View Single Post
Eski 20-06-2012, 19:51   #10
idris şenol
Ağaç Dostu
 
idris şenol's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-05-2009
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 1,576
malzeme tedarik firmalarımızdan biri istanbulda oturanlar için tavsiyemdir
TORF , GBRE , SAKSI , BAMBU UBUK , HYDROTON , / AGROMART
topraksız çalışmaları sevgili oğuz alper roa organik gübre üreticisi %100 yerli ürün,biz topraksız tarım,
amatör yetiştiriciler için yeni ürün sözü verdi
ibrelilerde alıntı
Roa +Plus Organik Sıvı Gübre - Roa Natura Mikrobiyal Gübre - Sayfa 180

İdris Bey ; Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.

Forumlarda topraksız tarım ile ilgili bilgilerini paylaşan , uygulamalarını , çalışmalarını fotoğraflarla sergileyen her bireyin bu konuya yeni ilgi duyanlar ve eski müdavimler için mükemmel örnekler teşkil ediyor.

Forumlarda bu uygulamaların fotoğraflarını görüp , yazıları okudukça yapılan hataları , eksikleri daha iyi irdelemeye imkan veriyor.

Sizinde belirttiğiniz gibi bazı şahıslar artık bilgi paylaşımında bulunmamakta hatta fotoğraf bile yüklememekteler. Ancak onlarıda anlayışla karşılamak gerektiğini düşünüyorum. Forumlardan takip ettiğim kişilerden Ticari olarak bu işe soyunanların kar elde edemedikleri gibi ; oldukça ağır masrafların altında kaldıklarını tahmin ediyorum. ( Umarım tahminlerimde ben yanılıyorumdur. )

Roa Biyoteknoloji olarak yapmış olduğumuz ve yapacağımız çalışmaları bu yıl sonunda değerlendirip gerek agregatlı kültürde gerekse su kültüründe önemli detayları sizlerle paylaşacağız.

Çalışmalarımızı takip eden , izleyenlerden yoğun bir şekilde hazır solusyon talebi aldığımızdan dolayı bu yıl sonunda Roa biyoteknoloji olarak 5lt -10lt 20lt hidroponik sistemler için hazır ticari solüsyonlarımızıda siz kullanıcılarımızın hizmetine sunacağız.

Bu solüsyonlarımızı domates , biber , salatalık , marul , çilek için ayrı ayrı ambalajda ve kullanıcıların yetiştirme dönemine göre yani 1.hafta , 2.hafta , 3.hafta ... ve bu şekilde devam eden ec ve ph aralıklarının programlarınıda ambalajlarda bulabilecekler.

Kendi formülasyonlarını hazırlamak isteyen kişiler için de yine bu yılın sonunda istenilen ambalajda kimyasalları, istenilen miktarda dökme cocopeat , fosforik ve nitrik asit istediklerinde bizden temin edebilecekler.

Eklenen Resimler
     
idris şenol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön