![]() |
|
|
|||||||
| Reklam | |||
|
|
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sitemde agaclar.net reklamı yapmak için banner kullanabilir miyim?
Merhabalar agac2.gif resmini başka sitelerde kullanmak ve www.agaclar.net e link vermek istiyorum.Telif hakkı konusunda herhangi bir problem olurmu .Hernekadar sitenin reklamı olsada, izinsiz yayınlamak suç teşkil eder.Bilgi veririseniz sevinirim .Saygılar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
agaclar.net
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim www.hopa.bel.tr www.leventyazici.com.tr de kullandım kullandığım siteleri size bildiririm |
|
|
|
|
|
#4 |
|
agaclar.net
|
Nacizane bir öneride bulunabilir miyim? http://www.leventyazici.com.tr/ sitesine baktım. Bir sayfada sadece 1 tane hareketli resim olması iyidir. Benim için hiç olmaması daha iyidir ama o konumuz dışı ![]() Sitenizdekiler sizin tercihiniz ama hiç olmazsa agaclar.net için hareket etmeyenlerden birini seçin. Bu kadar hareket sadece dikkat dağıtıyor... Bence tüm hareketlileri kaldırın ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
agaclar.net
|
Aslında burası yeri değil ama link verdiğin sitelere banner ekleyebildiğine göre webmaster olarak çalışıyorsun demektir. Bu konuda beni bilgilendirir misin? Yani ek iş olarak mı yapıyorsun? Kaç yaşındasın? Ne zamandır çalışıyorsun? Bu site sahipleriyle akrabalık ilişkin var mı? Buna benzer şeyler... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu siteleri yapacak hiç vaktim yok .Zaten hiçbiri de bana bilgi veremiyor.Çoğunu ben hediye ettim.öylesine attım içine eskıden yeğenlerime yaptırıdım .onlarda avusturalyaya gıttıler iş bana düştü.20 ye yakın site var. Bir şirkette yöneticilik yapıyorum.Şu aralar belediye adına Nota ve Bağlama Dersleri veriyorum.Bide voleybol Ant. yapıyorum.yaş 36 |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Bence sitelere hazırlanıyor diye yazı yazıp bırak... Siteleri olması gerektiğini düşünüyorlarsa içerik hazırlasınlar. Doğru olanı bu... |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaçsever
|
Bu tip bir uygulama agaclar.net i duyurmakta sticker den daha yararli olabilecegi kanisindayim.. Ama ****** amatör sitelerde değilde kullanilan güncel sitelerde banner olmasi daha iyi olur.. www.sanalvadi.com kişisel siteme ekledim... Düzenleyen AtameR : 04-01-2008 saat 18:18 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
agaclar.net
|
Satışların artacak mı düşecek mi kontrol et bakalım ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Satışlarım artacak mı bilemem ama, en azından düşmeyeceği kesin ![]() Şu sıralar hasta çocuklara vereceğimi düşünüp, 100 tane sihirli tablet aldım. Hastalıklarından izole olmaları, bir ağaç için ne çok emek gerektiğini görmeleri için. Ve en önemlisi tohumdan çıkan ilk bebek ağacın verdiği heyecanı yaşamaları için. Şimdiye kadar verdiğim çocuklar hep ağaçlarla ve çevreyle ilgili çıktı. Bir tanesi zaten tema üyesi imiş ona ağaçlar.net stikırı da verdim ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-08-2006
|
Çok iyi bir fikir, çok güzel olmuş ![]() |
|