agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni19Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-02-2009, 10:45   #31
Ağaç Dostu
 
tenar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-07-2007
Şehir: Yerdeniz
Mesajlar: 186
Sündürme

- Yağlı beyaz penir veya tulum peyniri tereyağıyla birlikte tavada eritilir
- Üzerine yumurta kırılır, karıştırılır, çok katı pişirilmez.

tenar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-02-2009, 10:51   #32
Ağaç Dostu
 
Cumhur Tonba's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-07-2008
Şehir: EDİRNE-ANTALYA
Mesajlar: 11,420
Galeri: 80
Vallahi yumurta olsunda nasıl olursa olsun. Hepside birbirinden güzel tarifler.
Bir romanda okumuştum. Armatör Onasis Jakie Kenedy haşlıyor. Böyle yumurta mı olur.
Önce tereyağını çok kısık ateşte eriteceksin. Yumurtayı kırıp yne çok hafif ateşte beyazının sarının üstünü kapattığı an ateşden indireceksin diyordu.
Bu köşe sık sık ziyaret edeceğim bir köşe olur.
Yumurtasız yapamayanlardan birisiyim.
Tarif yapan herkeze çok teşekkürler.

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-02-2009, 11:01   #33
Ağaç Dostu
 
Beyaz Gece's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-03-2008
Şehir: Ankara
Mesajlar: 290
Galeri: 1
kaç sabahtır patatesli yumurta yapacaktım kalıyordu
ama canım acayip soganlı yumurta çekti yapsam fena olmayacak akrnımda açıktı

bir tarifte benden olsun kaynayan suyun üstüne yumurtayı kırıp ve suyun üstünde pişmeye bırakmadan önce tuz ekleyin
yagın agırlıgından kurtulmuş bir yumurtaa afiyet olsun

Beyaz Gece Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-02-2009, 21:48   #34
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 05-01-2007
Şehir: tekirdağ
Mesajlar: 71
En kısa "yumurta tarifi"
Lüp yumurta
Tavuğun yumurtlama sesi duyulur.(gıt gıt gıdak)
Hemen holluktan taze yumurta alınır.
Yumurtanın dip kısmından 1 cm capında delik açılır.
Yumurtanın akı bu delikten başaşa yapılarak akıtılır.
Açılan delik 2 cm çapında büyütülür.
Bir iki üç deyip, lüpletilir.
Afiyet olsun

Polen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-02-2009, 22:30   #35
Ağaç Dostu
 
Mehmet Eskizara's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-11-2006
Şehir: Çorum
Mesajlar: 173
Galeri: 15
Sayın Polen lüp yumurta tarifiniz kayda değer bir tarif
ancak tavuk beslemek gerekli herhalde.Şaka bir yana
yumurta ile yapılan tüm yemeklere hayır demem,afiyet
olsun,üstünede çay içilirse daha nefis olur herhalde.

Mehmet Eskizara Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-02-2009, 14:00   #36
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Yoğurtlu yumurta Tarifi benim değil bir arkadaşımdan duydum, çoğu kişiye saçma geliyor ama bence mümkün bir tarif gibi. Denedim mi ? Hayır

Teflon tavaya yağı atıyoruz ısınıp fokurdamaya başlayınca 4 yemek kaşığı yoğurdu tavanın içine atıyoruz. Bir yandan karıştırırken bir yandan da suyu çekilmiş mi diye bakıyoruz. Suyu azalıpta çökelek kıvamına gelince 3 yumurtalık obruk açıyoruz ve yumurtaları içerisine kırıp sarılarını patlatmadan pişirip üzerlerine pulbiber, Karabiber ve tuzu serpip beslenmeye devam ediyoruz.

Tarif bu dur Bilen **** deneyen arkadaş var mı bilmiyorum deneyen olursa bizlere de bildirsin.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-02-2009, 16:33   #37
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,329
Galeri: 3
Merhabalar,
Saç tava aldım. Yarın kısmetse bahçeye gideceğim.
Tavayı kısa zamanda kapkara yapmak lazım. Yanıma 4-5 tane köy yumurtası alacağım dolaptan. Bir kocaman parçada sert tulum. Tulumu bir kaba rendeleyeceğim. Üzerine yumurtaları kırıp iyice çırpacağım. Çardakta yağmurdan korunmak mümkün ama soğuktan değil onun için mangalımı da yakarım. Tavayı sacayağının üzerine yerleştirip, içine bolca sızma yağdan koyacağım. Yağ kızınca peynirle çırpılmış yumurtayı tavaya dökeceğim ve tahta kaşığım ile arada altını kontrol edeceğim kızarmışmı diye. Ekmeğimi de mangalın yanında kızartırım taze de olsa. Soğanlar bir karış olmuşdu 2 hafta önce. Sanırım bu gidişimde yenecek boya ulaştılar. Başka da ne isteyeceğim sağlıktan gayri.
Hoşçakalın.

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-02-2009, 18:52   #38
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,918
Galeri: 215
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi caucasus Mesajı Göster
Yoğurtlu yumurta Tarifi benim değil bir arkadaşımdan duydum, çoğu kişiye saçma geliyor ama bence mümkün bir tarif gibi. Denedim mi ? Hayır

Tarif bu dur Bilen **** deneyen arkadaş var mı bilmiyorum deneyen olursa bizlere de bildirsin.

Ben denedim.

Bir süredir gribim ve doğru dürüst yemek yiyemiyorum. Yoğurt da ev yapımı olduğu için hazırlar gibi dayanamadı ve ekşidi. Bir kısmıyla lor yaptım, gerisini nasıl değerlendirsem diye düşünüyordum. Ve caucasus sayesinde çok lezzetli bir şekilde değerlenmiş oldu

Yağı (tabii ki tereyağı) önceden kızdırmayı unutup, yoğurdun üstüne ekleyiverdim.
Name:  S6303676yum1S6303676.jpg
Views: 4250
Size:  69.4 KB

Kaynamaya başladı.
Name:  S6303678yum2S6303678.jpg
Views: 5012
Size:  66.1 KB

Suyunu çekiyor.
Name:  S6303679yum4S6303679.jpg
Views: 6845
Size:  69.4 KB

Suyu iyice azalınca, açtığım göbeklere yumurtaları kırdım.
Name:  S6303680yum5S6303680.jpg
Views: 15616
Size:  68.9 KB

Veee işte, karabiber ve saksı maydonozlarım eşliğinde yoğurtlu yumurta:
Name:  S6303682yum6S6303682.jpg
Views: 8505
Size:  69.5 KB

Lor peynirli yumurta oldu. Ben lor peynirini zaten çok sevdiğim için bu yemeği de çok beğendim. Teşekkür ederim caucasus.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2009, 17:51   #39
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Sayın Nevsune, ellerinize sağlık çok güzel olmuş. İnşallah benim için de bir, iki lokma almışsınızdır.

Ben teşekkür ederim tarifimi deneyip uyguladığınız için. Afiyet olsun

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2009, 18:02   #40
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,918
Galeri: 215
Sn. caucasus, yerken elbette sizi düşündüm ve ne zaman yapsam aklıma hep siz geleceksiniz.

Yoğurdum ekşiydi, sayenizde değerlendirdim ama yeni yaptığım taze yoğurtla bir kez daha deneyeceğim. Sanırım tam lor peyniri tadını verecek o zaman ve tam istediğim gibi olacak.

Ben teşekkür ederim.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2009, 22:28   #41
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Sn Nevsune, taze yoğurtla denedikten sonra deneyimlerinizi aktarabilirseniz sevinirim. Benim için de bir kaç lokma yediğiniz için teşekkür ederim inanın ben de yemiş kadar oldum ve sevindim.
Bundan sonra artık bol bol yumurta pişirmenizi dilerim. Tekrardan teşekkürler afiyetler olsun.
Tekrar görüşmek üzere.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2009, 22:51   #42
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 30-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 25
yarın hemen deneyeceğim...

gülşeker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-02-2009, 14:15   #43
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Sn Gulseker. Denedıkten sonra deneyımızı bızlerle paylasırssanız sevnırız.

Pastırmalı yumurta

Malzemeler...
100 gr pastırma.
3 Yumurta
Istek kadar yag Tercıhen tere yag
Pul bıber karabıber tuz

Yapılısı.
Teflon tavaya bır mıktar su koyuyoruz uzerıne pastırmaları atıyoruz. Patırmaların cemenlerını dagıtmadan suda yumusatana kadar pısırıyoruz suyun bıtmesının hemen ardından yagımızı eklıyoruz. Yag ıle bır kac sefer cevırdıkten sonra ıster calkalanmıs ıster calkalanmamıs yumurtaları tvaya boca ettıkten sonra yumurtalar ıstenen kıvama gelene kadar psırıyoruz uzerıne pulbıber ve karabıber ektıkten sonra hemen ekmegı daldırıyoruz.

Hepınıze afıyet olsun.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-03-2009, 23:01   #44
Ağaçsever
 
Bargan45's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-09-2007
Şehir: manisa
Mesajlar: 82
Arkadaşlar gece gece canımı çektirdiniz.fanatik derecede yumurta sever ve yerim.Bir yumurta tarifi de benden.

Tarhana Çılbırı ( Ben uydurdum).

Aneanemden öğrendim (yaş 90)
Şimdi efendim hepimiz tarhana çorbasını biliriz. şimdi tarhana çorbası olayına girmeden tarife geçelim.

Tarhana ocakta pişmeye alındığında kaynamadan önce çorba tenceresinin içine 2 yumurta kırılır.Yumurtalar kırıldıktan sonra ateş iyice kısılır. Tarhana kaynamaya bırakılır. Bu esnada tencreye kırdığımız yumurtalar ve çorba kesinlikle karıştırılmaz. Yaklaşık 10-15 dk sonra tarhana çorbası kayadıktan sonra ateşten alınır.

Başka bir kapta ( Ben bakır sahanları çok severim ) bir kaşık tereyağı veya isteğe göre margarin eritilir. kevgir yardımıyla çorbanın içindeki yumurtalar alınarak hafif kızan erimiş tereyağı sahanına konulur ve ateşten alınır.Üstüne tarhana çorbamızdan 2 kaşık alarak çılbıra ilave ederiz. üstüne biraz tuz ve karabiber ekeriz. Tarhana çılbırımız hazırdır.

Burada dikkat edeceğimiz nokta yumurtayı tencereden kevgirle alırken mümkün olduğunca dağıtmadan almaya çalışacağız.

Arkadaşlar biz 7 yaşındaki oğlumla bunu yerken resmen yarış eder durumdayız. Eğer denerseniz beğeneceğinizden adım gibi eminim. Bu tarifi hiç bir yerde bulamazsınız diye tahmin ediyorum. Çünkü ben hiç rastlamadım.

bazı arkadaşların aklına tarifi okuyunca ilk gelecek soruyu tahmin edebiliyorum. Çorba yumurta kokmaz mı? Cevap kesinlikle. Deneyenler olursa deneyimlerini bana yazabilirler. Afiyet olsun arkadaşlar.

Bargan45 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-03-2009, 22:55   #45
Ağaç Dostu
 
radem63's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-04-2008
Şehir: şanlıurfa
Mesajlar: 190
Galeri: 2
Sayın serdar tarhanalı yumurta çok ilginç doğrusu.
denemek lazım.

radem63 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-03-2009, 23:42   #46
Ağaç Dostu
 
berduray's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2007
Şehir: bodrum
Mesajlar: 3,153
Galeri: 72
Ben yoğurtlu, tereyağlıyı denedim, pek bana uymadı, sırada tarhanalıyı denemek var.

berduray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-03-2009, 18:07   #47
Ağaçsever
 
Bargan45's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-09-2007
Şehir: manisa
Mesajlar: 82
Valla arkadaşlar üşenmeyip denerseniz beğeneceğinizden eminim. Ben bayılıyorum. Deneyen arkadaşlardan yorumlarını beklerim.)

Bargan45 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-03-2009, 13:38   #48
Ağaç Dostu
 
radem63's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-04-2008
Şehir: şanlıurfa
Mesajlar: 190
Galeri: 2
urfa usulü yoğurtlu yumurta

malzemeler:
3 yemek kaşığı sade Urfa yağı
5 yumurta
1 kğ. yağlı yoğurt
2-3 diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz

hazırlanışı:
yağ tavaya alınarak kızdırılır,yumurtalar bir tabakta çırpılır.
Yağın içine yumurtalar bırakılır ,nar gibi kızarınca ocaktan alınır.
Sarımsaklı yoğurt hazırlanır.Pişmiş yumurtalar yoğurtla karıştırılır.
sıcak servis yapılır.
Bu yemek kitabında yazan ölçüler.

benim ölçüm ise;
1 yumurta çırpılır, göz kararı yağ (1 yumurta pişirecek kadar) evinizde hangisi varsa(margarin ,tereyağı,zeytinyağı,mısırözü) tavaya alınır.Yumurta kızgın yağda pişirilir.
İlk sıcaklığı çıkınca 3-4 yemek kaşığı yoğurt ilave dilerek karıştırılır.Ben sarımsak koymuyorum.
Öğlen yemeği için idealdir.
Afiyet olsun...

radem63 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-03-2009, 00:04   #49
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Patatesli yumurta;
Malzemeler:
1- Orta boy Patates
2-3 yumurta
3- Bir miktar yağ
4- Yine isteğe bağlı olarak pulbiber, karabiber



İlk önce teflon tavaya bir miktar yağ koyuyoruz ( İsteğe göre tereyağ da olabilir ) Patatesleri zar kadar ufak parçalara ayırdıktan sonra ısınmış yağın içine atıyoruz bir yandan kavrulurken bir yandan da karıştırıyoruz. Patatesler istenen kıvama geldikten sonra çırpılmış yumurtaları tavanın içine atıyoruz. Üzerine biraz pul biraz da karabiber atıyoruz. Yumurtalar piştikten sonra bir kenara alıyoruz ve soğumasına fırsat vermeden sıcak ekmekle yiyoruz.
Yanın da çay da iyi gider.

Hadi Afiyet olsun.


Düzenleyen caucasus : 11-03-2009 saat 00:08 Neden: Yazı ekleme.
caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-03-2009, 00:20   #50
Ağaç Dostu
 
Nariel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-04-2008
Şehir: Silifke & İstanbul
Mesajlar: 2,203
Galeri: 236
Sayın caucasus, patatesli yumurta (aslında yumurtalı patates daha uygun gibi) harikadır..

Yumurtaya allerjisi olmayanlar mutlaka her gün yumurta yemeye çalışsın, zihni inanılmaz derecede açıyor, düşünme ve kavrama hızı artıyor. Yemeyince ise düşünmede yavaşlığa, hafıza zayıflamasına, anlama güçlüğüne yol açıyor. (Kendimden biliyorum)

Nariel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-03-2009, 10:02   #51
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Sayın Nariel, Ben çocukken ben de alerji yapıyor du. Hatta sadece yumurta değil çikolata, şekerler dahildi o zaman doktora gittiğimiz de bol bol denize gidin demişti doktor ve bir kaç kez denize gittikten sonra alerji falan kalmıyordu bir kaç sene bu şekil de devam etti artık bol bol yumurta yiyebiliyorum. Köydeyken kümesten yumurtaları alıp taze taze günlük tüketirdim bazen gün de 5-6 tane haşlar hepsini birden yerdim.

Yumurtayı akladık, yaşlılar ve çocuklar her gün 1 yumurta yetişkinler ise hafta da 3-4 tane yemeliler. Ben biraz sonra yoğurtlu yumurtayı deneyecem. Sporun üstüne de gitmez ama ne yapayım canım çekti sabah sabah açmışsınız yuymurta faslını. Kilo alırsam sizden bilirim

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-03-2009, 10:07   #52
Ağaç Dostu
 
Süha Şendoğan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-06-2007
Şehir: Yalova
Mesajlar: 894
Galeri: 38
Saç tava aldım. Yarın kısmetse bahçeye gideceğim.
Tavayı kısa zamanda kapkara yapmak lazım. Yanıma 4-5 tane köy yumurtası alacağım dolaptan. Bir kocaman parçada sert tulum..
-----------------
Sn.Hosseda,
Okadar içten yazmışsınki bir an yanında o bahçede olup yumurtanı paylaşmak istedim.

Süha Şendoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-03-2009, 11:37   #53
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Nevsune, yoğurtlu yumurtayı bu gün deneme fırsatını buldum. Tad olarak hafif di ancak ben pek sevmedim. Belki de benden kaynaklandı çünkü yoğurdu biraz fazla koydum ve çok sulandı suyu bitmeden yumurtaları kırınca haliyle biraz sulu kaldı. Zannedersem benden kaynaklanan bir sorun oldu ama bir daha deneyecem bakalım o zman kıvamını tutturabilecem mi ?

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-03-2009, 13:39   #54
Ağaç Dostu
 
radem63's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-04-2008
Şehir: şanlıurfa
Mesajlar: 190
Galeri: 2
Sayın caucasus;
Urfa usulünüde denemenizi tavsiye ederim,yoğurt pişirilmediği
için sulanma riski yokBakalım bu tarifi beğenecekmisiniz?
Birde yumurtayı bakır tavada veya sahanda pişirirseniz ,ekmek banıp yerseniz
tadına doyum olmaz afiyet olsun.

radem63 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-03-2009, 14:02   #55
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Radem63, fırsat buldukça denemeye çalışıyorum ilk fırsatta urfa usulunu de deneyeceğim.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-03-2009, 18:03   #56
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-12-2008
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 1,653
Galeri: 70
Yumurtayla yapılan ne kadar çok yemek varmış))

Faruk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-03-2009, 21:04   #57
Ağaç Dostu
 
berduray's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2007
Şehir: bodrum
Mesajlar: 3,153
Galeri: 72
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serdarcaymaz Mesajı Göster
Valla arkadaşlar üşenmeyip denerseniz beğeneceğinizden eminim. Ben bayılıyorum. Deneyen arkadaşlardan yorumlarını beklerim.)
Haklıymışsınız, ben çok beğendim. Hatta üzerine birkaç kaşık ta sarmısaklı yoğurt ekledim böyle de beğendim, uydurduğunuz tarifi paylaştığınız için teşekkürler.

berduray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-03-2009, 22:42   #58
Ağaç Dostu
 
radem63's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-04-2008
Şehir: şanlıurfa
Mesajlar: 190
Galeri: 2
Sayın Serdar,
tarhana çılbırı hakkında merak ettiğim bişey var,
acaba yumurta pişince katı haşlanmış yumurta gibimi oluyor?

radem63 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-03-2009, 23:01   #59
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,329
Galeri: 3
Sayın turco,
Ne zaman arzu ederseniz buyrun yumurtamı paylaşmaya.
Malumunuz soğuk ve yağışı bol bir kış geçiriyoruz.
Mangal üstünde pişen sucuklu yumurtanın yerini tutan yok gibi geliyor bana bu soğuk günlerde.
Hoşçakalın.

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-03-2009, 09:13   #60
Ağaç Dostu
 
Süha Şendoğan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-06-2007
Şehir: Yalova
Mesajlar: 894
Galeri: 38
Sn.Hosseda,
Davetin için çok teşekkürler, eminimki o bahçede yenen yumurtanın tadı hiçbir yerle mukayese olmaz.
Bende sizi Yalova'ya beklerim.

Süha Şendoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
yumurta, yumurta yemekleri.

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024