View Single Post
Eski 24-06-2012, 01:41   #139
YeniGine
Ağaç Dostu
 
YeniGine's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-05-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 9,354
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tener Mesajı Göster
Kuşları hepimiz çokseviyoruz. Ancak güvercinlerinlerin balkonlara ,buldukları her alana yuva yapmaları korkunç. Aynı şekilde benimde balkonumun birine yuva yaptılar,yumurtladılar.Kendi kullanım alanım olan balkonumu uzun bir süre kullanamadım.Yavrular büyüyüp ayrıldıkları zaman da rahat bir nefes aldım. Bu durumdan alt kattaki komşum bile rahatsız oldu.
Çocukluğumda , en üst katta oturduğumuz bir daireden, alt kata yani oturduğumuz eve bit indiği için uzun süre akrabalarda gecelemek zorunda kalmıştık.Böyle bir olay olur korkusuyla, bende artık havalar düzeldiği zaman , balkonlarda kuşlara karşı önlem olarak ,balkonları sık sık yıkayıp onların yuva yapmalarını önlemeye çalışıyorum. Bu sebepten burada yazılanları ilgi ile okudum. Oldukçada faydalandım.
İnsan oğlu hiç belli olmuyor işte. "Kuşları hepimiz çok seviyoruz. Ancak güvercinlerin balkonlara, bulundukları her alana yuva yapmaları korkunç." !!!!!!!!
Ve şöyle sayfayı az buçuk okudum herkes aynı dertten muzdarip. Çok yazık.
Ben de benim balkonuma kumrular nasıl gelir, nasıl ürerler, nasıl çoğalır, kargalar nasıl yavruları yemez diye dertlenip duruyor, çabalıyorum.
Tel ağ, misina ağ bir arkadaş yazmış... Yazık ayağı takılmış ve kanamış. ( Çok üzücü.
Bu sayfada yazılanlar hiç hoşuma gitmedi, çok üzdü beni. Çiçeği tekrar alabiliriz, yetiştirebiliriz vs. vs. Bırakın kumru ve güvercinler üresinler, çoğalsınlar.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön