View Full Version : "Halep karası" Karpuz tohumu
Kendi yetiştirdiğim, "halep karası" denilen karpuz çeşidine ait tohumları isteyene gönderebilirim. Toplam 60 adet var. 6'şarlı paketler halinde 10 kişi için yeter.
Kalın koyu yeşil kabuklu, iri ve bol çekirdekli, çok lezzetli, fazla büyümeyen (ben en fazla 5 kg büyütebildim) bir karpuz çeşidi.
Arkadaşlar, topluca kargo yapmak için istekleri bir süre bekletiyorum.
Toplam 20 paket (her pakette 10 tohum)
rezerv edilenler:
Adı bende saklı 1 paket
tolgahann 1 paket
hatipali74 1 paket
betül38 1 paket
yolac 1 paket
KALAN 15 PAKET
tolgahann
10-10-2008, 17:43
Sn SZT karpuz tohumlarından banada göndeirseniz sevinirim.Adresimi özelinize yazıyorum.(tohum isteği bahçedeki yer sıkıntısından dolayı geri alındı).
hatipali74
10-10-2008, 18:29
sayın SZT; Mümkünse tohumlardan bende rica ediyorum. Adresinizi özelinize yazdımSaygılarımla.
sayın SZT; Mümkünse tohumlardan bende rica ediyorum.
Sayın SZT.
Bahsekonu karpuz tohumlarınızdan ben de rica edebilirmiyim.
Adresimi özelinize bildiriyorum.
tolgahann
13-11-2008, 23:18
Sn.SZT bahçemdeki yer sıkıntısından dolayı, benimle cömertçe paylaşmayı kabul ettiğiniz karpuz tohumlarını hiç istememişim varsayın.İnanın ben tohumları almış kadar oldum.Tekrar teşekkür ederim.
Sayin SZT
rezerv edilenler:
Adı bende saklı 1 paket
tolgahann 1 paket
hatipali74 1 paket
betül38 1 paket
yolac 1 paket
Mujgany 1 paket
mumkunse ben de 1 paket rica ediyorum,bu yil ben de yetistirdim ,herkes cok lezzetli oldugunu soyledi arzu ederseniz benim karpuzun tohumlarindan da ben size gondereyim.
Hersey icin tesekkurler...
Adı bende saklı 1 paket
tolgahann 1 paket
hatipali74 1 paket
betül38 1 paket
yolac 1 paket
Mujgany 1 paket
seren 1 paket
Bir pakette ben alabilirmiyim
Çok teşekkürler....
sayın szt adresimi özeline yazıyorum mümkünse banada gönderebilirmisiniz
sayın szt bende size elimde şu an cok miktarda (Gilabolu / Gilaboru / Gilaburu / Gilebolu / Gileburu /kartopu/ snowball Bush / Schneeball / Viburnum Opulus) bitkisinden tohum vardır yazın haziran ayında da bektaşi üzümü tohumlarından mektup içinde gönderebilirim mümkünse halep karası karpuzu tohumundan istiyorm gilabolu tohumlarını salamuradan cıkardıktan sonra mektup zarfı ile adresinize gönderebilirim
Sayın szt adresimi özeline yazıyorum mümkünse banada gönderirseniz memnun olurum.Şimdiden teşekkürler..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.