![]() |
|
![]() |
#1 | ||||
agaclar.net
|
Agaclar.net Radyo Röportajları
Bu bölümde yer alan, farklı tarihlerde yapılmış röportajlar, ilk mesajda toplanmıştır.. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
En iyisi bir dosya paylaşım sitesine yüklemek sanırım. İşte linki: http://www.hemenpaylas.com/download/...rt1de.mp3.html |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2005
|
hasan bey siz çok yaşayın ![]() kaçırmıştım dinledim. harika bir özet, siteyi kurarken yanında değildim malina ama, sadece teşekkür ediyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
hasan bey siz konya nın neresindensiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() sen ne bilirsin ki konya nın içini dışını? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
agaclar.net
|
Hasan Bey, çok teşekkürler ![]() Yarın Yeşim Elibol'a telefon edip, kayıda gerek kalmadığını söyliyeyim... Ne kadar kötü bir sesim var, karga mübarek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
hiç te değil. çok güzel bi kerem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-06-2006
|
Sayın Malina, Kayıt sayesinde şimdi dinleyebildim,çok güzelbir program olmuş.Sesiniz için de öyle demeyiniz lütfen,bence çok samimi bir ses ve konuşma tarzınız var.Yürekten tebrikler.. Hasan42, size de teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben sesinizi ilk kez dinliyorum. Sigara içen birisi olarak sesiniz gayet genç ve net. Konuşma tarzınız da çok iyiydi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-05-2006
|
hasan bey teşekkürler iyi akıletmişsiniz,böylece daha geniş kitlelere ağaç sevgisi ve önemi taşınmış oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Şimdi dinledim programı. Hasan bey, ellerinize sağlık, aklınızla bin yaşayın. Sn. Malina, hiç üzülmeyin. Çünkü kimse kendi sesini, kayıttan dinlediğinde beğenmez. Biz, kendi sesimizi geniz boşluğundan duyduğumuzdan dolayı, gerçeğinden daha farklı algılarız. Sizinde dilinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2009
|
Sn. malina, Bu başarılı tanıtımdan dolayı sizi yürekten kutluyorum. Sucul bitkiler ile ilgili atfınız için de ayrıca teşekkür ediyorum. Saygılarımla, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|