PDA

View Full Version : Mahmut Leventoğlu

malina
22-09-2008, 14:32
Agaclar.net'e geliş maceranız nasıl oldu?

Ağaç ve bitkilerle ilgili araştırma yaparken tesadüfen buldum siteyi. Sonrada müdavimi oldum.

Burada neler öğrendiniz?

Bitkiler ve ağaçlar hakkında siteyi bulana dek el yordamı ile öğrendiklerimin üzerine bilimsel ,detaylı,sorgulayıcı ve kolay bilgilere ulaşabilmek çok iyi geldi. En önemli şıklardan biriside çok yürekli ve özel insanları tanımaktı sanırım.

Diğer üyeler sizden neler öğrendi?

Diğer üyeler benden sadece sanırım kendi yöremi tanıtma çabalarımı öğrendiler.

Sizi tanıyalım

Anadolunun birçok yerini dolaşmış tipik bir memur çocuğuyum. Dolayısı ile çocukluk yıllarımda başlayan aşırı gözlemciliğim sonraki yıllarda çalışma yaşamımada çok katkısı oldu. Bir ilke edinmiştim kendi kendime ''Suyunu içtiğim her yöreye vefa borcum olduğunu düşünüp oralara bir şekilde fayda sağlayabilmek'' bunu da başardım sanıyorum.

Zamanınızın ne kadarını bitkilere ayırıyorsunuz?

Şimdilerde zamanımın büyük bir bölümünü bitkilerle geçiriyorum.

Agaclar.net'te "şu da olsaydı" ya da "olmasaydı iyi olurdu" diyebileceğiniz neler var?

Birtakım şeyler düşünmüştüm ilk zamanlarda fakat daha sonra üyeleri tanımaya başladıktan sonra bazı düşüncelerimi askıya aldım ve rutine bıraktım .

Diğer üyelere ne tür önerileriniz olabilir?

Tek önerebileceğim paylaşımcı olabilmeleri.

Bitkilerle ilgilenmek sizi nasıl etkiliyor? En çok ilgilendiğiniz türler hangileri?

Bitkilerle ilgilenmek benim için yaşam damarlarım gibi birşey. Onlarsız olamam . En çok ilgilendiklerimi sıralamak ta zor aslında. Fakat uzunca bir süre yöremin en önemli ağaçları ile ilgilendim. Yani Ardıç ve Sedir. Yöremdeki Ardıç ve Sedir ağaçlarının koruma altına alınabilmesi için çok çabaladım.Şimdilerde hepsi koruma altında; ayrıca yöremde sayısını hatırlamadığım kadar ağaç diktim.

Bitkilerle ilgilenirken yaşadığınız en ilgi çekici, trajik ya da komik olay hangisi?

İki kez orman yangını yaşadım yöremde. O yangınlar sırasında duyduğum sesler,gördüğüm olumsuz manzara ve hayvanlar hiçbir zaman aklımdan çıkmaz.Orman yangınları ile mücadelede gönüllülük esastır.Bütün yöre insanları o yangınlara koşar.
Birde Seydişehir de çalışırken maden yolu inşaatlarında verilen emirler doğrultusunda çok ağaç kesilmesini yaşadım . Bu beni çok üzmüştü.

Foruma katıldıktan sonra ileriye dönük planlarınızda değişiklikler oldu mu?

İleriye dönük planlarımı zaten gerçekleştirmeye başlamıştım. Sitemiz sayesinde daha bilinçli bir şekilde değişiklikler olmaya başladı.

Agaclar.net toplantılarına katılıyor musunuz? Gözlemlerinizi yazar mısınız?

Ağaçlar Net in İstanbul toplantılarına katılıyorum. İnsanlarla birebir tanışıp kırk yıllık dostlarmışçasına sohbet etmek ve paylaşımlarda bulunmak çok güzel.

Bitkilerle ilgili yararlandığınız ve önereceğiniz kitaplar hangileri

DHKD nin yayınlarını sürekli takip ediyorum. İnsanlara en önemli tavsiyem bulundukları bölgelerdeki ağaçları ve bitkileri iyi gözlemlesinler.Bu kitaplar kadar önemli.

Doğa ve çevre ile ilişkisini örnek aldığınız ya da örnek diye gösterebileceğiniz insanlar var mı?

Evet var.Öncelikle annem Ayşe Leventoğlu nu örnek aldım,doğa ve çevre sevgisini o öğretti bana. Örnek olarak gösterebileceğim insanlar ise Y.Orman Müh. Ahmet Kuşçu, Dr.Oktay Onaran,Fatih Orbay,Sema Atay .

Üye olduğunuz diğer forumlar hangileri? Agaclar.net'i onlardan ayıran özellikler ne?

Başka forumlarda üye değilim.

Bitkilerle ilgili mesleki bir eğitim aldınız mı? Almak ister misiniz?

Bitkilerle ilgili mesleki bir eğitim almadım. Bu saatten sonrada almaya fırsatım olmaz sanırım.

Zamanınızın ne kadarını agaclar.net'e ayırıyorsunuz?

Şimdilerde 3-4 saat ayırıyorum.

Bitkilerden başka ilgilendiğiniz neler var?

Fotograf , Kelebekler , Alternatif sporlar,Alternatif Turizm

Bitki, tohum, çelik paylaşımlarına katıldınız mı? Neler düşünüyorsunuz?

Paylaşımlara söz edilmeyecek kadar katılıyorum. En önemli konu ülkemizin her yerinde kaybolmakta olan geleneksel türlerimizin kaybolmalarını engellemek, bu konuda paylaşımlara katılmak. Pembe domateslerde olduğu gibi diğer türlerdede paylaşımcı olabilmeliyiz. En son örnek uzun çabalar ve araştırmalar sonunda tesadüfenTekirdağ civarında bulunan Osmanlı lalesinin çoğaltılarak tekrar insanlara kazandırılması çabası.

Forumdaki hangi üyeler sizi olumlu yönde etkiliyor, neden?

Bütün üyelerden çok değişik konularda yeni şeyler öğreniyorum.

Gönüllüsü olduğunuz Sivil Toplum Örgütleri var mı? Hangileri?

DHKD,AKUD

Doğa ve çevre konularında yapılan protestolara aktif olarak katılır mısınız, katılmak gerekir mi?

Aktif olarak katılırım. Katılmak gerektiğine şiddetle inanıyorum.Kanunlar herkes için geçerli.

TV ve radyoda bu konuları işleyen programları yeterli buluyor musunuz, nasıl olmalı?

Yeterli değil hatta yok denecek kadar az. Türkiyenin şartları ve gerçekleri ortada.

Hobi bahçeleri hakkında neler düşünüyorsunuz?

Büyük kentlerde ki yaşam nedeni ile mutlaka Belediyeler ve sivil toplum kuruluşları el birliği ile bu tip yerler oluşturabilmeli. Türkiyede büyük kentlerde yaşayan insanların çoğunluğu köy kökenli; dolayısı ile mutlaka toprak ile uğraşmak ihtiyacı hissediyor.

Hepsinden sadece birer tane yazın: En sevdiğiniz;
ağaç: Sedir
çiçek; Muskari
kitap: Mitoloji Sözlüğü
şarkı: New Age müziklerin hepsi
müzik grubu/müzik sanatçısı: Dan Gibson
ressam:Fikret Otyam
şair:Nazım Hikmet
film:Çingeneler Zamanı

Sebahattin Sargın
22-09-2008, 14:35
Mahmut Ağabeyciğim;

Seni tanıdığım için çok mutluyum, sevdiğim ve değer verdiğimiz bir büyüğümüzsün. En kısa zamanda İstanbul toplantısında görüşmek dileği ile...

Sevgiler ;)

papatyam
22-09-2008, 14:41
Mahmut Bey, sizi tanıdığıma çok memnunum yazılarınızı severek okuyorum şiveniz çok hoş her telden çalıyorsunuz hani adam gibi adam derler ya tam da öylesiniz.

Mermaid
22-09-2008, 14:51
Sn. Mahmut Leventoğlu;:):)

Sizi tanıma şansını yakaladığım için çok memnun oldum. Bütün hayatınız boyunca sağlık ve mutluluklar dilerim. İlk İstanbul toplantısında görüşmek dileği ile

nisan0671
22-09-2008, 15:31
Selamlar Fahri Hemşehrim, bu siteyi ve sizleri tanımak benim için büyük mutluluk oldu. Senin gibi bir ağabeyimizden çook öğreneceğimiz şeyler var. İyi ki varsınız. Selamlar

lerdemir
22-09-2008, 16:18
Bir tane otel broşürü vardı elinde; ondan bahsediyordu sohbet aralarında.

Broşürde derli toplu güzel görünüyordu; gitmedim, görmedim...

Organizasyon konusunda da üstüne olmadığını duydum; görmedim, söyleyenlerin yalancısıyım :)

Eksik olmasın :p

envor
22-09-2008, 17:41
Sn. Mahmut Leventoğlu; Sizi forumdan tanıyordum, burada biraz daha iyi tanıdım, vede çok memnun oldum.
İnşallah bir gün bir yerde karşılaşırız :)
Sağlık ve mutluluklar diliyorum :)

Adalet Yağcı
22-09-2008, 17:49
Sayın Mahmut Leventoğlu, Gül Kahvesi müdavimlerinden, değişik şivelerle bize günün hüznünü, üzüntüsünü yorgunluğunu unutturan, sohbetlerimizin olmazsa olmazlarından bir güzel insan tanıdım.
Bu siteyi ve sizleri bulmaktan dolayı çok mutluyum, sizi daha yakından tanımak güzeldi.
Sevgiyle kalın...

kazim polat
22-09-2008, 19:05
Sevgili Mahmut Bey! "Levent Mahmutoğlu" diyerek yaptığım hatayla başlayan dostluğumuzun gün geçtikçe ilerliyor olması beni çok mutlu ediyor. Planladığımız gibi görüşemesek de orada olduğunuzu bilmek çok güzel. Ağaçlar.net ailesinin mihenk taşlarından biri olduğunuzu ve gözlerimiz ve yüreğimizin sizi hep aradığını bilmenizi isterim. İyi ki ağaçlar.net'tesiniz, iyi ki bizimlesiniz.

zenfree
22-09-2008, 19:13
Mahmut Bey, yazdıklarınızı keyifle ve gülümseyerek okuyorum. Şiveli yazılarınız harika.:) Allah da sizi güldürsün.:) Sevgiler.

Agaclar.net'te "şu da olsaydı" ya da "olmasaydı iyi olurdu" diyebileceğiniz neler var?

Birtakım şeyler düşünmüştüm ilk zamanlarda fakat daha sonra üyeleri tanımaya başladıktan sonra bazı düşüncelerimi askıya aldım ve rutine bıraktım .

Düşündüklerinizi merak ettim.:)

ilker_eroglu
22-09-2008, 20:02
Selamlar,

İnsanlar dertleri boyunu aşınca ,hayatın anlamını bulmak için müthiş zorluklara katlanarak dağın zirvesindeki yaşlı bilgeye ulaşmaya çalışırlar ne kadar zor bir yolculuk değilmi biz o yolculuga çıkanlardan daha çok şanslıyız bizim dertlerimize ve sorunlarımızı tanışacagımız kişiler hemen yanımızda bir tık ötemizde ben şuan Agaçlar.net bilgelerinden birisi olan Mahmut Leventoğlu için yazıyorum.

Sizi tanımaktam büyük keyif aldım beyaaa.

Saygılarımla

İlker

Nurbahar
22-09-2008, 20:05
Yazılarınızı, sohbetlerinizi hiç kaçırmıyorum, iyi ki varsınız. Umarım İstanbul toplantısında karşılaşırız. Her şey güzel ve kocaman gönlünüze göre olsun.

limon
22-09-2008, 20:22
Hayatım boyunca yabancı ortamlara girmekten pek hoşlanmamışımdır. Önce, foruma üye olsam mı olmasam mı diye bir süre düşündüm. Nihayet üye olup, henüz forumun acemisiyken, "Acaba şu soruyu nasıl sormalıyım?", "Sorsam acaba dalga geçerler mi?" vs.. düşüncelerle savaşırken, ciddi yazışmaların arasında bir iki sempatik yazı dikkatimi çekmişti. "Ya o kadar da korkulacak bir yer değilmiş" diye düşünmeye başlamama neden olan kişiler Todor, Lerdemir ve sizdiniz. :)

Güleryüzlü olduğunuzu tahmin ediyordum, kısa da olsa tanışma fırsatımız olunca yanılmadığımı anladım.

Size ve sevgili ailenize sevgiler....

Oğuzhan
22-09-2008, 21:45
Mahmut Abi sizinle tanışmayı çok istiyorum.İnşallah bir gün olur.Sizle birlikte burda olmak güzel.Sevgiler Selamlar

Buket Aknar
22-09-2008, 21:48
Mahmut Bey; Ağaçlar.net'te sizlerle olmak ve bu başlık vesilesiyle sizi daha da yakından tanımak çok güzel. Hayatta herşey gönlünüzce olsun.

Sevilay
22-09-2008, 21:59
Burada yazarken nasılsa, yüz yüze konuşurken de öyle.:)
Azıcık da hiperaktif.:)

Hep sevgi dolu ve paylaşımcı olduğunu hissediyorsunuz..

Ha, bir de kopya çekeyim;

İnsanlar dertleri boyunu aşınca ,hayatın anlamını bulmak için müthiş zorluklara katlanarak dağın zirvesindeki yaşlı bilgeye ulaşmaya çalışırlar ne kadar zor bir yolculuk değilmi biz o yolculuga çıkanlardan daha çok şanslıyız bizim dertlerimize ve sorunlarımızı tanışacagımız kişiler hemen yanımızda bir tık ötemizde ben şuan Agaçlar.net bilgelerinden birisi olan Mahmut Leventoğlu için yazıyorum.

Elinize sağlık İlker bey.:)

çekirdek
22-09-2008, 22:26
Pek bir alçakgönüllü davranıp, kısacık yazmış kendini... "Hangi birini anlatayım ki" diye düşünmüş, belli...

Aklıma geldi;
Çocukluğumuzda bir Osman Dedemiz vardı. Geceler-geceler boyu dizlerinin dibine oturur yaşadıklarını anlattırırdık O'na. Kendi köy evlerinin yapımını, zeytin ağaçlarının görüp geçirdiklerini, eşkiyaların köye yaptıkları yardımları ya da eziyetleri dinleyip geçmiş yaşamları öğrenirdik ondan. Hiç bitmezdi anlatıları.

Mahmut Beyi de ilerki yıllarında böyle düşünüyorum.. Teknolojiden fırsatı kalan çocukları ve torunlarını çevresine oturtmalı ve anlattırmalı bütün bildiklerini, yaşadıklarını. Bu yaşanmışlıklar sözlü edebiyat çerçevesinde aktarılmalı yeni kuşaklara..

selenn
22-09-2008, 22:35
Mahmut Bey Gül Kahvesinde şiveli konuşmalarınızı her okuduğumda yüzümde bir tebessüm belirdiğini farkediyorum. Sizi yakından tanımak çok güzel, neşenizin ve mutluluğunuzun bir ömür boyu sürmesini dilerim.

cemal.S
23-09-2008, 09:45
Merhabalar!

Sevgili Leventoğlu !

Sizi tanımakmı yaşamakmı ne yazacağımı bir an şaşırdım. Öyle hayat dolusunuzki sizi ilk gördüğümde çok sevmiştim ve bu sevgi devam ediyor bilesiniz. Bir bakıyorum köroğlu bir bakıyorum dadaloğlu bir bakıyorum ünlü bir seyyahı andırıyor yaşamınız. Karacaoğlan ve diğer anadoluya gönül verenlerden yana olan tavrınız sizi vatan ateşi ile yakıyor onuda biliyorum. Bilmediğim tek şeyiniz bu kadar enerjinizin kaynağı. O kaynak inşallah hiç eksik olmaz ve her zaman bizlerle paylaşmaya devam edersiniz. Güçlü desteğinizi arkanızda olanıda tanıma şansım oldu. Burdan hamfendiyede saygılarımı sunuyorum.
Dostluğun ne kadar ağır bir yük olduğunu bilen birisi olarak size ve çevrenizdeki tüm dostlarınıza saygılarımı sunuyorum.

Bir bakıyorum cennette mehtaba korşı poz veriyor, bir bakıyorum İstanbul hangamesinde boy gösteriyorsunuz. Sizi takip etmek bile inanın çok zor. Bir iki saat sohbet etme şansım oldu sizinle. Neler öğrendiğime gelince onlar bende saklı kalsın olmazmı. Çok iyi bir gönül adamı olduğunuzu bilin yeter hey KOCAYÖRÜK hey!

Sevgiyle

aysemelike
23-09-2008, 10:11
İnsan kendisi gibi düşünenlerle bir olunca daha güçlü hissediyor kendisini..
Bu forumda daima lokomotif olmuş, sınırlı ilişki içinde bile çok yakın hissedebildiğimiz sizi bu vesile ile katkılarınız için kutluyor ve teşekkür ediyorum. Umarım ilk İstanbul toplantısına katılma ve resmen tanışma şansımız da olur.
Selamlarımla...

Melike

Derya Özen
23-09-2008, 10:22
Mahmut Leventoğlu, bu forumla tanışmama neden olan kişidir. Bana mail atıp, "agaclar.net diye bir sitemiz var, burada düşüncelerini daha fazla kişiye anlatabilir ve destek isteyebilirsin" demişti. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum, beni böyle güzel insanların olduğu bir siteyle tanıştırdığı için.
Ben bir Sarıkoz türküsü tutturdum, Mahmut Beyse Sütçüler, ikimizde doğduğumuz yerlere aşığız sanırım! Bu sebeble ortak yönlerimiz olduğunu düşünüyorum :)
İyi ki tanımışız sizi, iyi ki bu forumda varsınız.

Vildan Sönmez
25-09-2008, 12:30
Gönül adamı, her konuda söyleyecek lafı olan, her derde deva (o biliyor)......
Bakın birazdan yerden bir taş alıp bana atacak :)

Selamlar Mahmut Bey...

KUMRU
25-09-2008, 12:34
Mahmut Bey ben de sayenizde üye oldum esasında siteye. Site çok güzel diyordum ama, sadece okuyordum. Sonra baktım "aaa komşularımız varmış burada "dedim ve üye oldum. Saygılar, görüşmek üzere

Filiz
25-09-2008, 12:54
Mahmut abi, ben ondan izin almadan ona Mahmut abi diyorum çünkü o kadar içten ki hiç tanışamamış olsak da biliyorum kızmayacaktır bana. Benim kafamdaki Ispartalı imajını kökünden kazıyan insan. Gerçekten memleketi için çok çaba harcıyor. Siteye ilk geldiğimde tanıştığım insanlardan biridir. Birgün tanışmak ümidiyle.

Emine Aktaş
25-09-2008, 13:22
Sayın Mahmut Leventoğlu, sitenin misafirperver, cana yakın ev sahibisi gibi gözümde canlanıyor.
Selamlar Mahmut bey...

Mahmut Leventoğlu
25-09-2008, 22:24
Yukarıda benim için çok özel ,çok güzel,çok anlamlı şeyler yazan düşüncelerini belirten bütün güzel insanlara çok teşekkür ederim.Hepinize yürek dolusu selam ve sevgilerimle.

bahtiyar02
04-10-2008, 23:25
Sn. Mahmut Leventoğlu...sizinle tanıştığıma memnun oldum.umarım uzun yılar sizle birlikte tüm dostlarala beraber oluruz.
saygılar

Mahmut Leventoğlu
05-10-2008, 02:04
Sevgili Bahtiyar 02 çok teşekkür ederim. Taaa Adıyamandan sitemize ve dostluklara soluk veriyorsun.

Yücel Özlem
05-10-2008, 19:16
Sevgili Mahmut Leventoğlu, burada ne yazacağımı bilemedim. Söylemek istediklerimden bazıları söylenmiş. Geride daha epey var. Yine dostlar yazacaktır.

Ben, Bir gün yüzyüze tanışmak dileğimi ifade ediyorum. Sevgiler.

Penelophe
06-10-2008, 12:04
Mahmut Bey, enerjik ve yılmak bilmeyen yapınız, Isparta'yı, Sütçüler'i tanıtma çabanız, unutulan değerleri canlandırmaya çalışmanız, misafirperverliğiniz, dost canlısı oluşunuz, bildiklerinizi paylaşmanız gerçekten takdire şayan.;)

Sizi tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum..

Mahmut Leventoğlu
06-10-2008, 12:21
Sevgili Yücel ağabey ,Sevgili Penelophe çok teşekkür ederim. İyiki varsınız ,sizleri tanıdığıma çok seviniyorum hep.

nazlı06
06-10-2008, 14:53
Sizi tanıma şansını yakaladığım için çok memnun oldum. Bütün hayatınız boyunca sevdiklerinizle beraber geçirmeniz dileğiyle sağlık ve mutluluklar dilerim. Bu yaz sizi çok bekledim ama kısmet seneye belki.

Mahmut Leventoğlu
06-10-2008, 15:16
Sevgili Nazlı 06 ilgine çok teşekkür ederim. Evet gelmeyi çok istedim ve yola çıkmıştık ama acil gelişen bir durum nedeni ile Fethiyeye geri dönmek zorunda kaldık. Bütün planlarımız altüst oldu. Fakat en kısa zamanda geleceğim . İnsanın oralarda bekleyeninin olması ne kadar güzel .Tekrar teşekkür ederim.

cybel
06-10-2008, 21:15
Mahmut Bey ile bir delilik klübünde tanıştık sayılır. Yüz yüze görüşmemimize rağmen çok samimi bulduğumu söylemek isterim.
Mahmut Bey tanıştığımıza çok sevindim. Saygılar, sevgiler.

cemal.S
09-10-2008, 09:45
Orasıda neresi varmı delilik klübü merak işte. Sevgili Cybel hele birde TOROSLAR KÖPRÜLÜ ÇAY HAVZASI Sütçüler cennetine bir uğrayın bakalım Mahmut beyi nasıl tanıyacaksınız. Yukarıdaki yazılanlar sadece buz dağının tepesi. Benden söylemesi.

Ağabey !

Günlerim yaklaşıyor biliyorsunuz. Telefonda görüştüğümüz konularda bazı gelişmeler oluyor. Mutlaka yüz yüze görüşmemiz gerekli diye düşünüyorum. Fuara gelirseniz bizleri çok mutlu edersiniz. Anı defteri konusunu hallettim.

Selamlar.

Cemal Sansar/ Yalova.

Mahmut Leventoğlu
09-10-2008, 10:13
Canım kardeşim Cemal , önce çok teşekkür ederim ilgine duyarlılığına. Diğer konuda biliyorsun her konuda desteğe hazırım gelebilirsem uzun uzun konuşuruz.

Sevgili Cybel, teşekkür ederim. Denizlide dostlarım kardeşlerimçoğalmaya başladı. İyiki varsın.

cybel
09-10-2008, 23:15
Beni kardeş olarak görmeniz beni çok mutlu etti Mahmut Abi. Sizde iyiyki varsınız. Cemal Bey beni korkutmaya mı çalışıyor ne? Sizleri tanıdığıma çok seviniyorum. Saygılar, Sevgiler.

Mahmut Leventoğlu
10-10-2008, 08:41
Sevgili Cybel sen Cenal S. a bakma. Deli Divane olduğu için ne yapacağı belli olmaz. Tabi bunlar latife. Tekrar teşekkür ederim.

aliş
10-10-2008, 09:37
Mahmut Leventoğlu bir sürü şey yazmak geliyor içimden ama az ve öz olmalı sanırım

sizin yüreğinizin güzelliği öyle huzur vericiki ........

iyiki sizleri tanımışım

mustafakazar
11-10-2008, 18:24
Mahmut abi,
Bende sizinle yüz yüze tanışmamış olsam bile bir yanınız çok tanıdık geliyor. :) Arada bir bu siteye uğrayıp sizin düşüncelerinizi alıp gidiyorum.İnanın bir çok yerde farkında olmadan işime yarıyor Bende herkes gibi sizi tanımış olmaktan sizin bir tarafınızın Taşkent li olmasından kaynaklı hemşehrim olmanızdan çok memnunum
Sağlıcakla yaşayın ve paylaşın...

Not: Arada bir bize de uğrayın.:o

mustafakazar
11-10-2008, 18:26
Özür dileyerek bir öneride bulunacağım;Özellikle bu forumlarda kişileri daha iyi tanımak adına o kişilerin de izni alınarak fotoğrafları konabilir mi? Kimbilir belki bir gün bir yerlerde karşılaşırız

Mahmut Leventoğlu
11-10-2008, 21:23
Sevgili Mustafa çok teşekkür ederim ilgine. Bizde hergün Taşkent muhabbetleri yapıyoruz.Birşey söyleyeceğim. Ben Pirlerkondu sitesine üye olmama rağmen bir türlü giremiyorum fakat sürekli göz atıyorum. Yakında Akseki ye gideceğim oradan fırsatını bulabilirsem Taşkentede geçmek istiyorum.
Selam ve sevgilerimle.

füsunANK
29-10-2008, 21:44
Hakkınızdaki olumlu mesajları okuyunca , tanımam gerek dediğim forum üyelerindensiniz Sayın Leventoğlu. Umarım en kısa sürede ''Kısa mola'' nız biter aramızda olursunuz ve neşeli, enerjik muhabbetlerinize devam edersiniz. Kısa süredir forumda aktif olmama ,tanışmamamıza rağmen eksikliğinizi hissettiğimi de belirteyim.