View Full Version : Eskişehir
Ben de artık Eskişehir deyim.
Ben de sık sık Eskişehir'de oluyorum ne de olsa ailenin yarısı orda...:rolleyes:
ünvanımdan anlaşılacağı üzere ben de eskişehirliyim. (klavyenin sol shift tuşunu geçen gün elektrik süpürgesine kaptırdım) 40 yaşındayım hala akıllanmayacağım herhalde, hiç klavye elektrik süpürgesi ile temzilenmeye çalışılır mı? yani büyük harf kullanmamam orijinallikten değil, zorunluluktan.
merhaba arkadaslar bende eskişehirliyim.iş icabı inegölde ikamet etmekteyim.
Bende sık sık Eskişehir'e gitmekteyim Kütahya da öğrenciyim.
çiçeksever
19-12-2006, 12:07
merhaba ben de Eskişehirliyim.Görev icabı Afyonda ikamet etmekteyim
durustsahtekar
29-12-2006, 19:20
hıç esesli olupta memleketınde bulunan yokmudur. ::)
Ben Eskişehir'de yaşıyorum. :)
Saygıdeğer Gubse,
Hemen yanıbaşınızda clematis mi yoksa ak asma mı tam adını bilemediğim, beyaz çiçekli baharda açan muhteşem bir çalı vardı, duruyor mu? Bu arada sizin ordan aldığım bir kitapta Eskişehir'de yetişme şansı olmayan bazı bitkilerin örneğin albizianın üniversite bahçesinde yetişmiş resimlerini gördüm. Bizim Ankara'da Ziraat Fakültesinin bahçesinde bir antep fıstığı ağacı varmış. Onun gibi bir şey mi, nasıl olur? Ben size teknik bilgi isterim demiştim. :).......... :(
Eskişehirde eczacılık okuyorum:)
Ve en az 3 sene daha burdayım :D
eskişehirliyim eskişehirde okuyorum :)
Bende bir yıl Eskişehir de yaşadım.
OKAN KARA
20-04-2007, 11:08
Merhaba bende eskişehirdeyim ve eskişehirliyim .
Eskişehirliyim ve Eskişehir'i özlüyorummmmmmmm
orhangdr
01-05-2007, 11:34
:eek: bende kırmızı şimşekleriyle, porsuğuyla, üniversiteleriyle, çok kozmopolitik ama sıcak insanlarıyla, antik şehirleriyle ( hele bir yazılıkayamız varki dünyanın enbüyük yazıtı frigyalıların 3000 sene evvel dünyaya bıraktıkları muhteşem miras! her nekadar insanlar binlerce km uzaklıktan buraya gelip bu şaheseri eskişehirlilere anlatması acı olsada sonuçta bizim sınırlarımızda) gurur duyan, burda doğan, burda okuyan, burda çalışan bir esişehirliyim.
merhabalar bende eskişehirliyim
gtanirtr
01-06-2007, 22:17
selamlar
ben de eskişehirde yaşıyorum
oguzhan-fb
07-06-2007, 09:11
Merhaba bende Eskişehir'liyim.
Eskişehir'deyim
durustsahtekar
11-06-2007, 15:20
eskişehir memleketimdir benım.ancak bayramdan bayrama geliyorum desem yeri.bakalım kısmetse bu ayın 28i gibi eskişehire gelip gezicem.son gordugumde bildiğim bi çok şehri geride brakmıştı.özellikle peyzaj alanında yapılan çalışmalar şehre ayrı bir hava katmıstıki porsuk kenarında çekildiğim resimlere dönüp dönüp bakıyorum.bence sizler cok şanslısınız.
durustsahtekar
01-07-2007, 00:52
http://img442.imageshack.us/img442/9871/hpim2557ul6.th.jpg (http://img442.imageshack.us/my.php?image=hpim2557ul6.jpg)
size ay sonunda geliceğimi söylemiştim.buyrun akşam turlarken çektim.çok hoşuma gitti
kalliste
17-07-2007, 19:13
Eskişehir'de yaşıyorum.
hassoman
17-07-2007, 20:04
Ben de Eskişehirliyim. Çocukluğum, gençliğim orada geçti.
Aile büyükleri hâlâ Ertuğrulgazi Mah. de yaşıyorlar. Bana bozkır sevgisi köyümden, bahçe sevgisi bu mahalleden geçmiştir.
Çocukluğum Muttalip Cadddesinde Mezarlığın birinci kapısının (eskiler bilir) karşısındaki çıkmaz sokakta geçti.
Bakın komşularımı sayıyorum size:
Bitişik komşumuz Pomaklar, hemen ilerisinde Kürtler, onların yanında Tatarlar, onların bitişiğinde yine Tatarlar (Oğulları), onların yanındaki evde (Macurlar Bulgaristan göçmenleri, köşe başında demirci Romanlar ve biz Manavlar (yerliler)... İşte mozaik budur. O çıkmaz sokak tasada, kıvançta, seviçte, acıda gerçekten birliktiler... Hayat her birimizi bir yerlere savurdu. Çıkmaz sokağımız ise yok oldu, yerinde şimdi sevimsiz apartmanlar hayata karşı arsızca sırıtıyorlar. Ülkemizde bir insanın geçmişin izleri ne de çabuk silniyor...
Gupse ben hatkobi.Bursadayım.Eşim Rahmiyeli.Biliyormusunuz bu köyü?Gupse yabancı gelmiyor.Köyde 400 e yakın ağaç fidanım var.Sıfırdan başladım.Gupsısi psale zıplıhı tıs.Esen kalın. http://hatkobi.sitemynet.com
Hassoman aşağı yukarı aynı yerlerde büyümüşüz. 20 yıl Ankara ve istanbul da yaşadıktan sonra ben de şimdi bahçe sevdası yüzünden Ertuğrulgazi de oturuyorum.
nartsawa
30-07-2007, 15:59
Gupse ben hatkobi.Bursadayım.Eşim Rahmiyeli.Biliyormusunuz bu köyü?Gupse yabancı gelmiyor.Köyde 400 e yakın ağaç fidanım var.Sıfırdan başladım.Gupsısi psale zıplıhı tıs.Esen kalın. http://hatkobi.sitemynet.com
fı keblağa!*
*hoşgeldiniz.
Nartsawa hoş bulduk kardeşim.Selam sevgiler.
Yücel Özlem
02-08-2007, 13:22
Eskişehirliler merhaba.
Oğlum şimdi, staj için Eskişehir'de misafir.
Bu ayın sonuna kadar kalacak.
Bu vesile ile sizleri selamlamak istedim.
Sevgiler!
Merhabalar !
Şu Eskişehire neden eski dendiğini pek anlamam doğrusu. Otobüsle geçerken gördüğüm kadarı ile geniş caddeleri ve yeşilliği bol sanki dün kurulmuş bir yer görünümünde.
Yukarıda bir arkadaşımız komşularından bahsetmiş. Bende yaşamım boyunca bir çok Eskişehirli tanıdım ve değişik bahse konu mozayikten arkadaşlarım oldu. Hepside candan birbirine saygılı ülkesini seven şakaya bayılan insanlardı. Hele Çiftelerden İbrahim Kalafat çavuş vardıki askerde bir insan ancak bu kadar adam gibi adam olur. Şimdilerde karşılaşsak belki tanımam ancak insanlığı ve herkese eşit davranışı ile sanki bizlere verdiği makinalı tüfek dersi yanında demokrasi dersini o tarihlerde hiç unutamam.
Eskişehirliler şehrinizle eminim gurur duyuyorsunuzdur. Bizler bu ülkede sizlerle hep gurur duyacağız haberiniz ola. Sanırım artık bir öğrenci kentisiniz kızım tercihlerini yaparken baba Eskişehir için ne dersin dediğinde bende mutlaka tercih etmesini söyledim. Kimbilir belki bundan sonra daha tanış oluruz.
Hepinizi saygıyla selamlıyorum.
tetovalı
04-09-2007, 15:35
yaşam savaşımızda bende eskişehirden destekleyenlerdenimmmm:p
yastikci
04-09-2007, 23:49
Bende Eskişehirliyim.
Hoş geldiniz, sayımız giderek artıyor :)
Selamlar.. Ben de Eskişehirliyim.. Ama ailem şuan Afyon da ikamet etmekte.. ben de denizli de okuyorum..anlaşılacağı gibi bayağı karışık;) Neyse Eskişehirli hemşehrilerime bol bol selam!!!:p
cennet121
23-09-2007, 01:42
merhaba hemşerilerim içinizdeki en yaşlı eskişehirliyim herhalde 45 yaşında ve yeni emekli olmuş emekli parasıyla sarıcakayadan bir tarla almış birisiyim (tam sakarya nehrinin yanı )hepinizi balık tutmaya davet ediyorum gelirken çiçek veya süs bitkisi tohumları getirmeyi unutmayın ağbiniz
meraba bende eskişehirdeyim koyu es-esliyim mavi ladin yetiştiriyorum gupse ve hatkobi bende sizdenim rahmiye köyünün çogunu tanırım bende gökçekısık köyündenim
meraba da burda ne yazıcam ben
burlarda yenı tarıhlı kımse yokmu bana yardımcı olacak
ismetkenar
31-03-2008, 18:56
agaclar.net i tanıyalı bir yıl oldu.
1975 yılından bu yana ben de Eskişehir'liyim.
Eskişehir'de yaşıyorum.
Eskişehir'li olanlar ile, Eskişehir'de yaşayan agaclar.net dostlarıyla haberleşmek, buluşmak isterim.
MSN im de açık.
hulusi karasu
09-04-2008, 15:29
Selam Eskişehirli komşularım. Ben de Bozüyük'de yaşıyorum ve yıldız çiçekleri (dahlia) yetiştiriyorum. Yumrulu çiçek paylaşımı için hazırım...
http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?do=member&catid=member&imageuser=24502&page=2
Yücel Özlem
09-04-2008, 23:51
Arkadaşlar Eskişehir'e geliyoruz. Bahane ile siz de toplanın. Tanışalım. Ayrıntılar burada (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?p=223394#post223394)
Sevgiler.
Yücel Özlem
24-04-2008, 18:38
Kararlaştırdığımız gibi, 12-13 Nisan 2008 günlerinde Eskişehirde idik. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kampüsü ve Çatacık Ormanını gezdik. :)
Eskişehirden, Sayın Sempe ile Sayın İsmetkenar'ı tanıdık. Gezi boyunca bizi yalnız bırakmadıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.
ismetkenar
04-05-2008, 02:10
burlarda yenı tarıhlı kımse yokmu bana yardımcı olacak
Sayın husel.
Beni yeni tarihli kabul edin.
Nasıl yardımcı olabilirim acaba?
Buyurun, kendinizi tanıtın ve ne talep ediyorsanız yazın.
Tanışalım, yazışalım, yardımcı olalım.
Hayırlı günleeeer.
merhaba arkadaşlar bende mihalıcçık ilçesinde kiraz üreticiliği yapan sıradan bir vatandaşım. son turfanda olarak yetiştirdiğimiz 0900 ziraat kirazımıza düzenlemiş olduğumuz kiraz festivaline hepinizi davet ediyorum (temmuzun ikinci haftası pazar günü)
Sayın kiraz26,
Kiraz Festivali bilgisine teşekkür ederim. Tarihi not ettim, festivali görmeyi çok isterim. (kiraz satılıyordur umarım;))
osmanramone
22-05-2008, 08:17
Evet arkadaşlar bende Eskişehir' liyim. SSk dan emekliyim. 57 yaşındayım. Selam ve sevgiler.
Merhaba ben de yeni üye oldum 21 yaşında öğrenciyim. hürmetler.
tolgahann
30-10-2008, 22:55
Arkadaşlar aşağıdaki linke göz atarmısınız.
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?p=308399#post308399
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.