![]() |
|
|
|||||||
| Reklam | |||
|
|
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-04-2011
|
İzmir'de toprak, gübre, saksı, torf, perlit vs. alınabilecek yerler
Herkese iyi günler... Arkadaşım bana fideler halinde domates, biber, acur gibi sebzeler getirdi. Ben bu işte baya yeniyim ve en büyük sıkıntım bahçemin olmaması. Ben şu anda da kendimce domates yetiştiriyorum ama sararıp solma ve en sonunda kuruma gözlemledim. Zamanım kısıtlı olduğu için forumu çok fazla takip edemiyorum. İzmir'de toprak, gübre ve mümkünse kemeraltı ve inciraltı'nda bulabileceğim neresi var? Kendime kitap aldım. En kısa zamanda okumaya başlayacağım. Sebze yetiştiricisinin el kitabı. Tavsiyelerinizi acil olarak bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
|
Peki toprağı nerden temin edebilirim? Cevabını için çok teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
Dün dediğiniz yere gittim 2 çuval saksı fidan harcı ve 1 çuval da torf aldım. Umarım dedikleri gibi sebzelerime yeterli gelir. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-11-2008
|
Bugün doğa tohumculuk vs. kemeraltında nekadar yer varsa gezdim.Malesef perlit bulamadım.Çok yer kapladığı vs. gibi nedenlerle satıcıların hepsi perlitle uğraşmak istemediklerini dile getirdiler.Var mı başka İzmir'de perlit bulabileceğim tavsiye edeceğiniz yer? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-01-2012
|
Alıntı:
yerini bulamassan mavi şehir- koctaşın karşısındaki yoldan devam et sanayiye girerken sağa bak orada eski büyük bir bina sağ tarafta.. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
SanalBahem: Bahenize Saks,Fidan,Torf olarak aradığınız ürünlerle ilgili olarak istediğiniz adrese gönderim yapabiliriz |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaçsever
|
Perlit
Alıntı: