View Single Post
Eski 19-07-2012, 10:30   #453
syılmaz
Ağaç Dostu
 
syılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-01-2012
Şehir: Antalya
Mesajlar: 405
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi demirgonenc Mesajı Göster
Sn Syılmaz, TT girip çıkmışlığım var son olarak (mirgun) olarak faaliyet gösteriyorum..Sizi pek göremiyorum )))
Hoşgeldiniz tekrardan, sizi burada gördüğüme çok sevindim. Malum tt.com da çokça emek harcadığımdan arada hava değişimine çıkıyorum, yoksa orası artık evimiz.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi demirgonenc Mesajı Göster
Geçmiş mesajlara bakarken sizin bir araziyle ilgilendiğinizi anladım. Milli Emlak, bu tür müracatlar üzerine arazi satışını bir süre önce durdurdu. Arazilerin arsa vasfına dönüşmesi nedeniyle değer kazanması vb gibi gerekçelerle bunu yaparken, yani arazi satacağımıza daha kıymetli olan arsa satışı yapalım, dediler. Fakat bu arada arsa olma ihtimali olmayan yerlerde de satışı durdurmuş gibi görünüyor..


Tam mesajları okumadın fakat siz oraya ağaçlandırma amaçlı olarak başvuruda bulunun, arazi genişliğini biraz artırın, belirli bir sınırı var, bu yöntemle araziyi değerlendirmeniz bana göre daha mümkün.
Bir dönem özel ağaçlandırma için Isparta'da güzel bir saha bulmuştuk ama bazı özel sebeplerle ertelemek zorunda kaldık. Uzun vadede tekrar özel ağaçlandırma ile ilgili bir çalışmaya girişebilirim ama şu an değil çünkü önümüzde ki birkaç sene önümü göremiyorum, başka şehirlerde hatta ülkelerde yaşamam gerekebilir, düzenimi tam kurayım sonra tekrar düşüneceğim. Bahsi geçen hazine arazisi ise benim araziye komşu olduğundan satılırsa alayım diye heveslenmiştim.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi demirgonenc Mesajı Göster
Veya bir ara görüşelim, arazide temizlenmesi gereken uçan ve koşan yaratıklar var onların temizliğinde yardımcı olursanız, size adet başı ağaç hibe edebilirim ..))
Sn. Demirgönenç, savaş baltalarını yeni gömdük, tekrar çıkarmak istemiyorum. Gereksiz kalp kırıcı mesajlaşmalar oluyor sonra.

Avcı doğa dostu mudur?

syılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön