![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2011
|
... /adacık için anneler günü hediyesi
evde annem hummalı bir şekilde bir şeyler yapıyor. Ev toprak tohum minik minik çıkan yeşil şeylerle mesgül. Bu aralar benden çok onlarla meşgül. Ben de bir tanesini aşırıp bunu da ben ekeceğim diye tutturdum. annemin başka önerileri de oldu ama ben inatla bunu seçtim. ![]() annem de beni kırmadı bir saksıya torf dediği topraktan doldurdu. badem de bana yardım etti. başladım tohumları topraklar buluşturmaya. ![]() çok da minikler ama ben dikkatlice yere düşürmeden hepsini saksıya döktüm. ![]() ![]() elime yapışanları bile ıskalamadım. ![]() Düzenleyen adacık : 26-03-2013 saat 09:56 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
fıs fısı becemediğim için annem başka bir çözüm önerdi. bir güzel toprağı ıslattım ![]() daha sonra üşümesinler diye üzerlerini örttüm ![]() ![]() İşlem tamamlnadıktan sonra annemle arka balkondaki diğer bitkilerinin yanına koyduk. kapıyı da kapattık. Çünkü badem koklaya koklaya bulup çimlenenleri çimen sanıp yiyor. O çok yaramaz bir köpek Düzenleyen adacık : 26-03-2013 saat 09:56 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bakınnnnn! Dereotlarım büyüdüler. Biraz daha büyüsünler bahçeye dikeceğiz. Benim gibi yumuşacıklar. Annem fazla sevmeme izin vermedi, canları acır üzülürler dedi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Kiraz Teyze -))) Annem dereotu, roka, semizotu, maydonoz gibi tüm yeşillikleri bir güzel yıkayıp bana veriyor ben onları hapur hupur bitiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|