![]() |
|
|
|
#1 | ||
|
agaclar.net
|
Ayın "en takdir edilen üyesi" seçimi
Acemilik, sakarlık, şaşkınlık konusunda en yetenekli üye yarışması diye bir yarışmamız var. Bunun gibi bir de "Ayın en takdir edilen üyesi" diye bir yer açıp, cevaplarıyla ya da yazdıklarıyla takdir toplayan üyeleri neden belirlemiyoruz dedik ![]() Dikkat etmeniz gerekenler: 1. Seçimler Aylık yapılacaktır. 2. Seçiminizi yaparken şunları yazmanız gerekiyor
![]() Ateş Öztan Atık Pillerin Toplanması Projesine katılmaya davet ediyorum #5 21.10.2006 Atık pilleri toplama kampanyası yapmanın yanı sıra, forum üyelerini ortak pil toplamaya teşvik etmek Sizin için soruları cevaplayan üyelere bir teşekkür fırsatı bulacaksınız böylece... ![]() O ayın üyesini seçerken, agaclar.net yönetimi olarak karar verirken, sizin seçtiklerinizden de yararlanacağız. Katkılarınız için teşekkürler... Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
agaclar.net
|
Aday üye: Fmt79 Konu başlığı:Ağaç ve bitki hastalıkları ve tedavi yolları Yazısının linki: http://www.agaclar.net/forum/a/ başlığındaki hemen hemen bütün konulardaki yazıları Tarih: Son yazısı 26. 10. 2006 Gerekçe: Bitkilerimizdeki hastalık ve zararlılarla ilgili bütün sorulara cevap vermesi, tedavi yöntemleri ve ilaç önermesi yanısıra üyeleri tarım ilaçları konusunda bilinçlendirmek için sürekli uyarı ve bilgilendirme yapması. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
agaclar.net
|
Fmt79 Haftanın üyesi olmayı çoktandır hak ediyor ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Agaclar.net
|
Benim bu ve birçok haftadaki adayım; Kullanıcı adı : Vildan Sönmez Konu başlığı : Galeri Yazısının linki : Galerideki Vildan Sönmez Sayfası Tarih : 02-08-2005 dan 27-10-2006 a kadar Gerekçe : Vildan Hanım, 02-08-2005 tarihinden bugüne dek, sitemizin galerisine, - site amaçlarına ve belirlenmiş kategorilere uygun, - her birinde kendi belirgin tarzını farkettiren kalitede, onlarca fotoğraf ekleyerek aralıksız katkı sağlamıştır. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
agaclar.net
|
Vildan Hanım deyince bana da pay çıkmış gibi oldu Sevgili adaşım, bu konuda çok başarılı fotoğraflar yüklüyor gerçekten ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-11-2006
|
Peki amaci nedir boyle bir yarismanin? ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
agaclar.net
|
Bu herşeyden önce bir yarışma değil. Hiç çalışmayanla çalışan bir olur mu? Kimi üyelerimiz profil bile doldurmazken bazı üyelerimiz de ellerinde geldiğince sürekli gönüllü olarak çalışıyorlar. Seçimin adı üstünde, o hafta en faydalı olmuş olan, çalışması en kabul gören üyeyi tespit edip ona teşekkürlerimizi iletmek. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-11-2006
|
Alıntı:
Anliyorum... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
agaclar.net
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
agaclar.net
|
Kasım 2006 "takdir edilen üye" seçimi yapılmıştır. Fmt79 Foruma katkıları için teşekkürler ![]() Aday gösterilen arkadaşlar, gelecek aylarda "takdir edilen üye listesi"nde yer almaya devam edecektir. Çam sakızı çoban armağanı bir "teşekkür hediyesi" göndermek istiyoruz. Fmt79'dan posta adresini agaclar@gmail.com adresine göndermenizi rica ediyoruz. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
-
Giriş Tarihi: 14-09-2006
|
Fmt79 u bende kutluyorum, kendisine oy vermek için girmiştim, geç bile kalmışım. Katkıları için teşekkürler ve tekrar kutlarım ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2006
|
Ayın "en takdir edilen üyesi" seçilmek beni hem çok mutlu etti hem de gururlandırdı. Forum yöneticilerine ve bana oy veren herkese tek tek teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla Fatih Mehmet TOK |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatih bey merhaba. Ayın üyesi seçilmenizden dolayı başarınızı tebrik ederim. Web sayfanızıda bu vesile ile ziyaret etmiş oldum. Çok faydalı bilgiler var. Özellikle ağaç hastalıkları konusundaki çalışmalarınızı tebrik ederim. Selam ve sevgiler. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2006
|
Alıntı:
Çok daha güzel fotoğraflarım var ama henüz zaman bulup internet sitesi ile uğraşamadım. İleride inşallah... |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2006
|
"Acemilik, sakarlık, şaşkınlık konusunda en yetenekli üye yarışması " Başlıkla sonuç tutarlı olmamış gibi ama sanırım başlık farklıydı ve sonuç çok daha verimli olmuş... Arkadaşımızı can-ı gönülden kutlarım... |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Bence hemen gidip orada aday göstermek gerek ![]() |
|