View Single Post
Eski 11-07-2012, 08:23   #3
LavantaSE
Ağaçsever
 
LavantaSE's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2012
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 92
Bildiğim kadarıyla Kerebiç köpüğü, çöven otu ya da kökünün bir gece suda bekletilip sonra kaynatılarak aromasının alınması ve şekerle uzun süre çırpılması sonucu elde ediliyor. Ama sevgili agozcenin de belirttiği gibi çövenotunu bulması çok zor.

Ben aşağıdaki linkten bulup sipariş ettim.
ÇÖVEN KÖKÜ 100 GR GittiGidiyor'da 41828906

Geldiğinde deneyeceğim. Tarifi deneyip sizlerle yine buradan paylaşırım.

Sağlıcakla...

LavantaSE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön