agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-11-2006, 15:19   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-09-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3,592
Salatalar

Valla ben ilk tarifimi yaptım biline

PIRASA SALATASI

5 Kişilik

Malzemeler:
Mümkün olduğunca pırasaların beyaz bölümleri (7-8 pırasa)
Zeytinyağı
Limon

Yapılışı:
Pırasalar yıkandıktan sonra açık yeşil bölümün ortasına kadar 45 derece açıyla ince kıyım doğranır. Doğranan pırasaların üzerine 1 ölçek tuz serpilip köpürünceye kadar ovalanır. Köpürünce köpüklü suyu sıkılıp yıkanır bol su ile. Yıkanan pırasa bir daha sıkılır ve servis tabağına alınır. Burada biraz havalandırılır elle.

Üzerine 1/2 çay bardağı zeytinyağı ve 1 adet limon sıkılır.

Servis edilirken üzerine ince kıyım maydanoz serpilir 2-3 adet siyah zeytinle süslenir. Buyrun afiyet olsun.

Bu salata köfte yanına çok yakışır. Ödemiş ve Tirede köfteciler bu servisi yaparlar.


Düzenleyen malina : 01-11-2006 saat 15:36 Neden: paragraf
Mahmut Leventoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-11-2006, 17:42   #2
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Galeri: 88
Şalgam salatası

Şalgamı soyun, rendeleyin. Zeytinyağ/Limon ikilisini ekleyin. Biraz da tuz... İsteyen bir diş sarmısak da doğrayabilir...

Afiyet olsun. Yerken dikkat edin suyu bir yere damlamasın

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-11-2006, 17:48   #3
Ağaç Dostu
 
bahcıvan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-09-2006
Şehir: maltepe/istanbul
Mesajlar: 541
Kereviz salatası

Kerevizleri soyup yıkayın, robottun rende yerinde yoksa rendeyle rendeleyin.
Biraz mayonez biraz da sarımsaklı yoğurtla karıştırın, tuz ilave edin. Varsa ceviz de ilave edin yoksa öyle de güzel oluyor tadı.

Üzerine biraz toz kırmızı biber serpin, ortayada birkaç maydanoz yaprağı ya da zeytinle süs yapın.

Afiyet olsun


Düzenleyen malina : 02-11-2006 saat 09:35
bahcıvan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-11-2006, 08:52   #4
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-09-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3,592
Börülce Salatası

1 Kg Taze çıtır Börülce
4-5 Diş Sarmısak
1 Limon
Zeytinyağ
Yoğurt


Çıtır Börülceler yıkanıp temizlendikten sonra 4-5 cm boyutlarında doğranıp bir tencerede kaynatılıp haşlanır. Haşlanan börülceler süzüldükten sonra servis tabağına alınır. Dövülen sarmısaklar yoğurtla karıştırılır ve Börülcenin üzerine dökülür. Yeterli tuz atıp hep birlikte karıştırılır ve üzerine zeytinyağı gezdirilir. İsteyen üzerine limon sıkabilir.
Afiyet olsun.

Mahmut Leventoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-11-2006, 09:01   #5
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Galeri: 88
Ispanak salatası

Ispanağı ayıklarken, ortadaki küçük yaprakları başka bir kaba biriktirin. Yıkadıktan sonra arayıp bulmaya uğraşmazsınız. Çiğ ıspanak yapraklarını kullanacağınızı unutmayın, yanışlıkla haşlamayın yani

Temizlenmiş ıspanak yapraklarını bir kaseye koyun.

Ayrı bir kasede aşağıdaki malzemeleri karıştırın
yoğurt
sarmısak
1-2 minik kırmızı turp
bir orta boy soğan
zeytinyağı
limon
bir tutam karabiber ve tuz

Karışımı, ıspanak yapraklarının üzerine döküp karıştırın...

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-11-2006, 09:18   #6
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
memet's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 13,948
Galeri: 11
Bende Darkyes'den öğrendiğim cacığı ekleyeyim..

Semizotlu Cacık

semizotu iri doğranacak.ince doğranmış nane, dereotu, maydanoz. İnce çekilmiş ceviz içi. Yoğurtla karıştırılacak zeytin yağı eklenecek.
Geleneksel olarak yaptığımız gibi salatalıkla da denedik biz, semizotu yerine o da güzel oldu.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-11-2006, 09:46   #7
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-09-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3,592
KURU BÖRÜLCE SALATASI

Malzemeler:
2 su bardağı kuru börülce
1 Kuru soğan
4 adet taze soğan
1/3 Demet maydanoz
3 Kaşık zeytinyağı
2 Kaşık Limon suyu ve tuz
2 Adet domates

Yapılışı : Bir gece önceden ıslattığınız börülceleri saüzüp bir tencereye alınız.Üzerini 2-3 parmak geçecek kadar su ilave edin bir kuru soğanı bir kaçparçaya bölüp tuzu da atarak 20 dakika kaynatın ve sıcakken kepçe ile salata kabına alıp üzerine zeytinyağını dökerek iyice karıştırın.Diğer tarafta küp küp doğradığınız domates,biber ve taze soğanları ince ince kıydığınız maydanozları da börülceye katarak karıştırın ve karışıma limonuda sıkarak servis tabağına alın . Buyrun afiyet olsun.

Mahmut Leventoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-11-2006, 09:57   #8
Ağaç Dostu
 
turunç's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-10-2006
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,032
Galeri: 5
Kış Mevsim Salatası

Malzemeler:
7-8 yaprak kıvırcık marul (ince doğramış)
1 adet rendelenmiş havuç
5-6 dal iri doğranmış roka
1 adet salatalık (hıyar demeliyim aslında)
1 adet domates
bir avuç küçük doğranmış karnıbahar veya brokkoli (kesinlikle haşlanmayacak)

Yapılışı:
tüm malzeme doğranıp karıştırılır. Zeytinyağı ve limon gezdirilir. Servis tabağına alınıp afiyetle yenir. Kolay gelsin..

turunç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-11-2006, 10:08   #9
Ağaç Dostu
 
turunç's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-10-2006
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,032
Galeri: 5
Yumurta salatası

Malzemeler:

3 adet iyice haşlanmış yumurta
5 adet taze soğan
yarım demet mayadanoz
1 adet irice domates

Yapılışı:

Malzemeler küçük küçük doğranır.
Karıştırılır. Servis tabağına alınır.
Yumurtalar ince halkalar halinde doğranır ve diğer malzemelerin üzerine yerleştirilir.
Biraz sumak, bir çimdik karabiber, bir tutam kimyon serpilir.
Üzerine zeytinyağı ve limon gezdirilir. Afiyetle yenir.

Uyarı: Kollestrolü olanlar sadece bir lokma yemelidir.

turunç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-11-2006, 13:46   #10
Ağaç Dostu
 
Oğuzhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-07-2006
Şehir: Karabük
Mesajlar: 4,526
Kereviz Salatası

Malzemeler
4 Adet Kereviz (Kök)
3 Adet Havuç
Konserve Mısır
Sumak
1 Bağ maydonoz
1 Limon
Zeytinyağ
Sirke
Esmer Şeker
ve tuz

Yapılışı:Kereviz ve Havuçlar Şeker ilave edlilip haşlanır.Kereviz karmaması için limnlayabilirsiniz.
Haşlandıktan sonra nasıl arzu ederseniz istediğiniz şekilde doğranır.Maydonoz ince kıyılır.mısır ilave edilir.1 Limon sıkılır içine az mikter sirke (ne kadar severseniz)tuz zeytinyağ konur karıştırılır. Malzemeni üstüne dökülür.En son sumak dökülüp harmanlanır.afiyet olsun.

Oğuzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-12-2006, 21:34   #11
Ağaç Dostu
 
cengin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2006
Şehir: Zonguldak
Mesajlar: 208
Galeri: 2
Roka salatası :
- 1 demet roka
- 2 orta boy domates
- 4-5 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı nar ekşisi
- Zeytinyağı
İri doğranmış roka, küp doğranmış domatesler, dövülmüş sarımsaklar, nar ekşisi, zeytinyağı ve tuz karıştırılır. Salata tabağına alınır...

cengin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-01-2007, 15:04   #12
Ağaç Dostu
 
bonsade's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-10-2006
Şehir: antalya
Mesajlar: 998
Galeri: 16
Turşu yaparken acil salata.
Bir baş beyaz lahana yarım da olabilir
4-5 sap kereviz.
4-5 havuç
1- kilo kırmızı domates.
5-6 diş sarımsak
Varsa tane hardal ve de sirke ,
yeterince tuz
salata yapar gibi doğrayın sarımsak ve sirke miktarını ayarlayın.Çokca yapın.Iüketene kadar hazır salata olarak yiyin.Her turşu yapışımızda hazırlarız.Özel olarak yapıp tüketmeyiz.


Düzenleyen bonsade : 04-01-2007 saat 15:52
bonsade Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-01-2007, 15:28   #13
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Galeri: 30
Ben de çocukken yaptığımız salatayı hatırladım birden, lahanayla ilgili salatayı okuyunca
Lahanayı ince ince doğrayıp, üzerine biraz kuru soğan, zeytinyağı ekleyip, ev yapımı salça ile ovalardık iyice... Lahanalar yumuşayınca yenmeye hazır hale gelirdi. Akşama deneyeyim bari

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-01-2007, 15:48   #14
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-09-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3,592
Bir LAHANA SALATASI da benden:

Beyaz lahana ince ince doğranır ve minik minik hale gelene kadar bıçakla inceltilir,üzerine rendenin ince tarafında yeteri kadar havuç rendelenir. Ağız tadınıza göre 1-2 adet sarmısak ta rendelenir. Üzerine 3-4 kaşık yoğurt ilave edilir. Z.Yağı ve limon gezdirilerek hepsi birlikte harmanlanır(Rus salatası kıvamında).Servis tabağına alınıp üzerine birkaç dal maydanoz ve zeytin konulup servis edilir. Afiyet olsun.

Mahmut Leventoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-01-2007, 18:34   #15
Ağaç Dostu
 
Oğuzhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-07-2006
Şehir: Karabük
Mesajlar: 4,526
Kırmızı Lahana Salatası

Lahana ince ince doğranır.Doğranan lahanalar bir tavada saf zeytin yağı ve sarımsak ile kavrulur.Renklerdeki değişimi harika.Lacivert bir renk oluşuyor.
Kavrulan malzeme servis tabağaına alınır.Ve üstüne sarımsaklı ya da normal yoğurt konarak afiyetle yenir.Arzuya göre yağurt yerine mayonezde kullanılabilir.
Afiyet Olsun

Oğuzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-01-2007, 22:20   #16
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Galeri: 30
Öğrencilik yıllarımda yurtta kalıyordum, odadaki kızlarla yaptığımız bir salata vardı. Ama biz onu o yokluk günlerinde, akşam yemeği olarak yiyorduk. Gecenin bu saatinde de canım çekti...

Pırasalar mümkün olduğunca ince doğranıyordu. Taze çökelek ya da lor ekliyorduk keyfimize göre. Üzerine zeytinyağı ve kimde ne baharat varsa...

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-02-2007, 23:42   #17
Ağaç Dostu
 
nayda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-02-2007
Şehir: Belçika
Mesajlar: 285
Şobska Salata

Domates, Salatalık, yeşil biber, küp şeklinde küçük doğranır. Üzerine bir iki dal kişniş **** maydonoz kıyılır. Yağ, limon ve tuz ayrı bir kapta karıştırılarak üzerine dökülür. Salatayı harmanladıktan sonra üzerine küp şeklinde doğranmış beyaz peynirle süsleyip özellikle peynirlerin izerine kırmızı pul biberde dökebilirsiniz. Değişik bir görüntü oluyor.

Herkese afiyet olsun.

nayda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-02-2007, 18:43   #18
Ağaç Dostu
 
nayda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-02-2007
Şehir: Belçika
Mesajlar: 285
Kırmızı Lahana Salatası

Lahanaları ince ince kıyın. Üzerine bir yemek kaşığı tuz dökün ve tuzla iyice yumuşayana kadar ovun. Üzerlerine su dökerek tuzdan arındırın ve süzün. Salata tabağına alın üzerine limon ve zeytin yağı dökün ve karıştırın.
Üzerine bir iki dal maydonozla ve birkaç zeytinle süsleyip servis edebilirsiniz.

Kapaklı bir kapta 3-4 gün dolapta kalabilir.

nayda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-02-2007, 18:55   #19
Ağaçsever
 
papatyama's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-02-2007
Şehir: bursa
Mesajlar: 89
KABAK VE HAVUÇ SALATASI
Tavaya zeytin yağını koyuyoruz.Sonra rendelediğimiz havuçları koyuyoruz.Biraz yumuşayınca rendelediğimiz kabakları ekliyoruz.Havuç ve kabak iyice yumuşayınca ocağı kapatıyoruz.Servis tabağına koyuyoruz ve soğumasını bekliyoruz.Soğuduktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt döküyoruz ve dere otuyla süslüyoruz.
Denemenizi tavsiye ederim.Harika bir lezzet

papatyama Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-03-2007, 20:24   #20
Ağaç Dostu
 
nayda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-02-2007
Şehir: Belçika
Mesajlar: 285
Beyaz Lahana Salatası

Lahanalar ince ince kıyılır. Yıkanır ve süzgeçte suyu süzülene kadar bekletilir. Sonra biraz tuz ve mayonezle karıştırılıp salata tabağına alınır. Üzeri birkaç tel maydonozla süslenerek soframıza hazır hale gelir.

Afiyet olsun

nayda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-04-2007, 19:34   #21
Doğadelisi
 
Billur Korkmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 277
Galeri: 67
Brokili Salatası:

Yarım kg. brokiliyi 1 subardağı su ile 5 dakika haşlayınız. Diğer tarafta yarım baş sarımsağı havanda dövdükten sonra içine tuz, limonsuyu ve dilediğiniz kadar zeytinyağı ilave edip bir kaşık yardımıyla iyice karıştırınız. Servis tabağında dizilmiş brokililerin üzerinde bu karışımı gezdirdikten sonra afiyetle yiyiniz...

Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-04-2007, 23:30   #22
Ağaç Dostu
 
nayda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-02-2007
Şehir: Belçika
Mesajlar: 285
Karnıbahar Salatası

Karnıbaharı bütün birşekilde süzgeçli tencerede buharda haşlayın.
Normal sudada haşlayabilirsiniz. Salata tabağına bütünce yerleştirin.
Sos için 2 diş sarımsak, zeytin yağı, pulbiber, tuz ve limon karışımını üzerine dökerek kıyılmış maydonozla süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun

nayda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-04-2007, 23:07   #23
Doğadelisi
 
Billur Korkmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 277
Galeri: 67
Patates Salatası
3 adet patates
1/2 bağ maydanoz
1/2 bağ fesleğen
3 adet yeşil soğan
tuz, pulbiber, karabiber
zeytinyağı, limon

Patatesleri haşlayıp soyduktan sonra normal dilimler halinde derince bir kaba doğrayalım, içine kıyılmış yeşilsoğan, maydanoz ve fesleğeni katalım. Sonra üzerine baharatları, tuzu, yağı ve limonsuyunu ilave edip bir güzel karıştırıp, serwis tabağına alalım.. Fesleğen sewmezseniz reyhan ya da nane ile de deneyebilirsiniz.

Afiyet Olsun..

Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-05-2007, 13:33   #24
Doğadelisi
 
Billur Korkmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 277
Galeri: 67
KARIŞIK SALATA:

Brüksel lahanası, havuç, patates ve brokili az su ile hafif haşladıktan sonra, havuç ve patatesler küp küp doğranır, brokililer istenilen ölçülerde parçalanır ve brüksel lahanalarıyla birlikte bir kapta hepsi karıştırılır. Sonra yarım subardağı sızma zeytinyağının içine 2-3 diş sarımsak ezilerek konur, limonsuyu ilave edilip iyice karıştırılır. Bu karışımı sebzelerin üzerine döküp bir kez daha harmanladıktan sonra servis tabağına alıp maydanoz veya reyhan ile süsleyebilirsiniz..

Afiyet olsun..

Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-06-2007, 12:38   #25
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 25-05-2007
Şehir: yurtdisi
Mesajlar: 146
Galeri: 24
Smile Ispanak salatasi

Malum sebze yikanir, saplarindan ayrilir (kirmizi kök bolgesi ve saplarindan da yemek oluyor) yesil yapraklari cok büyükse el ile yirtilir, zeytinyagi kirik ceviz, varsa balsamik sirke yok ise az limon suyu ile servise hazir. Et yemeklerine cok yakisir. Afiyet olsun..
erhan62

Kavurmasi: Malum sebze yikanir camuru akitilir, tencerede cok az ama cok az su ile tencerenin dibine oturana kadar kisik ateste pisirilir suyu dokulup el ile sikilir, ayri bir tencerede yagda kavrulan sogan ve kucuk parcalara ayrilmis sucuk ile harmanlanip afiyetle yenir.

erhan62 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-06-2007, 13:36   #26
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Erhan bey öncelikle size bir hoşgeldin diyeyim . Şimdi, bir konu açacağınız zaman lütfen forumu inceleyip, açacağınız konunun benzerinden olup olmadığına bir bakınız. Bu ıspanak salatası tarifini, salatalar başlığı altında yayınlamanız lazım. Gereksiz konular açılmasına lüzum yok. Elinizde bilgileri bizimle paylaşmanız çok güzel, ama konuları açarken lütfen biraz daha dikkatli olun....

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-01-2009, 20:29   #27
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Galeri: 103
Ne zaman perhiz yapmaya niyetlensem, hemen salataya sarılıyorum.
Öyle bir salata yapıyorum ki, içinde ne ararsan bulursun. Tam öksüz doyuran cinsten.
Bu akşam canım yine salata istedi, kolları sıvadım.
YEŞİL SALATA

Göbek, veya kıvırcık yapraklarını yıkayıp elle ufak parçalara ayırın.
Bir iki adet kabuklu( iyice yıkanmış) hıyarı daire daire doğrayın.
Bir kaç tane çeri domates ve bir adet kırmızı etli biberi de ince ince doğrayın.
Bunların hepsini bir kasede karıştırın, üzerine biraz tatlı mısır, 5-6 adet ufaltılmış iç ceviz, biraz dil peyniri (küp küp kesilmiş-keçi peyniri de yakışıyor), kişnişli yeşil zeytin (ufak ufak kesilmiş) ilave ederek karıştırın.
Haşlanmış tavuk göğsünden ince ince dilimler keserek teflon tavada biraz renklerini değiştirip, üzerlerine hafifçe zeytin yağı sürerek bol kekiğe bulayın ve bunları da salata tabağına yerleştirin.
SOS
Rondoya, birkaç tutam maydanoz, bir iki diş sarımsak, tuz, limon suyu, zeytinyağı, bir adet kesme şeker, bir tatlı kaşığı balsamik sirke veya nar ekşisi ve arzu ederseniz yarım çay kaşığı hardal ilave ederek koyu bir sos yapın ve salatanın üzerine gezdirerek dökün.
Afiyet olsun........ Buyrun.......

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-01-2009, 20:30   #28
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Galeri: 103
Salata

Name:  P1280174 (600 x 450).jpg
Views: 1505
Size:  48.8 KB

Name:  P1280176 (600 x 450).jpg
Views: 1529
Size:  42.1 KB

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-01-2009, 20:31   #29
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Galeri: 103
Name:  P1280180 (600 x 450).jpg
Views: 1418
Size:  46.1 KB

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-01-2009, 22:51   #30
Ağaç Dostu
 
zenfree's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,657
Galeri: 341
Harika görünüyor.
Ama sormadan edemeyeceğim.
Bu salatayı yemekten önce mi yiyoruz, sonra mı yiyoruz?

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024