View Full Version : fellez/bahçem
Bu da benim Özdere Güneşevlerdeki bahçem..
fatmadundar
15-09-2008, 23:18
Fellez, bunlar ne böyle? Eğer hala oradaysanız yarın sabah ansızın gelebilirim. Lavantaları yaseminlerin kokusunu duyar gibi oldum. Elinize, gönlünüze sağlık.
Çok güzel tebrikler. Veranda çok davetkar görünüyor.:) 4.fotograftaki sarmaşık yasamin mi? Bir de fotografları ne zaman çektiniz çok merak ettim?
slm ,evet sarmaşık yasemin.fotoğraflardan lavanta ve güller mayıs ayında diğerlerini bu hafta sonu çektim.. teşekkür ederim.
hafta sonu beklerim efendimm.
ezgili dünyam
15-09-2008, 23:45
Emeğinize sağlık harika bir bahçeniz var. En çok lavanta'da gözüm kaldı, ben bir türlü yetiştiremedim.
Teşekkürler.Lavantam yerini sevdi diye düşünüyorum.Onu öyle görmekten ve kokusundan ben de çok mutlu oluyorum..
Nurbahar
16-09-2008, 10:41
Bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel, ellerinize sağlık.
Adalet Yağcı
16-09-2008, 11:13
Yine bir görsel şölen;
Ellerinize sağlık Fellez, Asterlerde harika görünüyorlar, benimde olmalı, mutlaka.
Bütün bahçeyi tek başına şenlendiriyorlar, Lavanta ben de aldım tohumunu baharda ekmeyi düşünüyorum, Gallaların arasına.
Çiçekler kadar insanın ruhuna sevinç veren başka bir şey varmı.
Ellerine sağlık, bahçeniz çok hoş görünümde. Lavanta çiçeklerini toplayıp, kurutuyor musunuz?
Sevgili adalat, lavanta tohumlarını diğer çiçeklerin arasına ekmeyiniz, çok yayıldıklarını göreceksiniz. Başlı başına yer isterler.
Dilek Baseski
16-09-2008, 11:55
Lavantalar, yaseminler...Kokulardan başınız dönüyordur sanırım...
Arzu Kasapoğlu
16-09-2008, 12:19
Sevgili Fellez, bende lavanta ve asterleri çok beğendim. Bahçenize begonvilin de çok yakışacağını düşünüyorum.
Güzel bahçenizde mutlu ve huzurlu bir hayat sürmenizi dilerim.
Adalet Yağcı
16-09-2008, 13:24
Sevgili adalat, lavanta tohumlarını diğer çiçeklerin arasına ekmeyiniz, çok yayıldıklarını göreceksiniz. Başlı başına yer isterler.
Bilgi için teşekkürler, bu sitede iyi bir bahçevan olacağım, artık eminim.
Çok büyük saksılarım var orayada ekebilirim, böylece yaramazlık yapamazlar.
ardabora
16-09-2008, 15:23
3.cü resimdeki asterlere bayıldım(aster olduklarını düşünüyorum).Ellerinize sağlık,küçük ama sevimli bir bahçe olmuş....
Verandada bizim için de bir çay keyfi yapın Sn.Fellez. Asteriniz çok güzel görünüyor, bu kadar pembesini görmemiştim. Ellerinize sağlık...
herkese çok teşekkür ederim hepinizi çaya bekliyorum,lavantaları toplayıp kuruttum bile şimdi içeride mis gibi kokuyorlar..
Buket Aknar
20-09-2008, 18:26
Ellerinize sağlık, lavantalar da güller de, hepsi çok güzel
Her şey çok güzel elinize sağlık umarım hep böyle güzel kalır.
her şey çok güzel elinize sağlık umarım hep böyle güzel kalır.
çok teşekkür ederim..
İzmirliler atakta bu bahçe,balkon yarışmasında. Yine güzel İzmirimden harika bir bahçe. Ellerinize sağlık Fellez. Lavanta gerçekten harika görünüyor.
İzmirliler atakta bu bahçe,balkon yarışmasında. Yine güzel İzmirimden harika bir bahçe. Ellerinize sağlık Fellez. Lavanta gerçekten harika görünüyor.
çok teşekkürler..ben de denizliliyim..
Penelophe
27-09-2008, 13:23
Yok yok gelmek farz oldu.:)
Yok yok gelmek farz oldu.:)
boş yere çağırmıyoruz yani anladın değil:dilli: mi
Penelophe
28-09-2008, 01:02
Hıhım, iyiymiş, bayramdan sonraki haftasonu?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.