View Full Version : Agaclar.net Bursu 2008-2009
Agaclar.net Bursu vermeye karar verdik :)
Bir grup oluşturduk. İsimlerini açıklamama kararı aldık. Bu grup üyeleri, forumda özel bir alanda iletişim halindedir. Bursa yetecek miktarda katılım yapılmıştır. Tüm miktarın vadesiz bir hesapta toplanmasına ve bankaya verilecek otomatik ödeme talimatıyla, her ay belli bir tarihte, bursiyerin hesabına aktarılmasına karar verilmiştir.
Forumdaki katkıları, toplantılardaki aktifliği ve agaclar.net içeriğine uygun bir bölümde okuyacak olması nedeniyle, 2008-2009 öğretim yılı için, burs vereceğimiz üyemiz:
Sebahattin Sargın
Balıkesir Üniversitesi
Bandırma Meslek Yüksekokulu
Gıda Teknolojisi Bölümü
12 ay, ayda 150 YTL, hesabına yatırılacaktır.
Ödemeler Eylül 2008 ayında başlayacak, her ayın 15. günü olmak üzere, 15 Ağustos 2009 tarihindeki ödemeden sonra kesilecektir. Sonrasını sınıfını geçerse düşüneceğiz :)
Kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum :)
Daha sonraki burslara katılmak için bağlantı kurmak isteyen arkadaşlar, agaclar@gmail adresine yazarak iletişime geçebilir.
Sebahattin Sargın
23-09-2008, 20:29
Ben ne desem bilmiyorum, bunu hakediyor muyum bilmiyorum. Çok duygulandım, gerçekten çok duygulandım.
Ya ne desem bilmiyorum kelimeler boğazıma düğümlendi. Çok utandım artık daha çok çalışacağım , beni destekleyen bana emek veren insanları utandırmayacağım.
İnanın gözlerim doldu, o kadar heycanladım ki Sevgili Malinadan mesajı alınca ve bu başlığı okuyunca....
Ya ellerim titriyor beni destekleyen bu bursu veren herkese çok çok teşekkür ederim....
Beni buna layık gördüğünüz için teşekkür ederim...
Çok ama çok yüreği büyük insanlarsınız....
Sizleri çok ama çok seviyorum...
Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim...
Sizi utandırmıyacağım....
Sevgiler ;)
Selahattin Yılmaz
23-09-2008, 22:48
Tebrikler Sebahattin agaclar.net'te bir ilki başardın vede bunun devamına vesile oldun. Ayrıca bu bursa vesile olan düşünen, organize eden arkadaşlara da teşekkür ediyorum.
Sitenin en güzel ağacı sensin..Sen bize lazımsın..Daha ne tohumlar büyüteceğiz birlikte..
Başarılı, huzurlu bir yıl senin olsun..
İklimsiz
23-09-2008, 23:01
Sevinince, duygulanınca elinin ayağının dolaştığını biliyor fakat bu kadarını tahmin etmiyordum Sebo:p
Bunu fazlasıyla hakettiğinden zerre kadar kuşku duyma olur mu? Sen, hepimizin kardeşi, oğlusun.
"Hakkınızı nasıl ödeyeceğim" dediğini duyar gibiyim;)
Çok çalışarak !
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan.
Adalet Yağcı
23-09-2008, 23:12
Sevgili Sebo, çok yeni bir dostluğumuz var, buna rağmen seni tanıdığımı düşünüyorum.
Sen beyefendiliğinle herkes tarafından sevilen bir insansın, hemen tüm başlıklarda yazdığını görüyorum, büyük emeğin geçmiş bu siteye.
Bu kadar çok insanın sevgisini kazanabilmek kolay değil.
Seni tanıdığım için mutluyum, eğitim yaşamın boyunca başarılar diliyorum.
Sevgiyle kal...
Merhaba Sebahattin;
emin ol ki sen çok fazlasına layiksin. Bizleri utandırmak ne demek hiç aklımızdan bile geçmedi.
Sevincin, heyecanın kelimelerine o kadar yansımış ki, sanki sesin buralara geldi.
Hayırlı olsun güzel kardeşim.
Çok sevindim, kısa bir süredir üye olmama rağmen sevgili Sebahattin Sargın'ın çok aktif ve sevilen bir üye olduğunun farkındayım zaten olmamak mümkün değil :D herkese yardımcı olmak için çırpınıyor :D
Hem Sebahattin Sargın'ı bursu kazandığı için, hem de yönetimi böyle güzel bir şey yaptıkları için kutlarım..
Sevgili Sebo, seni kutluyorum, başarının devamını diliyorum.
Bence sen, birçok gence örneksin. Hep böyle kal. SEVGİLER
Bursu düşünerek Sebo'ya katkı sağlayan herkese çok teşekkürler.
Ayrıca site yönetimini bu uygulamasından ötürü tebrik ediyorum.
Sebo, sana da başarılar diliyorum.;)
Sevgili Sebo, başlığı görünce daha açmadan aklıma gelen ilk kişi sen oldundu. Açıp okuduğum zaman ne kadar sevindim anlatamam. Sen kişiliğinle bunu en çok hak eden üyesin. Ödemeye gelince okulunda başarılı olup bizleri sevindirerek bunu gerçekleştireceksin. Seni bütün sevgimle kucaklıyor ve başarılar diliyorum.
Tebrikler Sebo. Başarılarının sürekli olmasını diliyorum.
Arzu Kasapoğlu
24-09-2008, 00:59
Gözünaydın Sebahattin, senin adına çok sevindim ve seni tebrik ederim.
Ayrıca bu fikri gerçekleştiren ağaclar.net yönetimini de kutlarım.
Sevgili Sabahattin Sargın üniversite hayatında başarılar dilerim. Bu bursun hayırlı olmasını temenni ederim, kolay gelsin. Sevgiler.
Step Floribunda
24-09-2008, 07:42
Sevgili Sebo,
başarılarının devamını diliyorum ve ümit ediyorum ki iş hayatına atıldığında da bu idealizm ve doğa tutkuna sıkıca sarılıp nice Sebo'lara örnek olursun.
Sevgiler...
Doğal Doğa
24-09-2008, 08:38
Sayın Ağaçlar net yöneticileri böyle reel bir uygulamayı tertiplediğiniz için sizi kutluyorum.
Sebo bu bursa ve daha fazlasına layık bir pırlanta. Sebo yu da tebrik ediyorum. İnşallah başarılarını duydukça gururlanacağız hep birlikte...
Sevgili Sebo, seni kutluyorum, başarının devamını diliyorum.
Emine Aktaş
24-09-2008, 09:48
Sevgili Sebahaddin, seni kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bu organizasyonu tertipleyip, uygulamaya sunan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.
nisan0671
24-09-2008, 10:00
Sevgili Sebo tebrik ederim. İnşallah senin gibi daha nice evlatlarımızı da böyle başarılı azimli güçlü görüp tanırız bu sitede. Allah yardımcın olsun her zaman. Gerek okul gerek özel yaşamında başarılarının devamını dilerim.
Ağaçlar net ailesine sonsuz teşekkürler. Hepinize selamlar.
Sevgili Sebo; ben de seni forumdan tanıyorum, yazılarını okuyorum. Senin bulunduğun ortamlarda, yaşıtlarına örnek olacağını biliyorum. Sen bizim en genç fidanımızsın, ilerde serpildikçe; gölgende çok arkadaşını toplayacağını görebiliyorum. Derslerinde başarılar diliyorum. Ağaçlar.net sitemize de çok teşekkürler...
Sevgili Sebo,
Sen daha fazlasına layıksın ilerde daha da başarılı olacağına eminim.
Böyle bir organizasyonu gerçekleştiren, düşünen ve katkıda bulunan herkese çok teşekkürler.
Herkes layık olduğu değeri bulur sevgili kardeşim ;) Bu organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyorum...
Başarılarının devamını dilerim Sebahattin Kardeşim. Bu hayatta allah hiç utandırmasın seni.
Sebahattin Sargın
24-09-2008, 13:09
Arkadaşlar bu sözlerinizi okudukça çok duygulanıyor ve bir o kadarda mahcup oluyorum. Beni bu güzel sözlere layık gördüğünüz ve ilginiz için çok ama çok teşekkür ederim. İnşallah güzel haberler ile 2 sene sonra Dgs sınavını kazanmış olarak karşınızda olacağım.
Bana emek veren herkese çok ama çok teşekkür ederim...
Sevgiler ;)
fatmadundar
24-09-2008, 13:21
Sevgili Sebo, tebrik ederim. Herkes seni çok seviyor. Bunu fazlasıyla hakediyorsun. Başarılar diliyorum.
Ağaçlar. net'in bu organizasyonunu da takdir ediyorum.
Mine Pakkaner
24-09-2008, 14:08
İlk üye olduğun günden bugüne yazdığın mesajlara bir bakınca senin büyümene de tanıklık ettiğimizi görüyoruz. Ülkemizin pırltılı gençelerinin harika bir örneğisin. Sevgi ve saygı dolu, barışçı, kenardan izlemeyen katılan, hep tüketmeyen üreten, paylaşan, akıllı, olgun, sorumluluk duygusu gelişmiş, her öğretmenin eğitimine katkıda bulunduğu için mutlu olacağı, her ailenin sahip olmakla gurur duyacağı bir evlatsın.
Biz de agaclar.net ailesi olarak seninle gurur duyuyoruz. Mezuniyetini de, buradan dikey geçişle gıda mühendisliğine devam edişini de birlikte kutlarız inşallah.
Çook ama çok içten sevgiler.
Yücel Özlem
24-09-2008, 14:15
İnşallah güzel haberler ile 2 sene sonra Dgs sınavını kazanmış olarak karşınızda olacağım.
Sebahattin Bey, hedefiniz çok güzel tebrik ederim. Başarmanızı dilerim.
Kardeşim seni tebrik ediyorum.Başarının devamını diliyorum :)
Nurbahar
24-09-2008, 16:32
Sevgili Sebo, seninle gurur duyuyoruz. Başarın kadar yüreğin de çok güzel, hedeflerine ulaşmanı dilerim.
Ayseloge
24-09-2008, 16:45
Sevgili Sebahattin;
Tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
Ağaçlar.net ailesinde olmaktan dolayı çok mutluyum.Böylesine doğru ve iyi bir karar aldıkları için de herkesi kutluyorum.
Cumhur Tonba
24-09-2008, 17:12
Sebahattin Sargın
Gıda mühendisi
..... Bursa.
Şimdilik bu hedefe kilitlen. Başaracağına eminiz.
Sevgili Sebo, seninle ilgili düşüncelerimi burada yazmaya kalksam ne kadar uzun olur tahmin edemezsin. Seni çok seviyorum diyerek kesiyorum sonunu artık sen tahmin et...........
Sevgili Sebahattin,
Yüzü gibi kalbi de güzel kardeşim tebrik ediyorum. İnanıyorum ki çok başarılı olacağın bir eğitim hayatı seni bekliyor. Herşey gönlünce olsun.
Sebocum..:)
Seni seviyor ve sana güveniyorum..
Sebahattin Sargın
24-09-2008, 23:03
Bende sizi çok seviyorum...
Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, sizi utandırmıyacağım. Hepinize güzel sözleriniz ve ilginiz için tekrardan çok ama çok teşekkür ederim....
Sevgiler ;)
Kardeşimizi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.
Bu dünyada iyi insanların olduğunu biliyorum, onlar görünmeselerde varlar...
Katkıda bulunan herkesi tebrik ederim.
Böyle organizasyonlar düzenlenip ,eğitime katkıda bulunmak gerek.
Saygılar....
Adalet Yağcı
25-09-2008, 08:06
Bende sizi çok seviyorum...
Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, sizi utandırmıyacağım. Hepinize güzel sözleriniz ve ilginiz için tekrardan çok ama çok teşekkür ederim....
Sevgiler ;)
Sevgili Sebo;
Görüyorumki bu olay sizde stress yapmış :rolleyes: "sizleri mahcup etmeyeceğim" ne demek, biz asla mahcup olmayız.
Başarılar olduğu kadar başarısızlıklarda olabilir, benim oğlum 7 yıllık tıp fakültesini 10 yıldan daha uzun bir zamanda bitirdi, benim yada oğlumun mahcup olmasımı gerekiyor.
Hiç aklınıza böyle sorular getirmeyin, bizde âdettir, üniversite eğitimine başlayan gençlere hediyeler alınır, o nun sevincini paylaştığımızı göstermek içindir bu, ihtiyacı olduğu için değil.
Bizlerde size küçük bir hediye yapmayı arzu ettik, neye ihtiyacınız olduğunu bilmedilmediğimiz içinde bu şekilde olmasını düşündük, hepsi bu.
Lütfen artık mahcup olmayın, şahsım adına böyle ifadelerinizi okudukça üzülüyorum.
Asıl biz size teşekkür etmeliyiz, böyle bir fırsatı yarattığınız, bize bu sevinci yaşattığınız için.
Bakın dostlarımız sizin için ne kadar güzel ifadelerde bulunmuşlar.
Hep sevgilerle kal, Sevgili Sebo.
çekirdek
25-09-2008, 23:04
Sebocuğum, önce başarılar dileyeyim. Ama, sakın tembellikler de yapmayı, iş yaşamına atılmadan önce öğrenciliğin tadını da çıkartabileceğin bazı fırsatları da değerlendirmeyi unutma lütfen.. Nasıl olsa ömrün çalışmakla geçecek..
Sebahattin Sargın
26-09-2008, 11:04
Sevgili Mel-i;
Güzel sözleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim...
Sevgili Adalet Hanım;
Hayırlısı ile bitirim inşallah üniversite eğitimimi, biz bir aileyiz ve ailemde benim sevincimi paylaşıyor hali ile ;)
Sevgili Çekirdek;
Mesaj alınmıştır, gerekli yerler de gerekli şartlara göre davranılacaktır ;)
Sevgiler ;)
Penelophe
27-09-2008, 13:52
Malina, düşünce kime ait ise gerçekten çok güzel düşünülmüş, agaclar.net'e tebrikler.
Sebahattin, tebrik ederim, bunu hakettiğini biliyoruz, arkanda böyle kocaman bir aile varken kim tutar seni.:)
Muhammet AKKAYA
11-10-2008, 07:08
Sabahattin sana başarılar diliyorum.
kalkıyorrrrrrrr gıda mühendisliği kalkıyor hadi Sebo atla arabaya geç kalma okula......
dilerim benim çocuklarımda senin gibi sorumluluk sahibi ve insan sevgisiyle dolu olurlar ....
güzel kardeşim gözlerin hep mutluluk için yaşarsın......
Bu güzel fikri oluşturan ve hayata geçiren arkadaşları kutlarım.
Sevgili Sebahattin umarım iki yılın sonrasında bir gıda müh. adayı olarak seninle mesleğin sorunlarını tartışırız:)
Tebrikler ve başarılar..
BENBEN1967
24-10-2008, 14:34
Sanırım biraz geç oldu seni tebrik etmek. Sen hepimizin Sebo'susun. Hep yanındayız bunu unutma. Seni seviyoruz Sebo. ;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.