View Full Version : Sümeyye Polat/Balkon
Sümeyye Polat
27-09-2008, 10:10
Fotoğraf kalitesi çok iyi değil ama bu da benim balkonum. :rolleyes: Baharda daha güzeldi ama aşırı sıcaklar mahvetti çiçeklerimi. :mad: Neyse ki,son bir kaç haftadır hava serinledi de kendilerine geldiler. ;)
Sümeyye Polat
27-09-2008, 10:13
Bunlar da diğerleri..
Sümeyye Polat
27-09-2008, 10:14
Hüsnüyusuflu olan resim mayıs ayındaki hali.. Diğerleri son bir hafta içinde çekildi.
Arzu Kasapoğlu
27-09-2008, 11:11
Bu mevsimde bu kadar güzel bir balkon, daha ne olsun :)
Balkonun çok güzel sevgili Sümeyye, eline sağlık.
bitkiseli
27-09-2008, 11:25
Çok güzel ellerinize sağlık, ikinci resimdeki beyaz çiçelerde çok güzelmiş ismi nedir?
Sümeyye Polat
27-09-2008, 12:15
Arzu Hanım çok teşekkürler. :rolleyes:Ama sizinkinin yanında benimkinin lafı olmaz. Sahi siz katılmayacak mısınız yarışmaya?
Sevgili bitkiseli, o beyaz çiçek katmerli petunya. Nisan sonu ya da mayıs başı gibi fide olarak almıştım. Çok güzel bir kokusu var.
İşte böyle balkonlar görünce çok seviniyorum. Kiminin koskoca balkonu var ama hiç hayat yok, kiminin de küçük balkonundan hayat fışkırıyor. Elinize sağlık..
Arzu Kasapoğlu
27-09-2008, 16:21
SEvgili Sümeyye, balkonumda yapmayı planladığım şeyler var. Bir aksilik olmazsa kademe kademe sizlerle paylaşacağım.
neconeco
27-09-2008, 16:29
Selamlar.Tebrik edemeden geçemeyeceğim. Bu kadar kısıtlı bir alanda harikalar yaratmışınız. Saygılarımla
Nurbahar
27-09-2008, 16:36
Elinize sağlık, sevince ne güzel yetiştiriliyor. Komşu balkonlarda ise bir saksı bile göremedim, iyi örnek oluyorsunuz. Beyaz petunyalarınız çok güzel.
çekirdek
27-09-2008, 22:32
Karşı balkonlar çamaşırhane, sizinki çiçekhane.
Hiçbir tanesi de mi özenmez?
Yücel Özlem
28-09-2008, 00:03
Sümeyye Hanım, ellerinize sağlık, çok şirin bir yer yapmışsınız.
Sümeyye Polat
28-09-2008, 10:47
Sevgili Nariel, neconeco, Nurbahar, Yücel Bey çok teşekkür ederim. :rolleyes:
Arzu Hanım galeriye eklediğiniz resimler muhteşemdi. Yapacağınız değişikliklerle eminim çok daha güzel olacaktır.
Karşı balkonlar çamaşırhane, sizinki çiçekhane.
Hiçbir tanesi de mi özenmez?
Sevgili çekirdek, ne yazık ki öyle. :( Ama 10 yıldır bu evde oturmamıza rağmen ilk defa bu yıl bu kadar renklendi balkonumuz. Özellikle ilkbaharda o duvardaki saksıları takır tukur taş gibi betona çakmaya çalışırken merakla takip ediliyordum ama henüz fazla bir kıpırdanma yok komşularımızda. Seneye daha farklı olmasını umuyorum. ;) Çünkü bu yıl, benim hevesim karşı apartmanlara ulaşamasa da bizim bloktaki saksı sayısı epey arttı. :p
Sevgili stoje, resimde göründüğü kadar olmasa da biraz tıkış tıkış oldu balkonum. Ama bu kadar küçük bir alana kocaman bir sevgiyi sığdırmaya çalışınca böyle oluyor. Açıksözlü olmanız güzel ama eleştirirken üslubunuzu biraz daha yumuşatırsanız yıkıcı değil yapıcı olursunuz.
Arzu Kasapoğlu
28-09-2008, 11:03
Merhaba Sümeyye, balkonuna seneye sardunya dikmeyi de dene. Sardunya açık alanı ve bol ışığı çok sever.
Balkonun sardunya için çok uygun. Sardunyalar balkonunun güzelliğine, güzellik katacaktır eminim :)
Sümeyye Polat
28-09-2008, 11:54
Arzu Hanım, sardunyasız olur mu? :rolleyes: Malatya'da sakız sardunya bulamasam da [ama yakında bir kaç tane çeliğim olacak,arkadaşımın annesi budayınca verecek,az kaldı :dilli:] 4 saksı sardunyam var. Baharda çok güzellerdi ama sonra sıcaktan mı, yerleri dar geldiği için mi bilmiyorum sararıp keyifsizleştiler. :( Biraz daha zaman geçsin, yerlerini değiştirip, budayıp içeri almayı düşünüyorum. Seneye bol sardunyalı bir balkonum olacak yani. :p
bahtiyar02
28-09-2008, 22:40
sevgili Sümeyye hanım.... insan istedikten sonra en küçük fırsatları değerlendirip ondan mutluluk alır.
sizde balkonunuzu çok güzel donatmışsınız. ellerinize sağlık
saygılar
ardabora
29-09-2008, 14:00
Ellerinize sağlık,alan küçük ama görüntü güzel.Özellikle petunyalara ve saksılarına bayıldım.
Sevgili Çekirdek'in söylediği de ne kadar doğru...
Sümeyye Polat
29-09-2008, 21:40
Sevgili uzman16, bahtiyar02 çok teşekkür ederim.
Ellerinize sağlık,alan küçük ama görüntü güzel.Özellikle petunyalara ve saksılarına bayıldım.
Sevgili Çekirdek'in söylediği de ne kadar doğru...
Sevgili ardabora, o saksıları alırken bu kadar işime yarayacağını hiç tahmin etmiyordum. Drenaj deliği olmadığı için bitkiyi çürütme ihtimali yüksekti. Fakat çiçekler ben susadım diyene kadar sulamayınca böyle bir sorunla karşılaşmadım. :rolleyes:
elinize yüreğinize sağlık çok güzel olmuşlar..
Harika bir balkon olmuş.Sizleri gördükçe bende heveslendim ama daha görücüye çıkacak kadar çok olmadı çiçeklerim.İnşallah seneye bende katılırım.Sevgiler...
Sümeyye Polat
01-10-2008, 23:05
Sevgili fellez, sdk çok teşekkürler..
fatmadundar
04-10-2008, 01:50
Çok güzel bir balkon. Katmerli petunyalar yerlerinden çok memnun görünüyorlar. Elinize gönlünüze sağlık.
vayvayvay
04-10-2008, 19:41
Sevgili Sümeyye...Ne kadar güzel balkon olmuş çiçeklerle..Sevgiyle büyümüşler. Birden kuş olup sabah erkenden cıvıldamak geldi içimden..Ellerinize yüreğinize sağlık..
Papatyalar kucaklasın sizi...Sevgiler, saygılar
Sümeyye Polat
11-10-2008, 16:08
Sevgili fatmadundar, vayvayvay beğendiğinize sevindim. :rolleyes:
sümeyye hanım daha önce hiç bu kadar güzel açan petunya görmemiştim.çok güzel bir balkon yapmışsınız tebrik ederim
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.