View Full Version : Müşteri Memnuniyeti (Satış yapan üyeler hakkında yorumlar)
İklimsiz
27-09-2008, 14:58
Forumda satış yapan üyelere yönelik, memnuniyet ve şikayetlerimizi yazabileceğimiz bir başlık olsun.
Sn tumuivam dan aldığım galla soğanlarını toprakla buluşturdum. Kısa sürede söylediği gibi mükemmel bir gelişme gösterdiler ve bütün soğanlarım kayıpsız bir şekilde büyüyorlar. Umarım baharda çiçeklerini de paylaşırım. Hiç tanımadım bitkiyi sevdirdiği, sorunsuz bicimde ulaştırdığı, yetişmesi hakkında bilgi verdiği için Sn tumuivam a, bu sayfaları satışa açıp karşılaştırdığı için sitemiz yöneticilerine çok teşekkür ediyor memnuniyetimi paylaşıyorum.
Sayın arkadaşlar ve sayın site yönetimi;
Buradaki kabak yarışmasından bende özenip geç kalmama rahmen kabak toğumu arayışına girdim.
Sitede üye olan ALPKAAN 06 dan toğum alarak bende ektim, kendisi ile telefonda görüşüp bu toğumun hibrit olmadığını kabağın kendi toğumu olduğunu dils bir çins olduğunu söyledi, bende satın aldım ve ektim.
Kabak geliştikçe gördüm ki dils değil bizim bildiğimiz yerli beyaz kabaklar, ve buradan kendisine defalarca mesaj attım, hiçbir cevap alamadım, hatta bir kere sevgili todor zamanı yoktur görememiştir gibi cevap yazmıştı, ben yinede alpkaan 06 nın mesajını ısrarla beklediğimi yazmıştım.(özelinede mesaj attım)
Bu güne kadarda bekledim hiç bir cevap alamadım.
Şimdi size söylüyorum sevgili ALPKAAN06 o size ödemiş olduğum 25ytl ile ben batmam önemli değil ama helal de
etmiyorum.
Bunu buradan niye yazıyorum 25 ytl içinmi hayır değil, bu gibi satıcıları bilin diye ayrıca bu gibi kişiler bu güzel siteye hiç yakışmıyorlar, site yönetiminede bu kişiden şikayetçi olduğumu bildiriyorum.
Sevgili arkadaşlar, bu sene değişik yerlerden değişik soğanlar aldım, asya lalenin internet sitesinden 25 paket, diasa dan 15 paket, koçtaştan 6 paket, hisarönünden 7-8 adet, Hocam100 den çok adet, size şimdilik sonuçları söylüyorum:
Koçtaşın soğanları kaliteli ama pahalı,(bence)
Asya lalenin internet sitesinden aldıklarım 1/5 oranında küflüydü, üstelik çok güzel bir ters lale almıştım tek soğan ve en pahalısı,o da çürümüştü...
Diasadan aldıklarım 1/3 oranında küflüydü, onlar da asya lale markalı,
Hisarönü'nden aldıklarım iyi görünüyorlar, filizlenmeye başladılar(fiyatları yüksek sayılır)
Hocam100'den aldıklarım şimdiye kadar aldıklarımın içinde en güzel çıkanlar ve fiyatları da en uygun olanlar..
Kişisel fikrimdir, diğer tüm fikirlere saygı duyarım.
hakkı-izmir
07-12-2008, 11:41
Merhaba arkadaşlar, Hocam100 den aldığım ters lale soğanları yolladığı yazıya göre bu yıl açmayacaklarmış. Yanında hediye olarak bol miktarda küçük lale soğanları yollamış ayrıca msn adresi ve cep telefon numarasını verip hertürlü bilgi vermeye çalıştığından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra galiba daimi müşterisi olacağım.
Ya da bu kadar çok hediye yollarsa ekecek yerim kalmayacağından bir daha bir şey almayacağım :D
Ben de bugüne kadar üyelerimiz; mahon67, karınca70, Selahattin Yılmaz, Mutlu Kutlu, TropikSera ve Hüseyin Ovak’ dan alımlar yaptım. Kendilerine teslimatlarında gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederim.
Sayın mahon67 ye siparişleri zamanında gönderdigi ve de hedyeleri için teşekkür ediyorum.
hocam100
07-12-2008, 17:09
Merhaba arkadaşlar, Hocam100 den aldığım ters lale soğanları yolladığı yazıya göre bu yıl açmayacaklarmış. Yanında hediye olarak bol miktarda küçük lale soğanları yollamış ayrıca msn adresi ve cep telefon numarasını verip hertürlü bilgi vermeye çalıştığından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra galiba daimi müşterisi olacağım.
Ya da bu kadar çok hediye yollarsa ekecek yerim kalmayacağından bir daha bir şey almayacağım :D
hakkı bey ilginize teşekkür ederim ama ters lallerin inş. açacak.Çünkü ben 5 yıldan beri deneme yaptım.O yazılan değer biraz büyük onu küçültme zamanı geldi. Size sürpriz edecek.Yine de soru öneri ve eleştirileriniz olursa her zaman yardımcı olurum. Hayırlı bayramlar diliyorum.
Bu platform üzerinden yapılan satışlar öncelikle hassasiyet taşıyan bir konu ve müşteri devamlılığı nedeniylede materyal kaitesine dikkat etmek gerekiyor. Genelde ambalaj konusu fena değil, fidan kalitesine dikkat etmek gerekiyor.
vayvayvay
07-12-2008, 17:42
Merhabalar. Bende burada alışveriş yaptığım sn Mahon67 ve sn Karınca70'e çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygılar
Sayın mahon67' ye bana gösterdiği sabır için teşekkür ediyorum.
Gülbeşeker
07-12-2008, 21:11
Bende hocam 100 e ve karınca 70 teşekkür ederim. Ayrıca hocam 100 her soruma bıkmadan cevap verdiği için bir kere daha teşekkür ederim. Hayırlı bayramlar arkadaşlar.
ilknur aşık
10-12-2008, 11:28
Bende Sn Karınca70, Selahattin Yılmaz ve Müge'den çeşitli siparişler aldım. Her üçü de son derece iyi niyetli ve de siparişlerin takibi konusunda hassaslar. Selahattin Bey konusunda bir şey yazmama gerek yok diye düşünüyorum. O kendisini zaten kanıtladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hatta sn karınca 70 benim bile sipariş verdiğimi unuttuğum red robin domateslerinin tohumunu ücret ödememi beklemeden göndermiş. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Ben sipariş verdiğimi bile unutmuşum. Müge hanım da son derece iyiniyetli ve yardımsever.
denizakvaryumu
10-12-2008, 21:58
karınca70
mahon67
müge
Selahattin Yılmaz
Mutlu Kutlu
Forumdan alış veriş yaptığım kişiler, kendilerine teşekkür ediyorum.Her hangi bir sorun yaşamadım.
Foruma yeni üye olan arkadaşlar, bu kişilere gözü kapalı güvenebilirler.
bu kişilere gözü kapalı güvenebilirler.Fazla iddialı laflar etmemek gerekir. Doğru ifade bu: "Ben her hangi bir sorun yaşamadım."
Ben de yaşamadım!
Ama bu durum; internet aracılığıyla tanıdığım birilerini, başka üyelere "gözü kapalı güvenebilirsiniz" dememi haklı çıkarmaz. Beğenimizi dile getiririz. Okuyanlar, kendi anlamlarını kendileri çıkarır.
hakan_73
11-12-2008, 01:40
karınca70
mahon67
müge
Selahattin Yılmaz
Mutlu Kutlu
Forumdan alış veriş yaptığım kişiler, kendilerine teşekkür ediyorum.Her hangi bir sorun yaşamadım.
Bence Mehtap hanımıda unutmamak lazım.Kendisiyle alışverişlerimde hiç bir sorun yaşamadım. herşey için teşekkür ediyorum kendisine.
Haklısınız Hakan 73, ben de kendi adıma Mehtap hanımla çok sorunsuz bir alışveriş yaptığımı söylemeliyim...
Mehmet Eskizara
15-12-2008, 00:32
Arkadaşlar bende hocam100 ile alışveriş yaptım, kendi adıma memnunum. Dikim tarifleri , ambalajdaki itina ve paketin elime ulaşmasının takibi için teşekkürler.
Çoğunluğu karınca70 ile alışverişte bulundum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım...
izzeterisen
16-12-2008, 21:17
Karınca 70,
İki tohum, 3 tohum derken çeşitleri birbirine karıştırmıyor.
Çok sabırlı biri olsa gerek, o kadar bitki, o kadar çeşit.
Bravo kendisine.
Ben öncelikle topraksız tarım konusunda yaptığı katkılar için, sevgili Kudret Tezel' e teşekkür etmek istiyorum. Gerek topraksız tarımda kullandığımız besinler ve gerekse büyük özveriyle hayata geçirdiği EC metre için.
Mevlüt36
17-12-2008, 10:08
Selahattin Yılmaz Bey'e, bu vesile ile bir kez daha teşekkür etmek isterim...
bahtiyar02
18-12-2008, 15:13
mahon67, karınca70, dostlarımdan bende alışveriş yaptım.şahsım adına her iki dostuma da gösterdikleri özen- itina ve anlayıştan dolayı çok teşekkür ederim.tüm aldığım tohumlardan ürün adım ve halen de alıyorum.
sevgili mahon67, karınca70,her ikinizede çok teşekküre saygılar sunarım
Selahattin Yılmaz,
Mahon67,
Karınca70,
Her biri saygıdeğer ve titiz satıcılar.Kendilerine teşekkür ederim.
Müge Hanım'a özenli çalışması için çok teşekkür ederim. Tohumlarla ilgili bilgi de göndermiş.
denizakvaryumu
27-12-2008, 00:06
Kemal Cüce ve Bilal Cüce'ye teşekkür ederim.Fidan alışverişinde yakından ilgilendiler.
tolgahann
27-12-2008, 00:20
Sn.RomantikSerseri'ye ilgisinden ve verdiği bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim.
orkunkırcı
27-12-2008, 22:07
mahone67 ve karınca70'e siparişlerde gösterdikleri özenden dolayı çok teşekkür ederim.
Daha önceki mesajımda atlamışım, ayrıca snowman77 ve karinca70 e de teşekkürlerimi gönderiyorum.
Tekin beye gösterdiği sıcak ilgi için teşekkür ederim. Kürşat beyde güzel bir albüm sistemi içinde tohumları fotoğrafları ile birlikte itinalı olarak göndermiş teşekkür ederim.
Topraklı (poşet-saksı) fidan, fide gönderen arkadaşlar, poşetleri ambalaj kutusuna bağlayarak (iple -telle) sabitlerlerse dengeli şekilde yerleştirip poşet ağızları geniş bantlarla kapatılırsa, dağılmadan taşınmış olurlar. İçinde ne olduğu bilinmeyince kargocular ters tutabiliyorlar.
kaybol.2008
28-12-2008, 14:16
Mehtap Hanım'a özeni ve hassasiyeti nedeniyle teşekkür ederim.
Kargodan kaynaklanan nedenlerle sukkulentlerin bir çok yaprağının koptuğunu öğrendiğinde -mevcut durum kendisinden kaynaklanmadığı için yenisini istemediğimi belirtmeme rağmen- yeni sukkulentleri gönderdiğini görünce çok şaşırdığımı belirtmeliyim.
Mevlüt36
06-01-2009, 10:06
Hocam100 arkadaşıma yapmış olduğum alışverişten dolayı teşekkür ediyorum..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.