View Full Version : ters lale ve adıyaman lalesi satıyorum
arkadaşlar ters lale ve adıyaman lalesi satıyorum istediğiniz adette yollarım tane fiatı 2,50 tl.ayrıca beyaz renk ters lale isterseniz onun fiatıda 20 tl. olur
48443
48442
Sn dah-lia
Beyaz ters lalenin özelliği nedir? Resim yükleyebilirmisiniz? Bir soğan mı 20 ytl?
Ters lale de hangi renkler var acaba?
Teşekkürler
Bunları doğadan söküp mü satıyorsunuz?
Sarpuncukisef
01-10-2008, 01:23
umarım öyle değildir...
sayın malina kesinlikle doğadan söküm değildir. kendi yetiştirdiklerimiz ve üreticilerden aldıklarımız.
Sn dah-lia
Beyaz ters lalenin özelliği nedir? Resim yükleyebilirmisiniz? Bir soğan mı 20 ytl?
Ters lale de hangi renkler var acaba?
Teşekkürler
sevgili cemo beyaz ters lale yurtdışından geliyor fiatı o yüzden pahalı çok fazla yok zaten
sevgili cemo beyaz ters lale resmi demiştin
48625
Turuncu renkli olanın ismi nedir?
Sayın dah-lia, beyaz ve turuncu ters lale soğanlarınızdan ikişer adet almak istiyorum. Ankara da oturuyorum. Nereye, nasıl, ne kadar ödeme yapabilirim? Lemis
lemis2001@yahoo.com
Adıyaman lalesinin fotoğrafı en üstteki fotoğrafmıdır?
altinediz
22-10-2008, 10:29
Turuncu renkli olanın ismi nedir?
Fritillaria Imperial
izzeterisen
22-10-2008, 13:37
Fritillaria Imperial
Hakkari dağlarında yetişen (askerliğimde çok gördüm) ters lale F.imperial'midir?
Eğer o ise ben de almak bir saksıda yetiştirmek isterim.
altinediz
22-10-2008, 13:58
Hakkari dağlarında yetişen (askerliğimde çok gördüm) ters lale F.imperial'midir?
Eğer o ise ben de almak bir saksıda yetiştirmek isterim.
Askerde iken gördüğünüz hangisi bilmiyorum ama Bahsedilen ve istediğiniz lale budur:
http://img56.imageshack.us/img56/1463/fritillariaimperialwe6.jpg
Askerde iken gördüğünüz hangisi bilmiyorum ama Bahsedilen ve istediğiniz lale budur:
http://img56.imageshack.us/img56/1463/fritillariaimperialwe6.jpg
İsterseniz satabilirim.
Bir başkasının satış bölümünde bunu yapmanız açaba ne kadar doğrudur.
altinediz
23-10-2008, 08:56
Özür dilerim ama ben satış kısmı olduğuna dikkat etmemiştim . Haklısınız düzeltiyorum.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.