View Single Post
Eski 16-07-2012, 13:14   #58
Nariel
Ağaç Dostu
 
Nariel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-04-2008
Şehir: Silifke & İstanbul
Mesajlar: 2,203
Merhabalar herkese,

Sokak köpekleri için olmasa da sokak kedileri için çok dertliyim. Arada kedi başlıklarında da yazdığım gibi sokakta ara sıra yemek verdiğim kedi yavruları var. Dün de bunları beslerken apartmandan bir adam çıkıp asıl hayvanın kim olduğunu davranışıyla göstererek; üstümüze yürüyüp bağıra bağıra hakaret edince "ya Allah" dedim polise şikayet ettim.

Saatlerce karakolda ben de vakit kaybetmiş olsam da, adamın hayatından çalınan o saatler bana çok tatlı geldi. Adam bir de gazeteci çıktı; haliyle o duruma düşmekten çok rahatsız oldu. Sonuç olarak davalarla ve o adamla uğraşmak istemediğim için "sözde" uzlaştık ama adam at gözlüklü kafasızın biriydi.

Neymiş, "yaşam alanına tecavüz"den karşı dava açacakmış. Peh, devletin kaldırımı ne zamandan beri yaşam alanın oldu. Polisler kesinlikle bu konuda dava açamayacağını söylediler adama. (Bu arada ben de adama çok güzel hakaret etmişim, yanımdakiler söyleyince güldüm halime neler demişim sormayın )

Çok kızgınım, ne rezil ve akılsız insanlar var. İnsan düşmanı, hayvan düşmanı. Bunlar kendine bile düşman, kendilerini sevmedikleri için dünyayı da sevmeyen sorunlu tipler.

Biraz kaba konuştuğum için özür dilerim. Sevgiler..

Nariel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön