View Full Version : Aromas yediveren çilek fidesi sonbahar siparişleri
Selahattin Yılmaz
04-09-2008, 13:03
Firma ile görüştüm Ekim ayında taze fide olarak çıkacakmış, sanırım şimdiden siparişleri toplasak iyi olacak. Bu başlıkta siparişleri toplayalım. Tabiki siparişler 500 lük paketlerde olmalı. Baharda malumunuz üzre hosting ücretine katkı için 50 yeni kuruştan yapmıştık bu defa artık fide fiyatı 30 kuruştur.
anunnaki62 60 adet
bonsade 40 adet
seren 70 adet
Günüm 20 adet
jibuti 20 adet
kızılhisar 40 adet
FATOS_KARAG 20 adet
JOKER 20 adet
FarukTUNCA 20 adet
sakagun 25 adet
ngunduz71 50 adet
Mermaid 50 adet
adalet yağcı 20 adet
ade 50 adet
phdbio 30 adet
nisan0671 20 adet
Funda Kalaycıoğlu 60 adet
Alicee 90 adet+ 100 gr Köklendirici
sellyme 20 adet
sule68 20 adet
ebrub 20 adet
malbman 30 adet
bilgekaan 50 adet
Zeferan 20 adet
Mutlu Kutlu 150 adet
eylems 20 adet+ 200 gr Köklendirici
oceanheart 20 adet
ans 1000 adet
fsuzen 20 adet
acineton 30 adet
Selçuk Örnek 30 adet
Dilek Erbil 50 adet
knry07 30 adet
teksavasci 20 adet
Oğuzhan 30 adet
Beryun 100 adet
Mevlüt36 50 adet
Sinaninci1 20 adet
imgelem 20 adet
SAGNOPE 20 adet
Toplam = 2435 Adet
Havale için Hesap Bilgilerim:
Selahattin YILMAZ
Akbank
Bursa
Hürriyet Şubesi
0091784 Nolu hesap
Posta çeki ile havale yapacaklar için :
Selahattin YILMAZ
05450783
Not: Havalelerini yapmamış olan arkadaşlar yapabilirler.
Ayrıca İletişim bilgilerini ve telefon numaralarınızı bildirmeyi de unutmayın.
anunnaki62
04-09-2008, 16:42
merhaba selahattin bey,
Ben 40 fide sipariş ediyorum.
Selahattin Bey 50 fide de ben istiyorum.
Selahattin Bey,
20 adet ile ben de sıraya giriyorum..
kızılhisar
05-09-2008, 09:22
Selahattin bey,
40 adet fide de ben rica ediyorum.
Dilek Erbil
05-09-2008, 12:51
Selahattin bey,
50 adet Aromas çilek fidesinede ben talibim.Teşekkürler,
Fatos_Karag
05-09-2008, 13:54
Selahattin bey, ilginiz için çok teşekkür ederim.
Ben sizden açıklama bekleyeceğim.
İyi çalışmalar
Selahattin bey 20 fide de ben alabilirmiyim.
FarukTUNCA
05-09-2008, 14:43
Selahattin bey 20 fide de bana yazarmısınız.
bilgekaan
05-09-2008, 17:50
Bende 50 tane rica ediyorum Selahattin Bey.
Funda Kalaycıoğlu
05-09-2008, 18:01
Sayın Selahattin Bey, ben bugünkü mesajları okumadan Akbank hesabınıza 60 adet fide için şimdiden havale çıkarmış bulundum. Sizin için sorun olmayacaksa ben istediğiniz kadar bekleyebilirim. Yeter ki bu pastadan bana da 60 fidelik bir pay düşsün.
Saygılar
(Not: Ben konuyu hangi taraftan takip edeceğimi şaşırdığımdan, aynı mesajı http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?p=281858&posted=1#post281858
sayfasına da yazmak zorunda kaldım. Özür dilerim.)
25 tane de ben alabilir miyim?
Selahattin Yılmaz
05-09-2008, 23:13
Funda hanım sorun yok, ben notunuzu aldım.
ngunduz71
05-09-2008, 23:37
Merhaba,
50 adet'te ben alabilirim.
sinaninci1
06-09-2008, 12:48
Hocam banada 20 kök ayırırmısınız
Saygılar
Merhaba Selahattin Yılmaz;
Mümkünse bende 50 kök rica etsem.
Pazartesi günü p.ç. hesabınıza havaleyi yaparım.
Selahattin Yılmaz
06-09-2008, 15:18
Sevgili mermaid havale için lütfen benden haber bekleyin olur mu? Çünki siparişleri tamamlayınca ekim ayında göndereceğim. Siparişleri göndermeden önce buradan sipariş verenler havalelerii yapsın diye açıklama yapacağım.
Peki Selahattin Yılmaz; sizden haber bekliyorum o zaman
Teşekkürederim.
Adalet Yağcı
08-09-2008, 09:41
Sayın Selahattin Yılmaz;
Aromas yediveren çilek fidelerinden benim içinde 20 adet rezerve edebilirmisiniz lütfen.
Ücreti yarın Posta çeki hesabınıza yatırırım.
Teşekkürler.
Sayın selahattin bey
50 adet te ben alabilirmiyim .Ücreti sizden haber gelince Posta çeki hesabınıza yatırırım.
Teşekkürler.
Mutlu Kutlu
09-09-2008, 05:11
Sayın selahattin bey,
150 adet fide bende istiyorum, benide listeye dahil edermisiniz.
teşekkürler. iyi çalışmalar, başarılar dilerim.
Sayın Selahattin Yılmaz, 20 adette bana rezerve edermisiniz? Sizden gelecek habere göre ödeme yapacağım.
Selahattin Bey yukarıda hesap numaranızı eklediğinizi gördüm ve 50 çilek bedeli
15ytl yi hesaba eft yaptım.
teşekkürler...
Özele adres yazdım
Selahattin Bey hemen dikmemiz gerekiyor mu?
Bir süre bekletmek istesem ne yapmalıyım?
Eğer benimkileri göndermediyseniz 20 tane daha ekliyorum.
6 ytl yi eft yaparım.
Selahaddin Bey 100 adet fide gönderirseniz sevinirim.Posta havalesi yapılacak.Özel mesajla adresi bildirdim..
tesekkürler
Selahattin Yılmaz
11-09-2008, 10:36
Selahattin Bey hemen dikmemiz gerekiyor mu?
Bir süre bekletmek istesem ne yapmalıyım?
Buzdolabının sebzeliğinde biraz nemli olarak saklamanız yeterli...
Beryun siparişinizi kaydettim...
ngunduz71
11-09-2008, 13:16
Selahattin Bey merhaba,
50 fide için ödemeyi hesabınıza yaptım.
Adet konusunda bir sıkıntı yoksa ilave 50 adet daha rezerv edebilirmisiniz.
teşekkürler.
nisan0671
11-09-2008, 14:29
Merhaba Selahattin Bey, 20 fide de ben isteyebilir miyim? Annemlerin Beypazarı'ndaki bahçesine iyi gider sanırım.
selahattin bey, bende sitenize yeni katılmış bir biyoloji öğretmeniyim. okulumuzda bulunan çilek bahçesini öğrencilerimle beraber aktif hale getirmek için 30 adet fide istiyorum. eft için onayınızı bekliyorum. bir de sorum olacak: bahçeye torf atıldıktan sonra hemen dikebilir miyim? dikmeden önce üzerini siyah naylon ile örtmem gerekiyor mu?
teşekkürler
Fatos_Karag
12-09-2008, 07:58
Selahattin bey, biliyorum haber verecektiniz ama ben 1 haftalığına izne çıkacağım. Bu yüzden isterseniz ödemeyi bugün yapayım. Sonra benim çileklerimle ilgili sorun olmasın:) Seneye çilek yemek istiyorumda:)
anunnaki62
12-09-2008, 09:14
Merhaba selahattin bey,
40 adet sıpariş vermiştim 60 adede çıkarmak istiyorum.
Selahattin Yılmaz
12-09-2008, 09:36
...eft için onayınızı bekliyorum. bir de sorum olacak: bahçeye torf atıldıktan sonra hemen dikebilir miyim? dikmeden önce üzerini siyah naylon ile örtmem gerekiyor mu?
teşekkürler
Öğretmenim, eft için uygundur. Eğer bahçenizi torfla gübreleyecekseniz o zaman çilek dikeceğiniz alana (çileği 1-1,5 karış mesafelerle dikiniz ona göre hesaplayınız) torfu seriniz ve güzelce belleyinizve düzeltiniz. Eğer tir denilen yükseltili şekilde yerlere dikecekseniz o zaman naylon kullanmanız sizin için daha iyi olacaktır hem örnek olması açısından okulda bir örnek teşkil eder. Onuda temin ederim ancak onlar 1000 m lik paketler halinde satılıyorlar elimizde kalırsa bize masraf olmaktan öteye gitmez diyede çekingem var. Eğer naylon bulurda dikimi ona göre yaparsanız o zaman naylonu tümseğin üzerine seriyorsunuz ve dikeceğiniz alanlara çilek için 10 cm kadar delik açıp dikimi gerçekleştiriyorsunuz ve eğer yine damlama sulama yapacaksanız damlama hortumu naylonun altında kalmalı...
Adalet Yağcı
12-09-2008, 10:36
Sayın Selahattin Yılmaz;
Vermiş olduğunuz bilgileri ben soracaktım, hepsini cevaplamışsınız.
Acaba naylon için beyaz olanlar kullanılabilirmi, siyah olandan hiç görmedim.
Bugün eşim P.Ç hesabınıza 6 ytl. yatıracak. Sanırım ekimden itibaren dikim yapacağız öylemi?
Saygılar...
FarukTUNCA
12-09-2008, 10:45
Selahattin Bey,
"Faruk TUNCA 20 adet" bedeli 6 YTL banka hesabınıza EFT yapılmıştır.
Saygılar...
Fatos_Karag
12-09-2008, 13:30
Selahattin bey,
20 adet Aromas çielk bedeli olan 6,00ytl yi az önce hesabınıza aktardım.
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Selahattin Bey EFT'lere başlıyor muyuz?
Selahattin Yılmaz
12-09-2008, 14:44
Bazı arkadaşlar yapıyorlar ay sonuna kadar hesapta duracak çaresiz, ekim ayında da siparişleri göndereceğim. Karar sizin, eğer havaleyi yaparsanız bana söylemeniz yeterli...
Geçen seferde başarılı olamadım.Sıcaklara denk gelmişti.Bir daha denemek istiyorum.
30 adet beni yazar mısınız?
Adalet Yağcı
12-09-2008, 19:42
Sayın Selahattin Yılmaz;
Bu gün 16.42 de P.Ç.hesabınıza 20 fide için 6 ytl. ödeme yaptım.
Saygılar...
selahattin bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. 30 fide için 9 ytl eft yaptım.pazartesi hesabınıza geçmiş olacak. ekim ayında fidelerin geleceğini belirtmiştiniz. elime geçmesi ekim ortasını bulur mu? ona göre naylon ve bahçe gereksinimlerimi karşılayacağım. bir de 3 karıktan oluşan naylon seramıza ekmek üzere bazı fidelere ihtiyacım var. benim düşündüğüm fideler, karmabahar, brokoli, lahana, patlıcan, marul. sizin önerinizi de almak isterim. fide temini konusunda yardımcı olabilir misiniz önerebileceğiniz bir yer var mı? teşekküerler
Selahattin Yılmaz
12-09-2008, 23:08
Şu anda bahsettiğiniz fideleri bulmak gerçekten zor. Seranız ısıtmalı ise fideyi ancak Antalya'dan özel şartlarda bulabiliriz veya forumdan arkadaşlardan ekim yapıp elinde fazla olanlar varsa onlarda gönderebilr. Bu dönemde serada daha ziyade maydanoz, marul, tere tohumdan ekim yaparak kolayca yetiştirebilirsiniz. Fide konusunda sonbahardan başlayarak sipariş almak suretiyle makul fiyattan fide üretmeyi düşünüyorum ancak o da mayıs teslimi olacak.
anunnaki62
13-09-2008, 16:00
Merhaba selahattin Bey,
60 fide için 18 ytl tuzla/ıstanbul dan posta çeki 15.41 de ödeme yaptım.
Ekimde fideleri bekliyorum. Bir şey sormak istiyorum. Bu türün meyve büyüklüğü ne kadar? osmanlı çileği boyutlarındamı yoksa daha iricemi?
Sayın Yılmaz verdiğim çilek fideleri ücretini Posta çek hesabına yatırdım . Saygılar .
Selahattin Yılmaz
13-09-2008, 23:28
...Bir şey sormak istiyorum. Bu türün meyve büyüklüğü ne kadar? osmanlı çileği boyutlarındamı yoksa daha iricemi?
Benim baharda diktiğim aromaslar hem sürgündeler hem de çilek veriyorlar, aslında sürgünleri alsam daha fazla verecekler ama sürgün geliştirmeleri için sürgünleri koparmıyorum. Pazartesi çektiğim resimlerden koyarım görürsünüz.
Selahattin Yılmaz
13-09-2008, 23:31
...
Aceba naylon için beyaz olanlar kullanılabilirmi, siyah olandan hiç görmedim.
Bugün eşim P.Ç hesabınıza 6 ytl. yatıracak. Sanırım ekimden itibaren dikim yapacağız öylemi?
Saygılar...
Evet ekim ayında çilekleri göndereceğim. Naylon sadece toprak nemini muhafaza için ve ot gelişimini engeşllemek için. Ancak eğer beyaz naylon kullanırsnaız alttan ışık alacağından otlar naylonun altında gelişir ve bu size sıkıntı yaratır.
Selahattin Bey,
Ben de 20 fide rica edebilir miyim lütfen?
Selahattin Bey,
20 fide karşılığı 6 ytl'yi bugün hesabınıza EFT yaptım.
Saygılar..
Selahattin Bey,
25 fide karşılığı 7,5 YTL'yi hesabınıza bugün gönderdim. Teşekkürler.
teksavasci
17-09-2008, 11:09
selahattin bey
20 adet fide alabilirmiyim. bilgilerimi özelden mesaj atıyorum. ödemeyide eft ile bugün yapıyorum ilginiz icin teşekkürler .
Selahattin Yılmaz
17-09-2008, 11:27
Siparişleri cevap vermesemde devamlı kaydediyorum ekim ayına kadar zamanımız var.
Sayın Selahattin bey eft'nizi yaptım iyi çalışmalar
kızılhisar
17-09-2008, 16:20
Sayın Yılmaz , çilek fideleri ücretini Posta çek hesabına yatırdım . Saygılar .
Mevlüt36
18-09-2008, 00:09
Selahattin Bey,
Daha evvel 15 olan sipariş sayımı 50 olarak yineleyebilirmiyim..Teşekkürler
Selahattin bey,
50 adet Aromas çilek bedeli olan 15,00ytl yi az önce posta hesabınıza aktardım.
İlginize şimdiden teşekkür ederim
Ben de 20 adet fide rica ediyorum.
Havalenizi yarın çıkaracağım.
oceanheart
18-09-2008, 17:33
Selahattin bey ben de 20 adet fide almak istiyorum rezerve ederseniz sevinirim
Sayın Yılmaz Bahsedilen siyah naylon örtüyü paylaştırmak mümkünmü . Sipariş adedine göre naylon ölçülü pay edilemezmi ?
Selahattin Yılmaz
19-09-2008, 23:24
Talep olursa neden olmasın. Sorar öğrenirim isteyene gönderirim.
Sayın selahattin bey siyah naylon paylaşımı olursa benide unutmayın lütfen teşekkürler
Adalet Yağcı
20-09-2008, 09:08
Siyah naylon paylaşımında ben de varım, sanırım 20 fide için 4 metre yeterlidir, ama ben 4 metrede yedek istiyorum yani toplam 8 metre.
Ayrıca bize göndereceğiniz ürünler için PTT nin kargosu tercih edilebilirse ücret daha uygun olabilir diye düşünüyorum.
Selahattin Yılmaz
20-09-2008, 18:38
PTT kargolarında havale ücretini benim ödemem gerekiyor eğer kargo ücretini gönderirseniz neden olmasın elbette gönderebilirim.
Selahattin bey;
Eğer s.naylon paylaşımı yapılacaksa ben de katılabilirim.20 fide için ne kadar gerekirse.Eğer ederini bildirirseniz çilek fidesi ile birliikte eft yapabilirim.
20 fide de bana yollarsanız ,sevinirim.
Selahattin bey
Ben de çilek yetiştirmek istiyorum. Ancak fazla bilgim yok, bu konudaki yazışmaları okudum. Ankara da kış sert geçiyor bahçemde çileği ne zaman dikmeliyim?, bu konuda bilgi verirseniz servinirim. zamanı şimdi ise bende fide siparişi verebilirmiyim?
Selahattin Bey, bende çilek yetiştirmek istiyorum. Deneme amaçlı bu yıl 20 fide istiyorum. Umarım başarılı olup daha fazla yetiştirebilirim. Az önce havale yaptım.
Selahattin Yılmaz
23-09-2008, 16:26
Sevgili SAGNOPE, ankarada çilek yetişecektir, ekim ayı ve bahar mevsimlerinde çileğin normal dikim mevsimi zaten.
Selahattin Yılmaz
23-09-2008, 16:35
Arkadaşlar, ulaşabildiğim çilek örtüsü 1.40 cm eninde ve kiloyla satılan bir malzeme. Bir topta 25 kg var ve 5 Euro+KDV kilosu olmak üzere top hesabı ithal bir ürün. 16-17 kg lık kısmı 1 dk alanı kapatıyormuş (bir top 200 m de dediler). Sanırım bunu almamız ğek mümkün olmayacak zira 300 YTL civarı sadece bir top yapıyor. Alıcıların en az birer kilo almaları lazım ki alınan top elimde kalmasın. Yine de araştırmaya devam edeceğim.
Selahattin bey,
benide 20 fide alacaklar listesine eklerseniz sevinirim , nasıl dikileceğini bilmesemde sizlerden öğrenirim.
Ne kadar göndermem gerekiyorsa hemen eft yapabilirim. çok teşekkürler.
Selahattin Yılmaz
26-09-2008, 16:06
İlk sayfada (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=10141) gerekli bilgileri bulacaksınız sevgili SAGNOPE.
Selahattin by merhaba,ben de 20 fide rica edeceğim,beni de listenize eklerseniz sevinirim,
bu arada eft.yi bayramın bitişi cuma günü yapsam problem olmaz sanırım,çok teşekkürler, iyi bayramlar...
Selahattin Bey;
ben de 20 adet çilek fidesi rica ediyorum. Teşekkürler, iyi bayramlar..
Adalet Yağcı
01-10-2008, 14:05
Sn. Selahattin Yılmaz, fidelerden haber varmı, ne zaman elimize geçer, ben hâlâ yayladayım, Mielland Güllerimi ve Yediveren çilek fidelerimi bekliyorum.
Umarım kısa bir süre sonra kavuşuruz, buralar oldukça soğudu, çünkü.
Selahattin Yılmaz
01-10-2008, 23:22
Sevgili adalet yağcı, çilek konusunda insiyatif tamamen söküme bağlı olduğundn elimden bir şey gelmiyor. Bayramdan sonraki ilk hafta talepleri ayarlamaya çalışacağım. Bu konuda zaten elimden bir şey gelse şimdiye kadar yapmıştım. Biraz daha sabır.
Bu arada siparişleri ilk sayfadaki listeye ekliyorum sipariş verenler oradan eklenip eklenmediğini kontrol etsinler ve eklenmeyenler beni uyarsınlar ki bir hataya düşmeyelim.
merhaba selahattin bey ben de sipariş vermek istiyorum. çileğin türü F. sylvestris semperflorens ise 1000 adet sipariş vermek istiyorum. bana bilgi verebilirseniz sevinirim.
Selahattin Yılmaz
03-10-2008, 23:26
Sevgili ans, mailinizi aldım buradaki mesajınızıda okudum. Şu an bayram nedeniyle memleketteyim o nedenle bahsettiğiniz çeşit hakkında bilgi toplayamadım pazartesi döndüğümde size bu konuda bir bilgi vereceğim.
yukarıda bahsettiğim çilek çeşidinin üretiminin iyi olduğunu duydum. bu çeşitten bulabilirsek sipariş rakamımız dahada yüksek olabilir. ilginize şimdiden teşekkür ederim. bizi şimdilik 1000 adet listeye yazın
Selahattin Yılmaz
06-10-2008, 22:27
Arkadaşlar çilekler bu hafta söküme giriyor, havalelerini yapmayan arkadaşlar yapsınlar sanırım bu hafta içi siparişi vereceğim gelecek hafta içerisinde dağıtıma geçebileceğim. Yinede çileğin hava şartları nedeniyle sökümüe girmesi olayın seyrini değiştiren yegane şey. Paramız hazır olursa sökümde ilk fideleri biz alacağız.
Selçuk Örnek
06-10-2008, 22:58
Selahattin Bey, 30 adet fide de ben istiyorum.
Selahattin hocam merhaba. Ben de 30 adet çilek fidesi rica ediyorum ama havaleyi ancak yarın yapabileceğim. Umarım sakıncası yoktur. Bir de Bursa' dan İzmir' e 30 tane fide için PTT kargosu ve normal kargo ücretleri nedir fikriniz var mı? Eğer PTT daha ucuz olacaksa fide ücreti ile birlikte kargo ücretini de havale edeyim.
Saygılar
Fatos_Karag
07-10-2008, 14:33
Sayın Selahattin bey,
Bana çilek fidelerini kargoyla ücret alıcıdan olarak yollayabilirmisiniz?
Elime böylece kesin geçer olarak düşünüyorumda.
Selahattin Bey;
20 fide bedeli 6ytl'yi posta çeki hesabınıza yatırdım bugün. Kolay gelsin, saygılar..
Selahattin Yılmaz
07-10-2008, 21:07
Sevgili malbman zaten aras kargo ile anlaşmam hesaplı geliyor size olmadı extra indirimde isterim.
Sevgili Fatos Karag, kargo sizin istediğiniz gibi gelecek zaten.
Teşekkür ederim hocam. Posta çeki hesabınıza bu gün yatırıyorum.
Fatos_Karag
08-10-2008, 14:31
Selahattin hocam teşekkür ederim.
Selahaddin bey, 20 fide bedeli 6ytl'yi posta çeki hesabınıza yatırdım bugün.
Yalnız tlf numaramı bildirmeyi unutmuşum. İsterseniz özelinize yazayım.
Saygılar.
Selahattin Yılmaz
09-10-2008, 19:38
Evet lütfen...
Mutlu Kutlu
09-10-2008, 20:05
Sn. selahattin bey,
siparişim olan 150 adet fide ücreti olan 45 ytl bugün hesabınıza yatırıldı.
Fideler kargoya hazırlandığında,
mutlu kutlu
aras kargo - altınova/antalya şubesine adıma göndermeniz yeterli.
Teşekkür ederim, saygılar.
Selahattin Yılmaz
09-10-2008, 22:11
Teşekkürler Mutlu Kutlu.
Bu arada siparişleri gelecek haftanın başında vereceğim yani yani 13 Ekim 2008 pazartesi. Sipariş vereceğim zamana kadar ödemesini yapan ve iletişim bilgilerini bana ulaştıran arkadaşların sayısına göre siparişi vereceğimi bilmenizi isterim.
selahattin bey 1000 adet için ödemeyi yaptım. kargo adresini nasıl verelim. ve ne zaman dağıtım başlar bilgi verebilirseniz ona göre yer hazırlığına başlıyalım. sera şeklinde yapmayı düşünüyoruz.
selahattin bey konya akşehir şubesi aras kargoyla Ansbilgisayar adıyla gönderebilirsiniz. telefonumu biliyorsunuz. bilgi verebilirseniz sevinirim.
Selahattin Yılmaz
10-10-2008, 13:44
Şimdi görüştüm pazartesi siparişleri veriyorum. Tabi ödeme ve iletişim bilgileri gelmeyenlerin siparişlerini eksiltmek durumundayım.
20 adet için eft yaptım.İnşallah geç kalmamışımdır.
Saygılarımla
Selahattin Yılmaz
10-10-2008, 15:35
Pazartesi öğlenden sonraya kadar vaktimiz var. Siparişinizi kaydettim.
Adresimi özelinize gönderdim.Teşekkür ederim.
Saygılarımla:)
Dilek Erbil
11-10-2008, 16:20
Selahattin bey,pazartesi hesabınıza çıkartıyorum uzun süredir işlerim yoğun olduğundan girememiştim siteye.
acineton
12-10-2008, 12:19
20 adette ben alabilirmiyim ödemeyi pazartesi yapıcam ödeme bilgilerini özelime gönderirseniz sevinirim.
Selahattin Yılmaz
12-10-2008, 12:33
Siparişinizi kaydediyorum ancak ödemeyle ve siparişlerle ilgili bilgileri bu başlığın ilk mesajı (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=10141)nda bulabilirsiniz.
acineton
13-10-2008, 10:46
20 adette ben alabilirmiyim ödemeyi pazartesi yapıcam ödeme bilgilerini özelime gönderirseniz sevinirim.
Selahattin bey
20 adet konustuğumuz fidanları 30 a çıkarttım hesabınıza ödemeyi yaptım gerekli sevk bilgileri özelinizdedir bilginize.
Selahattin Yılmaz
13-10-2008, 10:47
Kaydettim teşekkürler.
Sayın Selahattin Bey,
30 adet aromas fidesi için 9 ytl akbank hesabınıza geçen hafta çıkardım.İletişim bilgilerini özel mesajla göndermiştim.İlginiz için çok teşekkür ederim.
Selahattin Yılmaz
14-10-2008, 10:58
Arkadaşlar Aşağıda isim ve miktarları bulunan arkadaşlara ulaşamadığımdan siparişlerini teyit edemedim. O nedenle siparişlerini eksiltmek zorunda kaldım eğer isterlerse daha sonradan kayıt edeceğim.
Mevlüt36 50 adet
Beryun 100 adet
imgelem 20 adet
SAGNOPE 20 adet
Siparişlerimizi vermiş bulunuyorum ve yarın kargoya verilecek bana ulaşması için umarım bu hafta herkesin elinde olur fideleri.
Sayın Selahattin Bey,
Güncellediğiniz sipariş listesinde ismimi göremedim.Bir yanlışlık mı var?
Akbanka havalenizi çıkartıp, özelden gönderi bilgilerini yazmıştım.
Listede ben de adımı göremedim.
Selahattin Yılmaz
14-10-2008, 12:34
Ben de 20 adet fide rica ediyorum.
Havalenizi yarın çıkaracağım.
Sevgili nonova, isminizi sadece burdaki listeye eklememişim özel kayıtlarımda iletişim bilgileriniz var güncelledim.
Sevgili knry07, sizinde aynı şekilde olmuş güncelledim. Sipariş konusunda endişe etmeyiniz fazla fazla sipariş vermiştim.
Sabırla bekliyoruz sayın selahattin hocam
Sevgili Selahattin Abi ,
Ptt çek hesabına sipariş miktarı ücretini yatırdım.
Sevgiler .Selamlar .
Allah kolaylık versin.
acineton
16-10-2008, 12:30
Selahattin Bey,
Kargoları ne zamn yollıyacaksınız iş yeri adresimi verdim takip açısından bilirsem benim adıma kolay olur.
Teşekkürler
Selahattin Yılmaz
16-10-2008, 23:56
Arkadaşlar firma bu gün güya kargoya veri ama firma sahibi aradı yarın verebileceklerini söyledi bu durumda cumartesi veya pazar elime geçmesi gerekiyor ki o da bana ulaşacağı şüpheli idi bende firma ile konuştum bizim için ayırdıkları çileği başka yere kanalize edecekler zira hemen dikilmesi gerekiyormuş. Bende bize gönderecekleri fideler üzerinden bir kaç gün geçtiğinden istemedim zira kargoda da baya zaman geçecek her türlü hava şartlarına maruz kalıyorlar. Bizim fideleri taze söküm yapıp cumartesiye yetişirse değilse pazartesi söküp göndercekler bu durmda kargoyu bu defa kontrol edecekler. Saolsun firma yetkilileri ilgileniyorlar.
Sizden ricam fideleri dikeceğiniz yerleri hazır etmeniz ve elinize gelir gelmez hemen dikmeniz. Bu defa tutma sorunlarıyla karşılaşmayalım.
Arkadaşlar Aşağıda isim ve miktarları bulunan arkadaşlara ulaşamadığımdan siparişlerini teyit edemedim. O nedenle siparişlerini eksiltmek zorunda kaldım eğer isterlerse daha sonradan kayıt edeceğim.
Mevlüt36 50 adet
Beryun 100 adet
imgelem 20 adet
SAGNOPE 20 adet
Siparişlerimizi vermiş bulunuyorum ve yarın kargoya verilecek bana ulaşması için umarım bu hafta herkesin elinde olur fideleri.
Selahattin Bey;
Kusura bakmayın yoğunluk nedeni ile ilgilenemedim siparişimle.İptal etmeniz iyi olmuş.Daha sonra kayıt olabilirim sanırım.
Selahattin Yılmaz
17-10-2008, 00:57
Eğer verecekseniz nasılsa gecikti yarın söylerim biraz daha artırabilirim siparişleri ama sadece yarın öğlene kadar.
acineton
17-10-2008, 18:31
Arkadaşlar firma bu gün güya kargoya veri ama firma sahibi aradı yarın verebileceklerini söyledi bu durumda cumartesi veya pazar elime geçmesi gerekiyor ki o da bana ulaşacağı şüpheli idi bende firma ile konuştum bizim için ayırdıkları çileği başka yere kanalize edecekler zira hemen dikilmesi gerekiyormuş. Bende bize gönderecekleri fideler üzerinden bir kaç gün geçtiğinden istemedim zira kargoda da baya zaman geçecek her türlü hava şartlarına maruz kalıyorlar. Bizim fideleri taze söküm yapıp cumartesiye yetişirse değilse pazartesi söküp göndercekler bu durmda kargoyu bu defa kontrol edecekler. Saolsun firma yetkilileri ilgileniyorlar.
Sizden ricam fideleri dikeceğiniz yerleri hazır etmeniz ve elinize gelir gelmez hemen dikmeniz. Bu defa tutma sorunlarıyla karşılaşmayalım.
Cevap için teşekkür ederim. Gerçi çözerken zorlandım birazcık karışık olmuş ;)
Selahaddin Bey,
Siparisimin durumu nedir,dün para havale edildi çünkü ..Ben burayı okumadan harekete geçmis oldum..Sizden haber bekliyorum.
Selahattin Yılmaz
17-10-2008, 23:17
Sevgili Beryun, siparişiniz kaydedildi bunu ilk sayfada da görebilirsinz.
Selahattin Yılmaz
21-10-2008, 22:23
Arkadaşlar çilekleriniz bu gün yola çıktı. Listeyi bir kaç defa kontrol ettim ancak ne yaptıysam aşağıdaki arkadşaların adres bilgilerine ulaşamadım lütfen bu arkadaşlar en kısa zamanda bana adreslerini ulaştırsınlar çileklerini göndereyim:
FATOS_KARAG
FarukTUNCA
phdbio
nisan0671
Selahattin Yılmaz
21-10-2008, 23:58
Dikimde uygulayacağınız yöntem şudur:
Fideleri güzelce nemledirin yarım saat kadar suda bekletin. Fidelerin kökleri yere dik olacak ekilde dikin ve toprağını kapatıp bolca sulayın toprakla bütünleşsin. Yaprakları kesmeyin. Eğer yere dik olacak şekilde engelleyen kökler varsa bunlar dik yerleştirilemiyorsa sadece o kökleri kesebilirsiniz. Çileklerinizi yerken beni güzel duygularla anın olur mu?
Dikimde uygulayacağınız yöntem şudur:
Fidelerin kökleri yere dik olacak ekilde dikin ve toprağını kapatıp bolca sulayın toprakla bütünleşsin. Yaprakları kesmeyin. Eğer yere dik olacak şekilde engelleyen kökler varsa bunlar dik yerleştirilemiyorsa sadece o kökleri kesebilirsiniz. Çileklerinizi yerken beni güzel duygularla anın olur mu?
Sizi anacağımıza emin olun.;)
Sayın Selahattin YILMAZ
Fİdeleri aldım .Teşekkür ederim.
Cumartesi dikebileceğim için birkaç gün nasıl saklayabilirim.? Suya ıslasam olurmu?
Selahattin bey çok teşekkürederim. Çilekler yerlererine ulaşmış yarın ekilebilecekler ancak. Umarım sorun olmaz.
Hiç sizi anmaz olurmuyuz şüpheniz olmasın;)
Tekrar teşekkürler :)))
teksavasci
22-10-2008, 15:09
Selahattin hocam
fideler elime geçti. zahmetleriniz için çok teşşekkür ederim. çilekleri yerken kulaklarını çınlatacağım . saygılarla
Funda Kalaycıoğlu
22-10-2008, 15:21
Sayın Selahattin YILMAZ
Fİdeleri aldım .Teşekkür ederim.
Cumartesi dikebileceğim için birkaç gün nasıl saklayabilirim.? Suya ıslasam olurmu?
Sayın Yılmaz; fideler az önce elime geçti; çok teşekkür ederim. Yalnız ben de aynı şekilde cumartesi ekebileceğim. Ne yapmalıyız?
Saygılar
Selahattin Yılmaz
22-10-2008, 15:27
Nemli ve serin yerde tavsiyem buzdolabının sebzeliğinde bulundurmanızdır.
Funda Kalaycıoğlu
22-10-2008, 15:33
Teşekkürler Sayın Yılmaz.
Sayın Selahattin YILMAZ
Fİdeleri aldım .
İlginize çok teşekkür ederim.
Adalet Yağcı
22-10-2008, 16:45
Sayın Selahattin Yılmaz, bu gün fidelerim geldi, arkadaşlara tavsiye ettiğiniz gibi ben de suya ısladım, yarım saat sonra çıkartıp, buzdolabında saklamayı düşünüyorum, çünkü C.tesiden önce onları yerlerine dikemiyeceğim.
Zahmetleriniz için teşekkürler.
Benim fidelerim de geldi.
adres bilgilerimi özelinize yazdım. çileklerimi bekliyorum.
Selahattin hocam kızlarım geldi.
Estetik kaygılarım çerçevesinde, çileklerimin yapraklarına uygun düşecek renkte, kocaman bir çamaşır sepeti aldım. Tek tek, konuşa konuşa diktim hepsini.
Ama yarım saat suda bekletmek gerekliliğini ancak şimdi okuyabildim. :(
Gayet mutlu oturuyorlar. Bir daha çıkarmayı da gözüm yemiyor. Biz böyle büyüyeceğiz.
Katlandığınız tüm zahmetler için teşekkür ederim.
Sevgi ve selamlarımla.
Mutlu Kutlu
22-10-2008, 19:24
Sayın Selahattin YILMAZ
Fİdeleri aldım .
İlginize çok teşekkür ederim.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim, saygılarımla.
Benim fidelerim daha gelmedi:( Kargoyu hangi firmayla yolladınız?
Selahattin Yılmaz
22-10-2008, 19:38
adres bilgilerimi özelinize yazdım. çileklerimi bekliyorum.
Çileklerin kalanlarını size gödnerdim ve son anda yetiştirebildim. Umarım eğitim camiasına nacizane fazlalıklarımız katkılı olur.
kızılhisar
22-10-2008, 20:40
Sayın Selahattin YILMAZ
Fİdeleri aldım .
Suya koymadan hemen diktim. Teşekkürler.
acineton
22-10-2008, 21:19
Selahattin bey kargom geldi bende suya koymadan diktim. 30 kök aldım benım tecrübemle 15 kök tuttursam kardır :) Bu arada 2 sorum olucak üstteki mesajlarda bir arkadas f.sylvestris semperflorens bizimkiyle aynımı demiş sanırım özelden cevap verdınız ,bende merak ettim aynımı diye bide resım koyucaktınız onuda bekliyoruz haberiniz olsun :) saygılar.
Selahattin hocam, benim fideler de henüz gelmedi. Hangi kargo şirketiyle yolladığınızı ve mümkünse takip numarasını verebilir misiniz? Çok teşekkür ederim.
Fatos_Karag
23-10-2008, 10:38
Selahattin bey,
fideler elime ulaştı. İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bende cumartesi dikeceklerin arasındayım. Yalnız köklerini dolaba koymadan önce yıkayayımmı yoksa geldiği şekilde dolaba koyayımmı ne dersiniz
Selahattin Yılmaz
23-10-2008, 10:39
Geldiği gibi koyun dikmeden önce nemlendirin daha iyi.
Fatos_Karag
23-10-2008, 10:55
Tamam çok teşekkür ederim.
İnşallah çileklerimizide yemeği Allah nasip eder. O zaman sizi bol bol anacağız. :D
Selahattin Bey
Fideleri aldım gayet iyi görünüyorlar emeğinize sağlık.
Selahattin hocam, benim fideler de henüz gelmedi. Hangi kargo şirketiyle yolladığınızı ve mümkünse takip numarasını verebilir misiniz? Çok teşekkür ederim.
Selahattin hocam, sanırım yukarıdaki mesajım gözden kaçtı. Vakit bulup ilgilenebilirseniz çok sevinirim. Saygılarımla.
Dilek Erbil
23-10-2008, 11:50
Selahattin Bey,akşam geldi kargonuz.Sabah 6 da kalkıp ,diktim onları;yedikçe anacağız sizi.Zahmetlerinizden dolayı teşekkürler.
Benimkiler de geldiler. Teşekkür ederim.
Mevlüt36
23-10-2008, 12:44
Selahattin Bey. fideler elime ulaştı..Teşekkür ederim..Sayenizde oğlum İnşallah doğal çilek yiyecek...
Kargo dün elime ulaştı. Çok teşekkür ederim.
Sayın selahattin hocam fidelerim henüz gelmedi, gelir nasıl olsa ama bu kadar emeğinize gerçekten çok teşekkürler.
Sayın selahattin hocam çilekler geldi tekrar emeğinize sağlık çok teşekkürler.
çileklerimiz mesai saatinden hemen sonra geldi. bende dolapta tutup ctesi dikmeyi planlıyorum. uğraşlarınız için teşekkür ederim.
1 tanesini evde saksıda yetiştireceğim. umarım bu deneysel çalışmalarımızdan öğrencilerimizle bol ürün elde edeceğiz.
yeni fide çeşitlerinizden ve yeni paylaşımlardan haberdar olmak dileğiyle.
iyi çalışmalar selahattin bey
Merhaba,benim de çileklerim bugün geldi,hepsini de evde saksılara diktim...
Çok teşekkürler Selahattin By,hepimize bol bol ve güzel çilekler diliyorum :)
Benim 15 m2 çilekliğim var ama yediveren değil, bu tür daha mı iyi acaba özel bakım yöntemi gerekiyor mu? Bende isterdim ama geç kalmışım. İnegöl'de ilk çilek yetiştiriciliği başlarken çok yemiştim. Marmara bölgesi doğal üretim için müsait.
Selahattin Yılmaz
23-10-2008, 18:52
Talep olması durumunda yeni saiprişler kabul edebilirim ancak kar maliyeti yaparken benim ödediğim kargo masraflarını eklemeyi unuttuğum için kargo firması benden çok kazandı olursa 50 kuruştan satmayı düşünüyorum.
Selahattin Hocam benim çileklerden hala bir haber yok. Kargo şirketini ve takip numarasını vermeniz mümkün mü?
Benim çilekler bugün geldi. Çok teşekkür ederim. 2 minik fide de fazladan gelmiş. Hakkınızı helal edin.
Saygılar.
Sayın yılmaz bu gün fideleri aldım 20 adet .Size zahmet oldu 40 adet istemiştim nerde yanlış yaptık bilmem .
Selahattin Bey; çilekler elime ulaştı. Bir kısmını topraksız olarak yetiştirmek üzere perlite, diğerlerini de toprağa diktim. Teşekkür ederim...
Selahattin Yılmaz
23-10-2008, 23:05
Sayın yılmaz bu gün fideleri aldım 20 adet .Size zahmet oldu 40 adet istemiştim nerde yanlış yaptık bilmem .
Bonsade siparişlerin hepsini aynı gün paketlediğim için kargoya acele yetiştirebilmek için karıştırmış olabilirim. O nedenle teslimatlar bitsin ben sizin adresinize kargo ücreti bana ait olmak kaydıyla 20 adet daha gönderirim. Ama gelecek haftanın başında bana tekrar hatırlatın olur mu?
Selahattin Bey çileklerimi aldım teşekkür ederim.
Selahattin Bey, bana 20 fide fazla göndermişsiniz. Ödemesini Pazartesi günü yapacağım. Bilginiz olsun.
çınaraltı
24-10-2008, 09:48
Selahattin Bey;
Fide kalırsa bana da 20 tane rica edeceğim. Umarım geç kalmamışımdır. Havaleyi P.tesi günü yaparım. Olabilir mi?
Selahattin Bey merhaba, fidelerim çarşamba günü adresime ulaştı teşekkür ederim. Akşam eve geç saatte döndüğümden dikme şansı bulamayacağım için fideleri benim adıma teslim alan komşum sağolsun ben bunları yarın dikerim dedi. Ertesi akşam iş dönüşü bahçeye şöyle bir göz attığımda hiç güneş almayan bir yere diktiğini gördüm ama ses çıkaramadım. Hiç olmazsa toprakla buluştular dedim içimden. Acaba ctesi günü söküp başka yere diksem olurmu ?
Selahattin Yılmaz
24-10-2008, 20:12
Kökler toprakta serinde kalcağından sorun olmaz, dikebilirsiniz.
Tamam selehatin bey önümüzdeki hafta sonu hatırlatırım . İşiniz zor farkındayım .Allah kolaylık versin .
Selahattin Bey çilek fidelerimi aldım teşekkür ederim.
Selahattin Yılmaz
25-10-2008, 10:19
Selahattin Bey;
Fide kalırsa bana da 20 tane rica edeceğim. Umarım geç kalmamışımdır. Havaleyi P.tesi günü yaparım. Olabilir mi?
Havalenizi yapın adresinizde özelime mesaj geçin ben size gönderirim.
çınaraltı
25-10-2008, 20:54
P.Tesi havaleyi yapıp bilgileri özele gönderirim.
Teşekkürler
Selahattin Yılmaz
28-10-2008, 21:01
Bu gün kalan fidelerinizi gönderdim yanlışlık için özür dilerim.
Size zahmet oldu selehattin bey .Teşekkür ederim .
selahattin bey toprağı naylonlanmış bahçemize çileklerimizi diktik, ancak boyunlarını büktüler ve soldular. sulama yapıyoruz. öldüler mi acaba :( çok üzülürüm gerçekten öyle olduysa. ne yapsak ki?
Selahattin Yılmaz
31-10-2008, 14:58
Havalar soğuk merak etmeyin sorun olacağını sanmam tutarlar...
yarennur
01-11-2008, 09:06
Merhaba bu çilek fidelerinin verimliliği fiyatı ve nereden temin edilebilir ticari amaçlı 20000 civarında bilgilendirirseniz sevinirim
Bende 20 adet çilek fidesi için sipariş yapabilirmiyim.
Selehattin bey .
Eksik fideleri aldım . teşekkür ederim .
Selahattin Yılmaz
02-11-2008, 19:33
Arkadaşlar az sayıda siparişler için özelime mesaj atın kendi üretimlerimden gönderirim. Fiyat ve havale bilgileri ilk mesajda bulunmaktadır.
Merhaba bu çilek fidelerinin verimliliği fiyatı ve nereden temin edilebilir ticari amaçlı 20000 civarında bilgilendirirseniz sevinirim
Sevgili yarennur, sizin içinse özelinize telefon numaramı bırakıyorum sayıca çok olduğundan fiyat için özel görüşelim.
yarennur
02-11-2008, 20:12
teşekkürler zaten araştırma halindeydik 25000 aldık hatta bir kısmını bugün ektirdik kalanı da yarın tamamlayacağız
Fatos_Karag
03-11-2008, 10:21
Sayın Selahattin Bey,
Çilekleri ekerken farkettim. 2-3 tane fazla gelmişti. Hakkınızı helal edin lütfen.
Çileklerimi 27 Ekimde ekmiş bulunmaktayım. Başta o kadar çok yağmur yağdıki açıkçası çileklerimden ümidi kesmiştim. Son 2-3 gündür pırıl pırıl bir güneş var. Boyunlarını bükmüş çileklerim ayağa kalkmışlardı. Galiba tuttular. İnşallah yemekte nasip olur. :D
merhaba selahttin bey bende 30 tane fide istiyorum fakat şimdilik onun için ekecek yerim yok bana 3-4 haftalığına onları ayırmanızı rica ediyorum. en yakın zamanda yeri ayarlamaya çalışacağım. teşekkürer.
Selahattin Yılmaz
03-11-2008, 14:52
O zaman söyleyin çok fazla kalmadı zaten kalanları kendim yer büyütmek için kullanacağım.
Selahattin bey ben bugün ödemeyi yapmış ve özelinize adresimi yazmıştım.
Size ulaştı mı?
Selahattin Yılmaz
03-11-2008, 16:37
Evet şu an paketledim akşama aras kargoya teslim edeceğim.
selahaddin bey, bana da 20 adet gönderirseniz sevinirim.
özel mesajdan gerekli adres bilgilerini yollayıp bugün havaleyi eft olarak çıkartıyorum.
saygılar ve sevgiler.
Selahattin Yılmaz
03-11-2008, 16:50
Siparişinizi kaydettim ancak yarın gönderebileceğim.
Çok sağolun. Biraz önce havaleyi çıkarttım ve özelden de adres bilgilerini gönderdim.
selamlar, sevgiler.
Sipariş gelmiştir.
Teşekkür ederim.......
Selahattin Bey 50 tane alıp ekmek istiyorum Açık ekim yapabilirmiyim
Ahmet Yılmaz Datça/Muğla
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.