![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-04-2012
|
DuruÇ / Anneler Günü için
Merhaba, Ben Duru. 1.sınıfa gidiyorum. 7 buçuk yaşındayım. Bu bitkiyi dikerken teyzem yardım etti. Bu bitkinin adı fesleğen. Anneler Gününüz kutlu olsun. __________________________________________________ ____________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotoğraf altyazılarını sonra ekleyecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Hayırlı olsun sevgili DuruÇ, tohumları bile kapsüllerinden sen çıkarmışsın. Ellerin azıcık acımıştır değil mi? Ne zaman fesleğen tohumlarını ayıklamaya çalışsam, elime batırıyorum kurumuş küçük parçaları ![]() Etiketi çubuğunu da çok beğendim . Kutluyor ve sevgiyle öpüyorum seni , ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Duruç fotoğraflarından görüyorum ki kendinden son derece emin tohumları güzelce toprakla buluşturmuşsun. Ellerine sağlık. Bizimle Anneler Günü çalışmanı paylaştığın için sana teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Ellerine sağlık sevgili Duru. ![]() Toprakla buluşturduğun o minik tohumların fesleğene dönüşme aşamasını sabırla bekliyor olacağım, teyzenin ve annenin de anneler günü kutlu olsun. Takdir ve tebriklerimi gönderiyor, başarılar diliyorum.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
süpersiniz vallahi hepinize maşallah diyorum annen senin gibi bir kızı olduğu için çok şanslı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|