23-12-2010, 19:56 | #1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,913
|
Cici
Küçük köklü kar yemiş lahana yıkanır ve hiç parçalanmadan iyice pişecek şekilde haşlanır.Süzdürülür, borcama yan yana dizilir. Bol ceviz biraz iri olacak şekilde çekilir,sarımsak eklenir lahanalara dökülür. Az sıcak su eklenir. Tereyağı kırmızı biberle kızdırılır lahanalara dökülür. Fırında 20 dk pişirilir. Afiyet olsun. |
24-12-2010, 09:45 | #2 |
agaclar.net
|
Fotoğraf görsek iyi olur Küçük köklü kar yemiş lahana gözümün önünde canlanmadı |
24-12-2010, 11:43 | #4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,913
|
Karalahananın küçük ebatta köklü olanı vardır. İstanbul pazarlarında bulunuyor. |
04-01-2011, 08:44 | #5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,913
|
Köklü lahana
Çiğ hali. |
04-01-2011, 08:46 | #6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,913
|
Cici
Tavada yapılmış mısır ekmeği eşliğinde. |
27-01-2011, 23:48 | #8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
Şehir: Antalya
Mesajlar: 1,870
|
Enfes gözüküyor, elinize sağlık. Tavada mısır Ekmeği tarifini bende merak ettim doğrusu. Teşekkürler paylaşım için. |
18-03-2011, 10:21 | #9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-03-2011
Şehir: ankara
Mesajlar: 6
|
sağol cicim
teşekkürler kardeşim.beraber olsun inşallah. |
|
|