![]() |
|
|
|
#1 |
|
agaclar.net
|
agaclar.net çıkartma (sticker) isteyenler
4 farklı boyda çıkartma bastırdım. Sponsorlarımıza; Dilek Etiket (Aydın Adanur) ve poyraz Etiket (Fikret Poyraz) çok teşekkürler ![]() Dıştan yapıştırmalı 5x5 cm 10x10 cm İçten yapıştırmalı 12x12 cm 20x6 cm İsteklerinizi burada bildirebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Araba camları için ve dükkanımın camı için istiyorum. Araba camları için olanlardan eşe dosta da vermeyi düşündüğüm için fazla sayıda olsa iyi olur ![]() Hatta ve hatta Ankara'dan isteyenler, topluca gelen stickerları benden alsalar...
Sevgi her şeydir... Düzenleyen Müjgan : 01-05-2005 saat 17:43 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-05-2005
|
bartında tanıdıklarımın araba ve işyerlerine yapıştırabilirim.... |
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Çok hoşuma gitti..Metropol'den bakınca, burası küçük bir köy gibi görünüyor di mi ? Bizim stickerlerin daha küçüklerini gönderin bana, 2 x 2 falan olsun.. 2 x 2 yoksa farketmez.. 5 x 5 için biraz büyük balık avlarız olur biter... Ne mi yapacağım ? Tanıtım yapacağım ya.. Ne yaptığımı, sonra anlatırım size !! |
||
|
|
|
|
|
#14 |
|
nagehan
|
..
Merhaba arkadaşlar.Her zamanki gibi bunu da Aybala'dan duydum Ben de Üniversite'de dağıtabilirim öğrencilere diye düşündüm.Kantin panolarına falan asabilirim...Taşa sarıp hocaların camından içeri fırlatabilirim Arabalarına zorla yapıştırabilirim Karayollarında çalışıyorum.Otoyollarda.Gişelere de yapıştırayım. Aybala'da gözüne kestirdiğin arabalara,kamyonlara yapıştır diyor,iyi fikir Adet meselesini Aybala, ayarlarsın di mi? Kolay gelsin hepinize Mersin'den saygılar |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Agaclar.net
|
Şu anda zarflara adresleri yazıyorum durum şu; Cedrus ; Soyadı bilgisi yok, maille sticker isteyen ve cedrus'u tanıyan bir başka arkadaş (sanırım Lazkopat) ın adres bilgileri tam. Stickerları bu arkadaşa yolluyorum.. Yani telefon numarasının sonu 39 74 olan arkadaşa. ![]() Hasanulaş; Ok. Mjgn ; Ok. Cihangir ; Ok. Des ; Ok Nagehan ; Ok |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-02-2005
|
Alıntı:
yeni farkına vardım umarım geç kalmamışımdır...designum gönderilecekler listesinde ,eğer halen gönderilmediyse benim içinde designum'un postasına eklerseniz sevinirim. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yeni Üye
|
Teşekkür ederim; Sabırsızlıkla bekliyorum... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
agaclar.net
|
internete girme ihtimali yüksek kişilerin bulunduğu, kalabalık işyerlerine, kitapçılara, sinemalara, üniversite, fotoğraf kulübü gibi yerlere ve benzerlerine yapıştırmak üzere vermeniz ya da izin alıp hemen yapıştırmanız tavsiye edilir... Burada yazılmayan yerleri de siz ekleyebilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yeni Üye
|
Valla Bir tanesini bizim apartmanın girişine yapıştıracağım ,sakın karşı çıkmayın yapıştıracağım işte Diğerleri için Eskişehirde aklıma gelen öğrencilerin yoğun olduğu bmlge olan adalara ve oradaki cafelere yapıştırmak fena fikir değil Birde tramvaya yapıştırsam nasıl olur Bu arada Dilet ve poyraz etikete teşekkür ederim. Saygılar... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-05-2005
|
teşekkürler
malina,aybala ve bu sticker'larda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler az önce geldi sticker'lar. herkese çalışmalarında başarılar diliyorum |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ergün
Giriş Tarihi: 31-01-2005
|
Tabi ki bende bolca istiyorum. Gereken bilgileri maile gönderdim. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-04-2005
|
Yapışkanlı etiketleri bende bugün aldım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Ne kadar güzel ve özverili bir çalışma..Paketi açarken,sizlerin doğayı ve ağaçları içtenlikle sevdiğinizi anladım. Gereği yapılacak. Saygılarımla. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|