayseri'den "çifte bedestenli" diye söz ediyor.

Gönül arzuladı Niğde'yi, Boru
Gün günden artmakta yiğidin zârı.
Çifte bedestanlı koca Kayseri
Erciyaş karşısında yaman görünür.
_______________Dadaloğlu____

Yücel Özlem
02-02-2007, 21:57
Kara Mustafa Paşa Kervansarayı ne durumda?

ebonsa
02-02-2007, 22:04
Şiirler ile ilgileniyorsunuz herhalde, ne güzel ...

Ben de üzel bir şiirin ilçemin geçtiği kısmını aktarmak istedim :)

"Sabahleyin gökyüzü parlak, ufuk açıktı,
Güneşli bir havada yaylımız yola çıktı...
Bu gurbetten gurbete giden yolun üstünde
Ben üç mevsim değişmiş görüyordum üç günde.
Uzun bir yolculuktan sonra İncesu'daydık,
Bir handa, yorgun argın, tatlı bir uykudaydık.
Gün doğarken bir ölüm rüyasıyla uyandım,
Başucumda gördüğüm şu satırlarla yandım!

"Garibim namıma Kerem diyorlar
Aslı'mı el almış harem diyorlar
Hastayım derdime verem diyorlar
Maraşlı Şeyhoğlu Satılmış'ım ben"

Faruk Nafız Çamlıbel/ Han Duvarları

Yücel Özlem
02-02-2007, 23:44
-Han Duvarları, sizin yaşınızdayken ezberlediğimiz ve severek okuduğumuz şiirllerden biriydi.

-Evet o yıllarda bilgisayar yoktu. Bulunduğumuz şehirde kitap temin etmek de kolay değildi. En azından bizim için öyle idi. Herhalde o nedenle, beğendiğimiz şiirleri hemen ezberliyorduk.

-Bu güzel şiirin hikayesini biliyor musunuz? Şair nerye gidiyor?

ebonsa
03-02-2007, 00:04
-Han Duvarları, sizin yaşınızdayken ezberlediğimiz ve severek okuduğumuz şiirllerden biriydi.

-Evet o yıllarda bilgisayar yoktu. Bulunduğumuz şehirde kitap temin etmek de kolay değildi. En azından bizim için öyle idi. Herhalde o nedenle, beğendiğimiz şiirleri hemen ezberliyorduk.

:)

Kervansaray gayet iyi.. Bu yıl restore edildi daha güzel oldu...

Siz bana siz diye değilde sen ya da ebonsa ya da ebu diye hitap ederseniz (bir sakıncası yoksa) ben size daha rahat hitap edeceğim sanırım :) :D

Ek : 1 Kutu Sevgi

Yücel Özlem
03-02-2007, 16:49
:)

Kervansaray gayet iyi.. Bu yıl restore edildi daha güzel oldu...

Siz bana siz diye değilde sen ya da ebonsa ya da ebu diye hitap ederseniz (bir sakıncası yoksa) ben size daha rahat hitap edeceğim sanırım :) :D

Ek : 1 Kutu Sevgi

-Sevgili ebonsa, samimiyetin için teşekkür ederim.:)

-Bu bana gurur verir.

Yücel Özlem
11-02-2007, 14:45
-Ebu merhabalar. Kervansaray'ı konuşuyorduk. Onarıldığına göre kullanılıyordur. Ne amaçlı kullanılıyor? :)

ebonsa
11-02-2007, 18:51
Kervansaray yanındaki cami ve hamam onarıldı ve kapıları kapalı duruyo fakat içerisinde ne tür faaliyet yaptıklarını bilmiyorum. Galiba turizm amacı ile kullanılacak, İnşallah öyle nırakılmaz ben de oraların değerlendirilip turistik seyahatlere filan katılmasını istiyorum.

Ayrıca ilçemizde sadece o değil ilçemizdeki iki ya da üç (tam bilmiyorum) tane de çok eski kilise mevcut fakat maalesef onların durumu birazcık daha kötü. Bir tanesinin içerisindeki resimler ve yazılar belli fakat kirletilmiş ve korunmamış...

Daha başka olarak ilçemizin çevresinde mağaralar ve rumlar zamanından kalma ve hala kullanılan eski evlerden mevcut :)

Yücel Özlem
12-02-2007, 10:17
-Yapılar için, en sağlıklı koruma yönteminin, kullanarak koruma olduğu söylenir. Boş kalan yapılar daha çabuk harap oluyor.

ebonsa
12-02-2007, 12:13
İnşallah kullanılır :)

Yücel abi bir düzeltme yapayım; bugün okulda arkadaşlarıma kervansarayı ve çevresini sordum ve restorasyonunun daha tamamlanmadığını söylediler, ara vermişler heralde...

Yanlış bir bilgi verdiğim için kusura bakmayın....

Yücel Özlem
14-02-2007, 02:02
-Ebu, hassasiyetin için teşekkür ederim.

-Kusur olur mu? Aksine, yeni edindiğin bilgiyi; benimle paylaşman çok güzel. Tekrar teşekkür ediyorum.

kirangokhan
15-02-2007, 15:31
selam hemserilerim,
bende bir bonzai severim ve zelkovam var. İstanbulda öğrenciyim. Tatillerde gelebiliyorum Kayseriye

ebonsa
15-02-2007, 17:18
Selam Kirangokhan,
Bonsai sevdiğinize sevindim ben de yeni ilgilenmeye başladım bir ardıcım var henüz....

Yücel Özlem
16-02-2007, 03:27
-Merhaba, Kırangökhan. Hoşgeldin.

kirangokhan
16-02-2007, 14:50
tesekkürler hoşbulduk :)

uluku
01-03-2007, 20:51
merhaba arkadaşlar 3 ayayakın işyerimdeki değişiklik nedeni ile siteden ayrıkaldım bu tarihten itibaren akşamları evden sizlerle yazışmaya çalışacagım.....ben ev sahipliği yapamadım özür dileirm ama aranınzdan kim üslendi ise teşekkür ederim.baya siteye katılanlar olmuş bundan sonra daha sık yazışırız.sorunlarımızı paylaşırız..inşallah her akşam saat 9 dansınra sitedeyim ...hoşcakalın sağlıcakla kalın..

ebonsa
02-03-2007, 11:40
Uzun bir aradan sonra yeniden hoşgeldin sayın Ulukulu :)

Yücel Özlem
12-03-2007, 19:13
Ebu Merhaba, Kayseri'ye epeydir uğramadım. Nasılsın?

Ankara'ya bahar geliyor. Yeşilhisar'da durum nedir?

ebonsa
12-03-2007, 19:41
İyiyim Yücel Abi sağol, Yeşilhisarı bilmiyorum lakin İncesu'da ve Kayseri'de de bahar geliyor sanırım, bu aralar hava sıcak. Fakat hava tahminlerinde önümüzdeki günlerde kar yağabileceği söyleniyor. İnşallah yağar da kuraklık yaşamayız...
Sevgiler

Yücel Özlem
14-03-2007, 00:45
İyiyim Yücel Abi sağol, Yeşilhisarı bilmiyorum lakin İncesu'da ve Kayseri'de de bahar geliyor sanırım, bu aralar hava sıcak. Fakat hava tahminlerinde önümüzdeki günlerde kar yağabileceği söyleniyor. İnşallah yağar da kuraklık yaşamayız...
Sevgiler

Sevgili Ebu, Tabii ben İncesu'yu soracaktım. Daha doğrusu sorduğum yer İncesu olmalıydı. Aslında düşündüğüm de İncesu idi. Yanısıra, Sultan Sazlığı'ndan da laf açmayı düşünüyordum. Sonra sana peşpeşe yönelteceğim sorular sevimsiz olacaktı. Hem de, seni meşgul edcek diye; derslerini düşünerek vazgeçtim.

Bu arada da ilçeleri karıştırdım. Ben bazan böyle şeyler yaparım işte...

ebonsa
14-03-2007, 15:30
Olsun önemli değil Yücel Abi, düşündüğün için teşekkür ederim :) Dün kar yağdı, akşama doğru hepsi eridi, bugün gene kar yağdı her yer beyaz şimdi :)

shban
18-04-2007, 02:07
merhaba bide buraya yazıyım. bende kayseriliyim kayserili arkadaşlar nasılsınız

Yücel Özlem
20-04-2007, 00:17
merhaba bide buraya yazıyım. bende kayseriliyim kayserili arkadaşlar nasılsınız

Sayın Shban, hoşgeldiniz. İsterseiz önce bir Yeni gelen arkadaşlar (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2595)ın kendilerini tanıttığı tanışma odasını ziyaret ediniz. Üyeler için Kullanım Kılavuzu (http://agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=75)nu okumanız da size forumda kolaylık sağlayacaktır.

Sevgiler.

Yücel Özlem
11-06-2007, 00:23
Sevgili Ebu epeydir yazışmadık. Nasılsın?

Buraya bizden başka yazan da pek olmuyor. Selam verenler sonra kayboluyor.

ebonsa
11-06-2007, 15:49
Teşekkürler Yücel Abi. Bugün son iki yazılımızı yaptık, gayri resmi olarak yaz tatiline girmiş oldum. Keşke son yazılım biraz daha iyi geçseydi... :(:(
Sen nasılsın?

Yücel Özlem
12-06-2007, 23:17
Teşekkürler Yücel Abi. Bugün son iki yazılımızı yaptık, gayri resmi olarak yaz tatiline girmiş oldum. Keşke son yazılım biraz daha iyi geçseydi... :(:(
Sen nasılsın?

Sevgili Ebu Ben iyiyim. Sana da geçmiş olsun. Senin ders çalıştığını düşünerek yazmıyordum. Baktım zaten diğer başlıklarda da pek yazmadın. Sene sonu geldi. Bundan sonra umarım sohbete devam ederiz.

ebonsa
13-06-2007, 13:12
Evet Yücel Abi 1 aydır filan fazla gelemedim... Artık yaz geldi inşallah sohbetlere devam ederiz.

sana da geçmiş olsunO gün yaptığım yazılının dersi ikinci dönem 4 düşecek galiba :( , neyseki birinci dönem 5 olduğundan yıl sonu ortalamam 5 olacak :) ...

Eeee, sen napıyorsun, nasıl gidiyor, Yücel Abi?

Yücel Özlem
16-06-2007, 08:45
Ebu teşekkür ederim. Ben iyiyim.

Bir yerlerde okumuştum. Tedavi edilmesi gereken bağımlılıklar arsına internet bağımlılığını da koymuşlar. Bir de test eklemişler. Testi doldurunca kendimin bağımlılık yolunda epey mesafe aldığımı fark ettim. Sanal Dünya'dan, Fiziki Aleme daha fazla zaman ayırayım derken; İnternet bağlantısı bulamadığım bir seyahatim oldu. Önce kısıtlı da olsa imkan bulabileceğimi düşünüyordum. ama bir ay boyunca o kısıtlı imkanı da kullanamadım. şimdi döndüm.

ebonsa
16-06-2007, 12:05
O testi ben de yapmıştım Yücel Abi :)

Ben internet bağımlısı çıkmıştım :D

Yücel Özlem
28-06-2007, 23:38
Sevgili Ebu kontrol edilemeyen her davranışın zarar verebileceğine inanırım. Kendime bazı sınırlar koydum.

Yücel Özlem
28-06-2007, 23:43
Sevgili Ebu, Artık sormadan yapamam diyordum. Az önce unutmuşum. Okul tatil oldu. Karneni sorabilirmiyim. Dereceye girdiğini sanıyorum. Sıralaman nasıl?

ebonsa
18-07-2007, 12:01
Kayserililer neden gelmiyorsunuz hiç.... :(

Yücel abi de olmasa Kayseri son sıralara yerleşirdi heralde...

Havalar da serin gidiyor...

Yücel Özlem
27-07-2007, 21:12
Ebu merhaba, Tatil nasıl gidiyor.

İncirçekirdeğinde seni tanıtırken derslerinden söz edip, biraz kendime pay çıkarayım diye düşünmedim değil. Sonra da tatilde ders konusunu açmayı doğru bulmadım. Sevgiler.

ebonsa
28-07-2007, 12:52
Teşekkürler Yücel abi, tatilim iyi gidiyor :)

Geziyorum, eğleniyorum; etrafım kalabalık :)

Ders konusundaki ince düşüncenden dolayı teşekkür ederim :)
Öss gelene kadar tatil de olsa bu konu kapanmayacak sanırım Yücel Abi :)

Selamlar :)

Yücel Özlem
07-08-2007, 02:38
Ebu, tatili yarıladın sanıyorum. İncirçekirdeğin'de karşılaşıyoruz ama burayı da boş bırakmayalım. :))

ebonsa
16-08-2007, 23:53
Geçen hafta hastalandığım, bir de akrabalar filan onlarla birlikte olduğumuzdan fazla uğrrayamadım Sevgili Yücel abi...

Tatil bitmesine çok az kaldı Yücel Abi... Yakında dershane başlayacak dersler başlayacak ...

Sen nasılsın, inşallah iyisindir :) ?

Ophrys
16-08-2007, 23:58
Kayserililer neden gelmiyorsunuz hiç.... :(

Yücel abi de olmasa Kayseri son sıralara yerleşirdi heralde...

Havalar da serin gidiyor...

Bende aslen kayseriliyim. Ama uzun zamandır kayseriye gelemiyorum.
Babam daha dün döndü tekir yaylasından.
Ara ara başlığa göz atıyorum ama ne yazıp size dahil olacağımı bilemiyorum. İzmir'den sevgiler.

M.Sema
17-08-2007, 07:32
Günaydınn.Ben de Kayseri geliniyim.

ebonsa
17-08-2007, 15:36
Oooo bugün Kayseri konumuza iki misafirimiz gelmiş :)

Hoşgeldiniz Sn. adabayrakoglu ve Sn. M.Sema:)

Konuya nasıl katılacağını bilmediğinizi yazarak konuya katılmış bulundunuz :)

Ben de tam olarak ne yazacağımı bilemesem de hoşgeldiniz konulu bir mesaj yazayım dedim :)

Yücel Abim ile birlikte aktif tuttuğumuz konuya katılımınız için teşekkür ederim :)

ebonsa
17-08-2007, 15:37
Ankara'da su sorunu nasıl gidiyor?

İzmir'de havalar nasıl? Sıcak olsa gerek :)

1.5 ay önce çok hoş günler geçirmiştim İzmir'de :)

M.Sema
17-08-2007, 16:20
Ankara'da su sorunu şu anda perdelenmiş vaziyette.Yani sularımız 10 gün daha akacak ama sonra ne olacak bilinmiyor.

Ophrys
17-08-2007, 16:40
İzmir çok sıcak.
İzmir'e gelmişsiniz toplantımıza uğrasydınız keşke.

Yücel Özlem
18-08-2007, 00:44
M.Sema, Adabayrakoglu, efendim hoş geldiniz.

Sevgili Ebu, geçmiş olsun. Merak ettim şimdi. Umarım önemli bir şey değildir.

... Yakında dershane başlayacak, dersler başlayacak ...

Şöyle, dinlenmiş olarak, sağlıkla başla. Hedefine sağlık ve mutlulukla varmanı diliyorum. Azim, sebat.

Ben iyiyim. Teşekkür ederim.

M.Sema
18-08-2007, 13:20
Hoşbulduk Yücel Bey.Size bir şey sormak istiyordum.Çayyolunda ki seralarda callonima var mı?Veya bunu alabileceğim bir yer biliyor musunuz?

ebonsa
18-08-2007, 18:07
Ooo bu konu ne güzel hareketlenmiş böyle :)

Yücel Abi, derslere inşallah sıkı başlayacağım :)

Su sorunu inşallah bir şekilde başka şehirlere de çok sıkıntı yaşatmadan kalıcı çözümlerle son bulur...

Gelmeyi çok isterdim toplantıya lakin ben geldikten 1 hafta sonra gerçekleşti... Üzüldüm ama ne yapalım inşallah başka sefere :) Düşündüğünüz için teşekkür ederim :)

Hepiniz hoşçakalın, tekrar görüşmek dileğiyle :)

batuhan38
20-09-2007, 13:19
arkadaşlar merhaba dememe gerek yok herhalde bende kayseriden yazıyorum

batuhan38
20-09-2007, 13:20
sizden ricam bildiğiniz yerde kırmızı çiçekli at kestanesi varmı

batuhan38
20-09-2007, 13:24
Kırmızı çiçekli at kestanesi yerini bilenvarmı

batuhan38
20-09-2007, 13:25
Mesaj atarsanız sevinirim

batuhan38
20-09-2007, 13:29
arkadaşlar bahar ayında ağaçlandırma aktivitesi düzenleye nedersiniz
bahar ayı deyince şubat ayıdan nisan başına kadar olabilir.

ebonsa
28-09-2007, 16:15
Hoşgeldiniz Sn. Batuhan :)
NasılsınıZ?
Değerli Yücel Abi sen nasılsın aceba?
Artık evde internet yok. Dolayısı ile çok uğrayamıyorum...
Herkese selamlar...

Yücel Özlem
29-09-2007, 11:27
Sevgili Ebu, teşekkür ederim. Ben iyiyim.

Senin de iyi ve başarılı olmanı, diliyorum.

Selamlar.

aydolum
03-10-2007, 11:04
epey aradan sonra tekrar merhaba gadasını aldıklarım :)

selim_50
14-12-2007, 16:27
selam batuhan
nevşehirde at kestanesi ağacı var ama tam kırmızı değil
kenarları beyaz, ortası pembemsi çiçek açıyor
nevşehire gelirsen (tabi çiçek zamanı) endüz-stri meslek lisesinin üstünde
kolay gelsin

selim_50
14-12-2007, 16:40
arkadaşlar merhaba;
sitede nevşehire ait bir sayfa ve hemşeri bulamadım,
bende ne yapayım bari kayseri sitesine yamanayım dedim
nede olsa hemşeri sayılırız
kabul görmek dileğiyle;

selim_50
14-12-2007, 16:44
Bölge ekibinde, ben bilmem yer alabilirmiyim? Kırşehirliyim, Kırıkkale doğumluyum, Ankara'da yaşıyorum ve Ankara ekibinde çalışıyorum. Site kuralları açısından sakınca yoksa ben size yardımcı olmak isterim.

merhaba; hadi bende nevşehirden katılayım bari,

cappadocian
17-12-2007, 23:56
Sevgili hemşehrilerim!!!
(Nutuk atacak gibi başladım)
Aslen kayseriliyim, gurbetler gezdikten sonra toprağım saydığım nevşehirdeyim artık. hatta nick'imi de bölge adından aldım. Erciyesi gördüğüm her yer bana Kayseriymiş gibi geliyor. Ama darılmaca yok bi müddet sonra nevşehirden de ayrılıp kayseriye dönmeyi düşünüyorum nasip se. bi nevşehir sayfası açalım belki oraya sayın Selim_50 den başka nevşehirli hemşehrilerim de gelir. şimdilik selamlar

Yücel Özlem
28-12-2007, 13:44
Sayın Kapadokyalı, merhaba. Hoş geldiniz.

Kayserililer bir görünüp kayboluyor. Sevgili Ebonsa, siteyi düzenli ziyaret ediyordu. Ancak şimdi çok yoğun bir çalışma temposu içinde. Umarım Sonuçta da hedefine ulaşacak.

Sizin de bağ bahçenize bereket diliyor ve katkılarınızı bekliyoruz.

cappadocian
05-01-2008, 02:20
Sayın Kapadokyalı, merhaba. Hoş geldiniz.

Kayserililer bir görünüp kayboluyor. Sevgili Ebonsa, siteyi düzenli ziyaret ediyordu. Ancak şimdi çok yoğun bir çalışma temposu içinde. Umarım Sonuçta da hedefine ulaşacak.

Sizin de bağ bahçenize bereket diliyor ve katkılarınızı bekliyoruz.

Sayın Yücel Özlem,
Dileklerinize tüm arkadaşların uğraşılarına bereket dileyerek katılıyorum. Dilerim bu yıl iyi yağış olur. Malum bizim buralarda her yerde su bulmak zor.
Hoş geldik, hoş bulduk...

ahsem
18-02-2008, 13:01
merhabalar ben de gayserinin şiirin merkezindenim ve ziraat mühendisiyim..

nörüyonuz nasılsınız sevgili gayserili hemşerilerim...

aydolum
18-02-2008, 13:36
merhabalar ben de gayserinin şiirin merkezindenim ve ziraat mühendisiyim..

nörüyonuz nasılsınız sevgili gayserili hemşerilerim...

sevgili ahsem aramıza hoş geldin safalar getirdin

ALPER038
26-03-2008, 16:46
herkese selamlar bende bir GAYSERİLİ olarak arınıza katılmaktan kıvanç duyuyorum inşallah bu ağaç sevgisini birlikte daha kaliteli ve verimli bir noktaya getiririz, güzel ERCİYES imizin ağaçlanması ve daha güzelbir görünüme sahip olması yıllardır hayallerimi süslemiştir bu konuda neler yapabiliriz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim saygılar

BarbarosunAgasi
29-03-2008, 23:09
Merhaba...Galiba ab gibi genişlemek zorundayız....bayağı bir sabır yaptık arayan soran yok..kayseriler işten zaman bulamıyorlarki ekip kursunlar.. haydi hayırlısı,İçanadolu bölgesi varmısınız bir ekip kurmaya .....tanışalım,konuşalım engin fikirlerinizden yararlanalım...

Merhaba aslan hemserim;
Tekirdag'dayim bir faydam olurmu?
Birlikten dirlik dogar,sitemizin guzelligi birlikten dogduguna inananlardanim.
Tekirdag'da gilaburu diktim bahceme cok guzel tuttu.Insallah meyvesini de
yemek kismet olur.Yardimlasalim.
Selamlar.

BarbarosunAgasi
29-03-2008, 23:29
Sayın, ebonsa hayır.

-Kapalıçaşının içinde yer alıyor. Mevcut kapalıçarşıya göre de bir hayli küçük kalan bir yerdi. Kapalıçarşının kasaplar, sakatatcılar, sucukçular bölümünü meydana getiriyordu diyebilirim. Ortadaki büyük kubbelerden birinin bir iki taşı düşmüştü. Pek bakımsız ve kötü kullanımdan dolayı mimari özellklerini yitirme tehlikesinden söz ediliyordu. O nedenle merak etmiştim.

-Kapalı çarşıya bir daha yolunuz düşerse bir soruşturun lütfen.:)

Yok, yok okadar da degil eski yapilar yenilerinden saglam merak etmeyin.
En kolay tarifi Camikebir camii nin avlusundan cikinca hemen sola donun;
Urgancilara (kapali carsi) girmeden soldaki buyuk kapidan (vezir hanindan)
iceri girip diger kapisindan cikinca (ki orsida kapali carsi) hemen solda ki
kapidan BEDESTEN'e girilir.
Saglicakla kalin

ebonsa
03-07-2008, 13:25
Uzun bir aradan sonra herkese Merhabalar!

tayfun338
03-07-2008, 17:48
bünyandan Selamlar Arkadaşlar

mayranci
03-07-2008, 21:19
Övünmek gibi olmasın bizde Kayseriliyiz. Hayırlı kandiller..

Yücel Özlem
04-07-2008, 10:42
Ebonsa, merhaba. Hoş geldin. Seni tekrar gördüğüme sevindim.

ide
05-07-2008, 05:55
dört ay önce bende bu güzel şehire yerleştim, aranıza alır mısınız?;)

jojoba38
07-07-2008, 18:02
selam arkadaşlar bende kayserinün bünyan ilçesindenim tropikal meyve fidanı ve tohumu üretiyorum tanışamk isteyenleri seramıza bekleriz

kuzen38
07-07-2008, 23:24
buraya baba tarafından kayserili oldugumu yazmıştım degil mi? :D

turhanhoca
08-07-2008, 17:53
Akkışla'nın Girinci Köyündenim. İzmir'de oturuyorum. 3 yıl önce köyümün ağaçsızlığını gördüm. Bu yaz nasip olursa tekrar gideceğim. ekilmeyen tarlalarımızı nasıl yeşillendirebilirim (para kazanma amaçlı değil) derken buraya geldim.
Hemşerilerimden yardım bekliyorum

mayranci
09-07-2008, 23:23
Bende İzmir'de oturuyorum. Kayseri'de pek akrabam kalmadı. Gidince bulursanız mutlaka gilaburu yiyin,suyunu için ama doğal olanından. Keşke bize de bir gönderen olsa da içsek..O kadar özledim ki.

turhanhoca
10-07-2008, 11:08
forumu tanıdım.
derdimi anlatacak yer buldum
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=9526
hemşerilerimden bana yardım edecek varsa üstteki adrese bekliyorum

ab-ı hayat
10-07-2008, 14:47
bunca zamandır yozgatlılar bir başlık açmamış. ben de açacağıma Kayserili hemşerilerime merhaba diyeyim. ilerde işi öğrenince belki açarım yozgat sayfasını :)

ebonsa
14-07-2008, 20:51
Ebonsa, merhaba. Hoş geldin. Seni tekrar gördüğüme sevindim.

Çok teşekkürler ;)
Ben de sevinçliyim sizinle tekrar görüştüğüme...
Ben gelmeyeli, maaşallah baya artmış bu konunun ziyaretçisi :)

Yücel Özlem
16-07-2008, 20:54
Ebu, sınavlar nasıl geçti? Merakla bekliyorum.

ebonsa
16-07-2008, 23:32
Yücel Abi; ben öğrenci seçme sınavına seneye gireceğim... İnşallah o zaman mutlu haberlerimi paylaşır mutlu oluruz :) :)

İlgin için çok teşekkür ederim...

Yücel Özlem
23-07-2008, 17:54
Sevgili Ebu, güzel haberler için, bir sene daha beklerim. Başaracağına inanıyorum.

ebonsa
02-08-2008, 16:43
İnşallah :)

Sebahattin Sargın
02-08-2008, 17:43
Ebucuğum, hoşgeldin yeniden aramıza canım. Benim zeki arkadaşım ;)

ebonsa
03-08-2008, 22:56
Sağol Sebo arkadaşım, hoşbuldum :)

nese
20-09-2008, 02:35
Merhabalar
Babadan Talaslı anneden Erkiletliyim.Erciyes'i yemyeşil yapmak isteyenlerdenim.Eğer böyle ya da buna benzer çalışma olursa seve seve katılacağımı söylemek istedim.

ebonsa
25-09-2008, 16:38
Merhabalar
Babadan Talaslı anneden Erkiletliyim.Erciyes'i yemyeşil yapmak isteyenlerdenim.Eğer böyle ya da buna benzer çalışma olursa seve seve katılacağımı söylemek istedim.

;) Hoşgeldiniz

nese
26-09-2008, 19:19
teşekkür ederim :)

kedidelisi
11-10-2008, 01:37
Merhabalar
ben de Kayseri'de yaşıyorum. Kayseriyi bozkır şehri gibi değil de yemyeşil görmek isteyenlerdenim

ebonsa
12-10-2008, 23:07
Merhabalar
ben de Kayseri'de yaşıyorum. Kayseriyi bozkır şehri gibi değil de yemyeşil görmek isteyenlerdenim

Meydanda yazın açan çiçekleri anımsadım da; dileğinize katılıyorum.
;)Hoşgeldiniz.

kedidelisi
14-10-2008, 11:41
Meydanda yazın açan çiçekleri anımsadım da; dileğinize katılıyorum.
;)Hoşgeldiniz.

Ebonsa
bir arkadaşım meydana diktikleri çiçekleri saksı getirip ayan beyan çaldıklarını söylemişti:)) Ben de onu hatırladım şimdi. Hoşbulduk

kaybol.2008
26-10-2008, 22:50
Ebonsa
bir arkadaşım meydana diktikleri çiçekleri saksı getirip ayan beyan çaldıklarını söylemişti:)) Ben de onu hatırladım şimdi. Hoşbulduk

Kedidelisi semineriniz nasıldı. Tahminimce sunumunuz başarılı olmuştur. Antalya'da çok yoruldunuz mu? Seralara gitmeye vaktiniz oldu mu?

kedidelisi
28-10-2008, 18:11
Kedidelisi semineriniz nasıldı. Tahminimce sunumunuz başarılı olmuştur. Antalya'da çok yoruldunuz mu? Seralara gitmeye vaktiniz oldu mu?

:))
sayın kaybol.2008
maalesef kongre sırasında nefes almaya imkanım dahi olmadı
bırakın serları otel dışına bile çıkamadım
o yüzden de uzun süredir buraya bakamamıştım
ilginiz için teşekkür ederim

mayranci
28-10-2008, 20:24
Epeydir Kayseri'ye gidemedim ama bozkır tanımlaması da biraz haksızlık gibi geliyor.Erkilet'i ile Gesi Bağları ile yeşillik hiç te az değil bana göre.Tabii ki artırmakta fayda var.

Cansunarya
28-10-2008, 21:38
Merhaba,
Erkileti bilmiyorum ama Gesi bağları artık kuruyor ! Enson gittiğimde hali içler acısıydı :( Gesiyi ve bağları besleyen su kaynakları yakın çevredeki kentleşmeden dolayı iyice azaldı. Eskiden haftada bir tam gün sulanan bağlara son senelerde ayda birkere bir-iki saatliğine su verilmeye başlandı, çoğu insan birkaç senedir hiçbirşey ekmiyor çünkü sulanamayan bahçeler zaten yaz aylarında kuruyor. Tabii senelik ağaçlarda yavaş yavaş kurumaya başladı, bağlar sararıp soldu. Tablo trajik ama bu bir gerçek! :(

mayranci
29-10-2008, 20:46
Uzun yıllar Esenyurt Mahallesinde oturdum. Oradan Erkilet'e kadar ağaçlardan yol gözükmezdi.
Hele bağlara göçenler okullar açıldıktan sonra şehre inerlerdi.Bağa göçmeleri de inmeleri de ayrı bir merasimdi o zamanlar. Birden çok gerilere gittim nedense. Galiba oraları özledim..Buralar da da "öğünmek gibi olmasın" diye hava atıyoruz ama. Gerçek özlemimizi gidermekten geçiyor. Bakalım ne zaman olur. Tüm hemşerilerime selam ve sevgiler.

Cansunarya
29-10-2008, 23:32
:) Şehrin yüzü son senelerde iyice değişti, gelişti, aslında 13 saatlik yol İzmir değilmi, akşam binilince sabah burada olunuyor, en kısa zamanda özleminizi gidermeniz dileklerimle :)

kedidelisi
30-10-2008, 14:41
Yazın kayseride dışarda yaya dolaşmak fazla ağaç olmadığı için ızdırap. Bozkır benzetmesi için alınmayın lütfen ama hemen tüm içanadoluda durum böyle. Şehir içi belediye tarafından iyi kötü yeşillendiriliyor ama şehir dışına çıkıldığında manzara hiç de gözleri şenlendirecek gibi değil. Hele konya yolu uçsuz bucaksız bozkır

mayranci
30-10-2008, 18:37
:) Şehrin yüzü son senelerde iyice değişti, gelişti, aslında 13 saatlik yol İzmir değilmi, akşam binilince sabah burada olunuyor, en kısa zamanda özleminizi gidermeniz dileklerimle :)

Doğru söylüyorsunuz,gitmek istedikten sonra mazeretlerin geçerliliği olamaz.Ama gelince en az bir hafta kalıp anılarımı yeniden tazelemem gerekir. Hala görüştüğüm iki üç ilkokul arkadaşım var.Aynı yerlerde oturuyorlar.Onlarla görüşmek,o günleri yeniden yaşamak ne güzel olur..Bu kadar özlem çektiğime göre birazda yaşlanıyorum galiba.

mayranci
09-11-2008, 15:19
Hemşerilerim,büyük ihtimalle bugünkü gazetelerde okumuşunuzdur ama belki dikkatinden kaçanlar olabilir diye kısaca bahsedeyim.
Petkim tarafından "aktif pazarlamacı" aranmaktadır.30 yaşını aşmamış,askerliğini yapmış,İşletme tahsili yapmış,ingilizce ve ofis programlarını kullanabilme vb. özelliklere sahip olması isteniyor. Detaylı bilgilere www.petkim.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Bende yardımcı olmaya çalışırım.

papatyam
12-11-2008, 17:36
Geçmiş olsun...

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10343244.asp?gid=229

Kayseri'de 4.9'luk deprem 12 Kasım 2008

DHA

Kayseri'de bugün saat 16.00 sıralarında 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

KAYSERİ kent merkezi ve çevresindeki yerleşim merkezleri bu akşam Richter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Deprem can kaybına neden olmazken, kent merkezinde bazı binaların duvarlarında çatlaklar oluştu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nen merkez üssünü Kayseri kent merkezine 16 kilometre uzaklıkta Kocasinan İlçesi'ne bağlı Güneşli Beldesi olarak saptadığı deprem saat 16.03'te meydana geldi.

Yerin 3.7 kilometre derinliğinde meydana geldiği için şiddetli hissedilen depremle birlikte halk evlerinden ve işyerlerinden panik içinde sokaklara fırladı. Polis devreye girerek kent merkezindeki okullarda öğrencilerin tahliyesini sağladı. Korku ve panik nedeniyle fenalaşan birçok kişi hastanelere başvururken, görevlilerin binaları terk etmesi nedeniyle resmi dairelerde işlemler bir süre aksadı. Yakınlarından haber almak isteyenlerin telefonlara sarılmasıyla santraller bir süre devre dışı kaldı, cep telefonları da çalışmadı.

mayranci
12-11-2008, 23:39
Tüm hemşerilerime geçmiş olsun diyorum.

AgacSevdalisi
13-11-2008, 13:27
selam hemşerilerim herkese bol geçmiş olsun.ben kayserinin yahyalı ilçesindenim ama yozgatın çandır ilçesinde memurum.bilgilerimi paylaşmayı ve bilgi edinmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.selamlar saygılar

Cansunarya
14-11-2008, 00:01
Tüm Kayserililer adına teşekkür ediyorum arkadaşlar. Depremi hissetmek gerçekten korkutucuydu, çok şiddetli sallandık, oldukça eski olan fakülte binamızda da çatlaklar var. Umarım ülkemiz daha büyük depremlere birdaha şahit olmaz.

Sn Agaçsevdalısı hoşgeldiniz :)

ATON
16-11-2008, 01:20
İyi geceler. Kayseriliyim. Kayseride yaşıyorum. Geçerken uğradım ve bir selam vereyim dedim.

serdar38
22-11-2008, 21:32
ben kayseride bir buluşalım bitkiler hakkında konuşalım derim ne dersiniz?

nese
04-12-2008, 10:29
Bence de buluşup paylaşım yapmalıyız.Benim aklıma diğer şehirlerde yapılan kampanyaları Kayseri'de de yapmak fikri var.Tke başıma uğraşsam da çok şey yapamıyorum.

nese
05-12-2008, 15:27
Kayseri'deki arkadaşlar nerelerde yahu:(

fdg
02-01-2009, 17:12
bende geldimmmmmmm:)))kapıda gelmemi bekleyenleree teşekkürler:))))))

nese
02-01-2009, 17:17
Yaşasın Kayseri'den birini görmek çok mutlu etti beni.Hoşgeldiniz.Kırmızı halıyı takip edin lütfen :)

Yücel Özlem
02-01-2009, 17:50
Kayseri'deki arkadaşlar nerelerde yahu:(
Bakın, gözünüz aydın.

Size bir sır vereyim mi? Kayseri'den katılan yüzlerce kişi var.

nese
05-01-2009, 17:24
Neden yazmıyorlar o zaman.Buluşup Kayseri'yi ağaçlandırsak beraber birşeyler paylaşsak olmaz mı.:(

fdg
07-01-2009, 14:39
bence çok ii fikir Kayseride bir orman kuralım...meşe palamutları fideleri benden:))))