Cafefernando.com daki tariflerden deneyip te pişman olduğum hiç olmadı. Bugün de içi
kırmızı Anjelik Erik (şimdi tam zamanı, marketlerde bolca bulunuyor) ile tart tarifini pişirdim. Henüz tadına bakmadık (hava serinleyince çay saatinde) ama pek güzel bir şeye benziyor. Benim eriklerin içi kıpkırmızı çıkmadı, sarı-kırmızı arasıydı ama pişince ve tarifteki gibi reçeli (kabukları sayesinde kıpkırmızı bir reçel oluyor) üzerine sürünce gayet güzel kırmızı tonunu yakaladım. Tadına bakınca da yazarım ama bence bu baymayan ekşili bir tatlı... Bahçeye dikmek için içi kıpkırmızı olan iri eriğin ağacını arıyorum.
Sevgili Nur'un başlığı var ya orkide serası açıp "Catleya bana neler ettin?" diyor. Ben de ister misiniz bir pastane açıp "Fernando bana neler ettin?" diye bir başlık açayım?