![]() |
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
Agaclar.net TV röportajı / TRT int 29 Temmuz 2007
29 temmuz 2007 TRT int Saat: 12.25 Bağlantılar memet üzerinden gerçekleşti ama top Mine Pakkaner'de kaldı ![]() Program kaydını buradan izleyebilirsiniz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Program, net sitelerinin tanıtıldığı bir porgram. Bu programda bizi tanıtacaklar. konuşulurken site açılacak. Mine Programa telefonla katılıp tanıtım yapacak. Cihan_as'ın yakını var TRT'de onun aracılığıyla organize olduk. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bu çok güzel bir haber. ![]() Ayrıca Mine Hanımın katılacak olması da çok sevindirici. Çok güzel bir proğram olacağa benziyor. ![]() Pazar günü olacak olması da çok iyi, çalışanlarda izleyebilir. Ayrıca Cihan As'ada teşekkürler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
Yakın zaman da TRT de izmir de unutulan çiçekler adlı belgesel yapabılırız. yeterki elimizde programa sunabilecegimiz alt yapımız hazır olsun örnegin sellukanın tohumdan son yapragı düşene kadar olan çekimler olsun. Bu arada ağaçlar net çalışmaları tanıtılmış olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Siz bana materyalleri verirseniz ben hazırlayabilirim. Bu zamanlar, iş yoğunluğum olmadığı için çok uygun. Ağustos sonuna kalırsa, işlerim yoğun olacağı (umarım) için, kısa sürede hazırlayamam. Görüntüler olursa ben montajlarım hiç sorun değil. Müzik te döşerim altına. Fakat bir anlatıcı olması gerek. Ve bunun için profesyonel dublaj sanatçısından yardım almak çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Kaliteli bir belgesel olması için çalışmalıyız diye düşünüyorum. Kısacası sadece dublaj masrafımız olur. ( 100-150 YTL gibi hatırlıyorum ama yine de yalancı çıkmak istemem araştırırım) Bu arada Pazar günkü yayın için hazırlamamı istediğiniz görüntüler olursa yardıma hazırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
İnternetten seyredecek arkadaşlar için link. Açılan sayfada, player üzerindeki int tuşuna basılacak. http://www.trt.net.tr/wwwtrt/canli.aspx |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Bu sefer kesinlikle kaçırmamaya çalışacağım. Çok güzel olacağını şimdiden görebiliyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler. Mine hanım size ayrıca ******. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Ben kasede kaydediyorum. Ama capture işyerinde. Yarın sabah erkenden Çanakkale'ye yola çıkıyorum. Haftaya Pazar dönücem İstanbul'a. Yani ancak haftaya koyabilirim RapidShare'e. Son gelişme: TRT İstanbul'daki arkadaşımı aradım. Int'in yayını Ankara'danmış. Bana hafta içinde DVD'ye çekecek bir terslik olmazsa. Ama her halükarda benim sizlere ulaştırmam haftaya olabilecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Bonsaiden, e-dergiye, Türkçe'ye verdiğimiz önemden, sitenin amacına, galeriye, herşey çok anlaşılır ve net bir şekilde anlatıldı. Gerçekten çok güzel ve profesyonel bir program oldu. ![]() Bu fırsat için sevgili Cihan As'ada bir kez daha teşekkürler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
TRT int'de yayınlanan sitemizin tanıtımına yer verdikleri için türksite ekibine çok teşekkür ederim. Programda yer almamızı saglayan erol artem beye mine pakkaner ve memet arkadaşımıza teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Ben de izledim programı. Öncelikle program gerçekten çok güzel. Mine Hanım gerek diksiyonu, gerek ses tonu, gerekse siteyi tanıtma konusunda en uygun kelimeleri kullanarak çok güzel bir tanıtım yaptı. Telefon bağlantısında bile sesindeki gülümseme ise gerçekten muhteşem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |