View Full Version : Kütahya
Orman Mühendisi
01-12-2005, 17:13
Her ne kadar Kütahya'da olsam da
Ben hem Bursa hem de İstanbul ekibine dahil olsam olur mu?:)
Çünkü Kütahya'dan kimse yok.
Sanırım eskişehir afyon bursa kütahya için bir bölge ismi seçmek lazım.
bölgenin adı some_at bölgesi olsun.:)))
yok daha neler dediğinizi duyar gibi oldum.
(çok bencil oldu demi daha iyi fikri olacak birine rastlıyacağıma eminim).
Hatay tarafından bir üye daha vardı galiba. Siz orada da bulunuyor musunuz?
hatay(iskenderun) da yaşıyorum yılın çoğunu öğrenci olarak kütahyada geçirmekteyim.Şu eylül başlarında tekrar memlekette olacağım.
Sanırım eskişehir afyon bursa kütahya için bir bölge ismi seçmek lazım.
Kurtuluş Savaşı'nı çağrıştırıyor.
Kurtuluş Savaşı'nı çağrıştırıyor.
sınırsız gülüş hakkımı kullanmak istiyorum.
:D :D :D (bu arada gülmeye de kota varmış fazla fazla koyuyum dedim mesaj uyarısı geldi):p
kanun43tr
08-03-2007, 17:57
selam arkadaslar kütahyalıyım ama manavgata yasıyorum iyi forumlar
durakkan
19-07-2007, 11:07
Merhaba arkadaşlar,uzunca bir gurbet döneminden sonra son 2,5 yıldır Kütahya'dayım.Tamam belki sosyal ve kültürel açıdan biraz gerilerdeyiz ama bu şehri ileriye götürmek yine de bize düşüyor...Görüşelim arkadaşlar...
hakan7960
21-07-2007, 19:45
arkadaşlar bende kütahyalıyım yeni katıldım.Umarım şehrimize iyi birşeyler yaparız.Korkmayın yalnız değiliz...
Sebahattin Sargın
21-07-2007, 19:49
Hakan bey öncelikle sitemize hoşgeldiniz ;). Biz üyeler olarak sitemize yazılarımızı yazarken Türkçe imla kurallarına dikkat ediyoruz ve sizinde buna dikkat etmenizi rica ediyoruz :) . Ayrıca forumda bir konu hakkında başlık açarken lütfen forumu önceden okuyup o konu hakkında bir başlığın açılmadığından emin olduktan sonra başlık açınız. Kütahyalı üyelerimiz için zaten bir "Kütahya" başlığı mevcuttu, bunun için şu linki ziyaret ediniz:
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2329
merhabalar... kütahyalı değilim ama kütahya'da ikamet etmekteyim. Sakaryalı da değilim ama oraya da gidip gelmekteyim. yılmaz bey artık yalnız değilsiniz, kalmayı düşünebilirsiniz :)
yeşillim
30-01-2008, 19:10
Merhabalar;
Adana'da doğdum 37 yıl sonra Kütahya'ya ikamet ettim. Aslen Malatya'nın
Darende ilçesindenim. Artık hangi katogoriye giriyorsam;)
Siteyi inceledim ve işte budur dedim.
Kütahya konu başlığını yeni gördüm. Kusura bakmayınız ,gözlüğümü takmalıydım.:(
Slm yeşillim bende Kütahya'lıyım yeni katıldım foruma umarım Kütahya'mızı beğenmişsindir. Sevgilerimle
halil ünlü
03-03-2008, 20:31
slm yeşilim ve bepsi bende yeniyim ve kütahyayı beğenmemek olurmu domaniçi simavı görmeden sevgiler
yeşillim
03-03-2008, 21:03
Merhaba,
Domaniç, Çarşamba'yı gördüm. Gerçekten güzel yerler. Tarih kokuyor buram buram.
bepsi, Çok şükür ki yeşili seviyorum, bana Kütahya'yı sevdiren, yeşilidir..!
Şükür ki yeşili seviyorum.
Sevgiler..
Selam Halil ÜNLÜ hoşgeldin aramıza her nekadar bende yeni olsamda senden kıdemli sayılırım Kütahya'mızdan katılan kimse yok derken bakın teker teker çoğalıyoruz. Yeşillik yönünden zengin bir yer olan Kütahya'dan katılanların çoğalacağına eminim. Sevgilerimle
Yeşillim adından da belli yeşili sevdiğin doğa sevilmeyecek gibimi ? Düşünsene ailenden aman ne gerek var diyenler çıkınça insan nasıl üzülüyor. Tek başına da olmuyor. Böyle bi sitenin olması çok güzel en azından duygularından anlıyorlar.
baya bi ses çıkmış başlıktan uğramayalı bu başlığa. bir kütahya toplantısı vakti yaklaşıyor galiba :)
yılmaz beyden bahsettik biraz yalova toplantısında ama o bu aralar siteyi boşlamış galiba...
yeşillim
03-04-2008, 11:27
Merhaba, hani nerede Kütahya'lılar. Nerede ne var, Kütahya' da paylaşalım. Bazen diyorum ki;
Kütahya büyük bir köy, doğruluk payım var mı?
Yeşilim Kütahyallı mısın?
Kütahyanın küçük olduğundan tek yakınanlar öğrenciler diye biliyorum. Çoğu arkadaşımdan bu benzetmeyi duymuşumdur. Ama ben katılmıyorum.
Bende katılmıyorum. Gelişmeye henüz yeni başladı belki onun içindir. Ama ileride adını duyurmaya başlayacak. Sadece biraz sessiz sakin ilerliyor.
pek sessiz kütahya. Aslında potansiyel çok ama kütahyalılar pek tembel herhalde:)
Sayın Sasahin demeyin öyle nolur. Bence çok çalışmaktan başka işlere bakamıyoruz. Hem kimseye zararı olmayan kendi halinde çinisi, leblebisi, kömürüyle ünlü bir memleket işte. Hani derlerye başkasına laf ettirmem hesabı benimkisi.Bazen bende siz gibi düşünmüyor değilim yani. Ama yinede tembellikten değil işlerinin yoğunlugundan bu sessizlik.
yeşillim
03-04-2008, 18:53
Şimdi, eleştirildiğinde o zaman burada yaşamayın denir. Hoş ben uyumluyum belki ama, yeniliğe kapalı bana göre, biraz da tembel doğru. Ben burada öğrendim uyumayı, bu arada üç çocuk annesiyim. Üçü de öğrenci.
Benim bile burada canım sıkılıyor. Neyse eğer Kütahya'da uygun çiçek satışı olursa burada paylaşalım derim. Mesela demiryolunun yakınındaki fidanlığa yeni çiçekler gelmiş.
Kütahya'lı arkadaşlar, niyetim asla incitmek değildir. Ben Kütahya ve Kütahya'lıyı seviyorum;)
Yeşillim tamam kabul edelim. Ama bu tembellik neden onu araştırmak lazım. Kütahya hava kirliliği yoğun bir yer.Bu da uykumuzu alamamıza bir sebep. Domaniç'e taraflarına gidiyorum hafta sonu için daha farklı oluyor.
İlimiz yeraltı ve yer üstü kaynakları bakımından Türkiye'nin en zenginlerinden birisidir. Kömür, bor ve çinicilik yoğun olduğu için Kütahya'lılar bu alanlara ilgi duymuşlar. Yer altı kaynağı olan kömürde iyi para getiriyor. Yani biraz hazıra alışmış. Kendi kendimize üretim daha az. Son günlerde sanayileşmenin arttığını görüyoruz. Tarım yönünden de çok zengin biryer olması, çinisi ve porseleniyle adını dünyaya duyurması küçümsenmeyecek seviyelerde. Termal kaynakları ile turizm sektöründe de ilerlemeye başlamıştır. Belki biraz reklam sıkıntısımı yaşıyoruzdur bilmiyorum ama en azından bu sektördeki gelişmeleri de yakında takip ediyorum. Eskiye göre çok büyük ilerlemeler var.
Kütahya yakınlarında mevcut bulunan gümüş madeninde hatrı sayılır gümüş rezervlerimiz bulunmaktadır.
Türkiyedeki manyezit rezervlerinin büyük bir bölümüde ilimizden karşılanmaktadır. Bu kadar maden zengini olan bir ilde çalışan insanlarımıza da tembel demek biraz zoruma gidiyor açıkçası. Daha ne yapalım Yeşillim. Yada neler yapmalıyız buna hep beraber karar verelim. Yanlış anlama sakın seni yargıladığımdan değil ama bir Kütahya'lı olarak hep neler yapmalıyız diyorum ve bunu araştırıyorum. Umarım bir kaç seneye kadar Kütahya büyük bir il olacak sabırsızlıkla bekliyorum.
Ayrıcada demir yolundaki fidanlığa mutlaka uğrayacağım. Hafta için olmuyor ama hafta sonu gitsem iyi olacak. Bu arada ne tür çiçekler var. Bilerek gidersem daha iyi olur. Fiyatlar nasıl. Uygun mu ?
Kadir beyin yerinde (Demiryolundaki fidanlıkta) ağaç çeşitleri çoğalmıştı (2 hafta önce uğramıştım) yeni çiçek çeşitleri de vardı. Belki 2 haftadır daha da artmıştır çeşit. fiyatlar kütahya fiyatları işte, iyi sayılır. Ben başka yerden zaten bir şey almam. Cumartesi günün yarısını orada geçiririm genelde:)
Not: Toprak alacaksanız toprağı çok güzel.
Toprağa verdiğim para nerdeyse çiçeklere verdiğim parayı geçti. Bu günlerde yamodorileri tercih etmeye başladım derken yağmurun azizliğine uğradım. Onun için fidanlığı ziyaret etsem iyi olacak geçen hafta bir kayısı almıştım. Umarım istediğim stili verip siteye ekleyebilirim.
Fidanlığa haftasonu yeni çiçekler geldi, gidip gezebilirsiniz...
yeşillim
08-04-2008, 15:00
Merhaba;
Şehir dışından yeni döndüm, mesajları yeni okuyabildim.
Sn bepsi, inşallah Kütahya da Ege bölgesinin güzide illerinden biri olması dileğimle..
Sevgi yolundaki erguvanlar dikkatinizi çekti mi? Yol boyunca erguvanlar dikilmiş. Çiçekler yavaş yavaş açılıyor, bazıları halen tomurcuk. Çok hoş olmuş;)
Hiç farketmedim. Gerçi sevgi yolunda ne zamandır yürümüşlüğüm yok, belki ondandır. 13 ocakta diktiğim erguvan tohumlarından biri 2 gün önce kafasını çıkardı topraktan nihayet.
saolun some at. diğer tohumlara da baktım toprağın altına ama onlar aynen duruyorlar, biraz şişmişler sadece o kadar. amma zormuş çimlenmeleri yav.
yeşillim
24-04-2008, 20:40
Merhaba Kütahya'lılar.
Sizinle paylaşmak istediğim yeni bir fidanlık keşfettim. Orkide Botanik, Fidancılık ve seracılık. Zafertepe Mah. girişinde. Çok güzel bir yer, yarın çeşitler gelecekmiş, ziyaret etmek lazım.
Çok sevindirici bir haber bu zafertepeye gitmeyeli çok olmuştu.
Çok sağol yeşilim.
yeşillim
27-04-2008, 16:28
some_at, fideciye gittiniz mi? Ben gittim ve pek memnun kaldım.
Hayır daha gitmedim. Haftasonu işlerimden fırsatım olmadı yeşilim. Yarın Eskişehir'e gitmezsem gideceğim.
Güne yağmurla başladık. Hava yavaş, yavaş açıyor. Eğer vaktim olursa bugün fideciye gitmeye çalışacağım.
cedrus4348
01-09-2008, 14:26
Selamlar kütahyalı hemşerilerim ve kütahyaya gönül vermiş kütahyayı dsevn bir kütahyalı kadarkütahyalı olmuş arkadaşlar nasılsınız konu başlığına şöyle baktım en son nisanın sonunda yazılmış sonrası yok kütahya konu başlığı uykuya dalmış galiba.Bende kütahyalıyım.
Doğal Doğa
04-09-2008, 12:09
Merhaba arkadaşlar bizde kütahya grubundayız artık. Bursa grubunu örnek almayı tavsiye ediyorum. Taaa kütahyadan kalkıp bursa toplantısına gidiyoruz. İşin aslı harika da oluyor. Bizde biraz organize olup birde dışarıdaki arkadaşları kütahya da bir ağırlasak mı diyorum..
Önerilerinizi bekliyorum. Tabii önce kendi grubumuz olarak küçük bir değerlendirme toplantısı yapmalı hemde tanışmalıyız diye düşünüyorum. Hepinize saygılar...
Sebahattin Sargın
04-09-2008, 12:15
Toplantı konusunda elimden geldiği kadar yardımcı olup katılmaya çalışırım bende. Yeter ki siz yer ve zaman belirleyin Kütahyada ;)
Doğal Doğa
04-09-2008, 13:33
Ya hu bravo sebahattin bunca işinin içinde buraya da yetiştin ya helal olsun. Sağol sen. Tabii ki burada bir toplantı yapacağız ilerde ve sensiz olmayacak inşallah.
hakan7960
14-09-2008, 13:19
Sayın DOĞAL DOĞA,görüşlerinize katılıyorum.Kütahyalılar olarak böyle bir organizasyon için geç bile kalınmış derim ben.Dostluk,tanışma,arkadaşlık ve yapabileceğimiz işler için böyle bir toplantıya ihtiyacımız var.Haydin bunu sözde bırakmayalım hep beraber bir el atalım bu işe...
Ne olacak canım, bir hafta sonu bir yerlerde buluşulup çay içilir. Burası yalova değilki o sera bu sera gezelim. Ufak çapta bir buluşma olur. Daha sonraki zamanlarda (baharda mesela) gezilebilir beraber çevre yerler belki.
Doğal Doğa
17-09-2008, 08:33
Merhaba arkadaşlar Kütahya dan umudu kesmiştik ama. Sanırım bir canlanma söz konusu.
Sasahin haklısın ufak bir buluşma ayaarlayalım önce, ekibi bir oluşturabilirsek uygun bir organizasyonla sitedeki diğer arkadaşları davet ederiz kütahya ya. Bayramdan sonra bir buluşma ayarlayalım isterseniz..
Doğal Doğa
22-09-2008, 09:20
Heyy kütahya lılar anlıyorum sizi. Bizim buralara ramazan mahmurluğu çok çöker, hadi bakalım bayramdan sonra görüşelim madem.
Kütahyalıların piskolojisinden iyi anlıyorsunuz sayın Doğal Doğa :)
İsteyen olursa Kütahya'daki arkadaşlara mum çiçeği çeliği verebilirim.
Doğal Doğa
24-09-2008, 09:15
Some at nasılsınız sizi gördüğüme sevindim. Kütahya damısınız öyle ise görüşebiliriz bayramdan sonra... Müsait olursanız şu çelik işini bir görüşelim sizinle:):):)
ismailkaymaz
24-09-2008, 10:30
Merhaba,
Bende yeni üyelerdenim. Buluşmaya katılabilirim.
Doğal Doğa
24-09-2008, 10:38
Merhaba İsmail Kaymaz bize katılmanıza seviniriz. Bayramdan sonra olur diye düşünüyorum. Malum ramazan biraz zaman kısıtlı..
Some at nasılsınız sizi gördüğüme sevindim. Kütahya damısınız öyle ise görüşebiliriz bayramdan sonra... Müsait olursanız şu çelik işini bir görüşelim sizinle:):):)
Kütahya'dayım memlekete gitme durumum var. Bayramdan sonra görüşmek dileğiyle;)
ismailkaymaz
07-10-2008, 15:28
Arkadaşlar ne zaman buluşacağız?
Ben perşembe cuma ve hafta sonları doluyum uygun bir vakit ve bu işi üstlenecek birisi lazım. Katılacak arkadaşlar isimlerini eklesin
1) some_at
Doğal Doğa
08-10-2008, 13:36
O zaman pazartesi salı çarşamba kalıyor onların da akşam saat 19 dan sonra olması kaydıyla biz gelebiliriz...
1) some_at
2) Doğal Doğa
3) Hüseyin OVAK
ismailkaymaz
08-10-2008, 14:37
1) some_at
2) Doğal Doğa
3) Hüseyin OVAK
4) İsmail KAYMAZ
bende gelebilirim.
Çarşamba saat 19 'da Kütahya konağında nasıl. Bunu ayrı bir başlıkta açıp duyuru yapalım.
yeşillim
15-10-2008, 15:01
1) some_at
2) Doğal Doğa
3) Hüseyin OVAK
4) İsmail KAYMAZ
bende gelebilirim.
5) Yeşillim
kısmet gelebilirim
Doğal Doğa
15-10-2008, 15:20
Bugünmü toplanıyoruz?
Doğal Doğa
15-10-2008, 15:26
Pardon some at toplantı ile ilgili yeni bir başlık açmış sağolsun yeni gördüm. 22 Ekim de toplanıyoruz.
Bu yazılar toplantı başlığına alınsa çok güzel olacak.
Bu organizasyon hepimizin, sahip çıkalım. Toplantı başlığına geleceklerin listesini tekrar yazıyorum.
tropikana
20-10-2008, 13:14
Antalya'dan Kütahya'ya kucak dolusu selamlar.Nede çok özledim memleketimi gönül isterdiki yapacağınız toplantıya gelebilmek bir nebzede olsa memleketimle hasret giderebilmeyi aileme kavuşmayı çok isterdim. Ne yazıkki iş güç ve zaman müsait değil.artık bir başka toplantılarda buluşmak dileği ile
Saygılarımla
Doğal Doğa
20-10-2008, 13:39
Sayın tropikana çok teşekkür ederiz. Bizden de size selamlar. Üzülmeyin burası ağaçlar net ailesi siz haber verin geleceğiniz zaman bir toplantı daha ayarlarız. Zaten bu ilk toplantımız tanışma bilgi alışverişi ve diğer yapacağımız büyük toplantılarla ilgili fikir alışverişi şeklinde olacak. Bizden de saygılar efendim.
tropikana
30-10-2008, 14:38
Burayada bir rehavet çökmüş::( sevgili hemşehrilerim ne oldu kış uykusunamı yattınız yoksa hadi canlılık lütfen.
Doğal Doğa
31-10-2008, 08:54
Toplantıdan sonraki durgunluk sayın tropikana:) Bizim toplantı sayfamızda yoğunlaştık bu sıralar... Tabii ki Kütahya ana sayfasını da unutmamak lazım. Teşekkürler hatırlattığınız için.
tropikana
07-11-2008, 15:35
Kütahya'nın ve tüm Türkiye'nin başı sağolsun. Şehidimize allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum. Çok üzgünüm.
Hüseyin Ovak
07-11-2008, 15:51
Teşekkürler sayın tropikana;
Ben de şehidimize Allah'tan rahmet,ailesine sabırlar diliyorum.Vatan sağolsun...
Sıcaklar iyice düştü. Geriye kar'ın yağması kaldı. Hergün pencereden dışarı bakmaktan boynum kireçlendi :D
Buna bir çare bulalım kar taklidi yapsam olurmu?
Doğal Doğa
17-11-2008, 16:07
Olur olur some at. Sen taklit yap bir taraftan da dua edelim. Yoksa işin sonu iyi gözükmüyor.
tropikana
02-12-2008, 23:17
Burası hepten atılı bir duruma gelmiş bir el atın sevgili Doğal Doğa, olmuyor böyle ama :)
Ben arada bir olsa memleketimde bir havadisler almak istiyorum. Mesela havalar nasıl? klasik bir soru oldu ama neyse:)
Sevgiyle..
Doğal Doğa
03-12-2008, 08:21
Haklısınız tropikana son toplantıdan sonra bayağı tenhalaştı. Some at bayrama gitti herhalde. Diğer üyeleride biliyorum az çok bayağı yoğunlar şu sıralar. En yoğun biziz ama bu seferlik hoş görelim.:) Bayramdan sonra toplanırız tekrar inşallah.
Doğal Doğa
03-12-2008, 08:24
Havalara gelince Kütahya malum soğuk ama mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklık var. Kar yağsın diye dua ediyoruz. Antalya ile kıyaslayamıyoruz ama yinede. Gerçi sizin işiniz de zor kış nedir bilmiyorsunuz oralarda.:) Laf aramızda iyi de oluyor, Soğukla uğraşmak hem çok zor hemde çok pahalı. Şanslısınız... Saygılar.:))
Hataydan bol bol selamlar. Herkesin kurban bayramı mübarek olsun.
Tropikana haklısınız kütahya başlığını sürekli aktif tutamıyoruz.
Doğal Doğa
09-12-2008, 22:43
Kütahya dan da Hataya ve tüm dünyadaki ağaçlar net üyelerine selamlar...
Tüm arkadaşların kurban bayramını kutluyorum, iyi bayramlar....
MetalCharM
10-12-2008, 09:24
Herkese hayırlı bayramlar...
Memeketim İzmir ama 8 yıldır Kütahyada'yım e artık buralı olduk gibi.. İzmir e geldiğim zaman yabancılık çekiyor , Kütahya ya geldiğim zaman evim güzel evim diyebiliyorsam demekki Kütahyalı olmuşuz..
Günaydın Kütahya sisli ve kapalı bir günle başladık güne, Umarım havalar seyirini değiştirir:(
tropikana
14-12-2008, 11:17
Günaydın Kütahyam, günaydın some at.
Yazdan kalma günlerimizi yaşıyoruz gündüzleri güneşli oldukça sıcak geceleri baya bir soğuk Antalya.
Kütahyamın soğuğundan korktum öğle gelemedim bu senede. Her geldiğimde hastalanıp geri dönüyorum. Ama önümüzdeki bayramda ordayım, hastalığı göze alıyorum tabi:)
Bu arada geçmiş başramınız kutlu olsun.
Kütahya dan da Hataya ve tüm dünyadaki ağaçlar net üyelerine selamlar...
Birisi banamı seslendi. Kulaklarım çınladıda. Sizede selamlar. Nasılsınız ? Hüseyin beyede selam söyleyin olurmu. Tabii tüm Kütahyalılarada.
Doğal Doğa
14-12-2008, 23:02
Aleyküm Selam tüm kütahyalılar adına. Çok sağolun Cemal Abi. Kütahya başlığında sizi görmek bizi çok mutlu etti. Birde şahsınızı burada görebilseydik.. bizi daha çok mutlu ederdiniz. Her zaman bekliyoruz kapımız açık size ve tüm dostlarımıza. Sizde ailenize ve yalovadaki dostlarımıza selamlarımıza iletin lütfen.
tropikana
18-12-2008, 11:54
Merhaba Kütahya
Nasılsınız iyisinizdir umarım. Sağlıcakla kalın.
Hüseyin Ovak
18-12-2008, 12:26
Teşekkürler sayın tropikana,sizler nasılsınız?
Kütahya şun biraz soğuk ve hava kirli..Klasik kış mevsimi başladı Kütahya'da işte..
Neyse bizden de selamlar...Kütahya'ya geldiğinizde bekliyoruz...Saygılar...
tropikana
31-12-2008, 10:29
Kütahya ailesinin yeni yılını kutlar, yeni yılın herkeze sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.
Sağlıcakla kalın.
Sağolun Tropikana, bende dileklerinize katılıyorum...
Bu yıl daha fazla ağaç diker, bitki yetiştirir, daha çok meyve sebze alırız inşallah...
Hüseyin Ovak
02-01-2009, 10:47
Merhabalar;
Ben de Kütahya ailesinin yeni yılını kutlar,sağlık,mutluluk ve barış dolu bir yıl dilerim...
Sayın sasahin ve sayın someat, kar üstünde mangal partisini unutmuş değilim..Hazır kar da yağmışken bu işi bir organize etseniz diyorum:)
Saygılar...
O zaman önce tarih belirleyelim... Şimdilik benim de hiçbir planım olmadığından 2 tarih sunuyorum, tarih için önerisi olan arkadaşlar varsa onlar da fikir beyan etsinler lütfen.
(Tabi o zaman kar olup olmayacağını bilemeyiz:) )
Seçenek 1. 11 Ocak Pazar
Seçenek 2. 18 Ocak Pazar
listeye kendimizi ekledikten sonra hangi seçeneğin uygun olduğunu belirtmek için adımızın yanına s1, s2 olarak ekleme yapalım. bakalım kaç kişi olacağız...
Bu arada hava soğuk olacağından çocuğu olanlar ne yaparlar bilemiyorum. Ama İsteyen istediği aile ferdini getirebilir tabi ki.
Duruma göre tarih seçeneği eklenebilir.
Hüseyin Ovak
02-01-2009, 11:51
Kütahya pikniği...
1. sasahin (Eşi) s1 s2
2. Hüseyin ovak ve ailesi s1 s2
Doğal Doğa
06-01-2009, 16:26
Karda bitti Kütahya da, bir dahaki karı beklemek lazım artık.:)
seçenek 2 de kar bekliyorum ben :)
Hüseyin Ovak
07-01-2009, 11:09
ilk kar yağdığında tarihi kesinleştirelim.Anlaşılan elimizi çabuk tutmak gerekiyor:)
Okul sınavları yeni bitti tekrar Dünya'ya döndüm :D.
Karın erimesini içim ağlayarak izledim:(.
Bu pikniğe sanırım katılamayacağım pazar günleri dershanede oluyorum.
Bizim için uygun zaman pazartesi oluyor, o zamanda hiç kimse için uygun vakit olmuyor.
Özel sektörde çalışmanın zorlukları çok.
ilk kar yağdığında tarihi kesinleştirelim.anlaşılan elimizi çabuk tutmak gerekiyor:)
:):):)
tropikana
07-01-2009, 11:30
Pikniği çamlıcadamı yoksa hisardamı yapacaksınız? Valla canım çekti:))
Sanırım ilk konuşulduğu zaman hüseyin beyin bahçesi diye konuşmuştuk...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.