karinca70
06-10-2008, 14:54
Çin'den iki farklı satıcıdan toplu gojiberry paketleri getirttim. Bir arkadaşıma çimlendirme denemesi için verdim ve büyük oranda çimlendiler.
10 adet kapsül (her kapsülde ortalama 30-40 tohum var) 5 YTL olarak satışa sunuyorum. (her iki farklı satıcıdan 5er adet kapsül olmak üzere..)
Not: Daha önceden benden Gojiberry satın almış olanlara 10ar adet kapsül hediye edeceğim. Bu kişiler isterlerse paketleri ayrılmış olarak bir sonraki siparişlerinde paketlerine eklerim; ya da hemen gönderebilirim. Bu kişiler şunlardır:
Hediye edilecekler:
hfz
ngunduz71
sempe
Guler
zooteknist
raddle
tannur
Oyaman
habibe
dilek erbil
COYOTE
feriha
Oğuzhan
Amatör İstanbul
Aziz Gerzeli
lokmanbahçe
melnils
İlknur Aşık
ekin97
bluecrop
minka
Unuttuklarım:
meox
peptokok
yolac
bonsade
dubief
lonicera
Ayrıca Amerika kökenli fırınlanarak kurutulmuş Gojiberry meyvesi paketleri de elimde var. 450 gramlık paketlerini de isteyenlere satabilirim. (Not bu paketlerdekiler çimlenmiyor malesef). 450 gramlık Gojiberry meyvesi: 40 YTL. Elimde 2 paket kurutulmuş gojiberry meyvesi bulunmaktadır.
10 adet kapsül (her kapsülde ortalama 30-40 tohum var) 5 YTL olarak satışa sunuyorum. (her iki farklı satıcıdan 5er adet kapsül olmak üzere..)
Not: Daha önceden benden Gojiberry satın almış olanlara 10ar adet kapsül hediye edeceğim. Bu kişiler isterlerse paketleri ayrılmış olarak bir sonraki siparişlerinde paketlerine eklerim; ya da hemen gönderebilirim. Bu kişiler şunlardır:
Hediye edilecekler:
hfz
ngunduz71
sempe
Guler
zooteknist
raddle
tannur
Oyaman
habibe
dilek erbil
COYOTE
feriha
Oğuzhan
Amatör İstanbul
Aziz Gerzeli
lokmanbahçe
melnils
İlknur Aşık
ekin97
bluecrop
minka
Unuttuklarım:
meox
peptokok
yolac
bonsade
dubief
lonicera
Ayrıca Amerika kökenli fırınlanarak kurutulmuş Gojiberry meyvesi paketleri de elimde var. 450 gramlık paketlerini de isteyenlere satabilirim. (Not bu paketlerdekiler çimlenmiyor malesef). 450 gramlık Gojiberry meyvesi: 40 YTL. Elimde 2 paket kurutulmuş gojiberry meyvesi bulunmaktadır.