View Single Post
Eski 31-05-2012, 12:19   #28
Asya Ceylan
Ağaç Dostu
 
Asya Ceylan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2012
Şehir: ankara
Mesajlar: 385
[QUOTE=gilan;976125]Deliliğimiz yavaş yavaş size de bulaşmış, hayırlı olsun.

Çok şirin, renkli çiçekler seçmişsiniz. Saksı düzenlemeleriniz, çakıl taşları ve ortamdaki aksesuarlar da ayrıca hoşuma gitti. Ben her zaman bitkileri sadece yetiştirmek yerine güzel bir şekilde de sergilemeyi sevmişimdir.

Kupalar bence çok güzel olmuş. Yayılıcı sedum yerine daha dallı uzayan sedumlardan olsa belki daha uzun süre ufak saksıda kalabilirdi. Bence şimdilik böyle dursun, görüntü bozulmaya başlarsa düşünürsünüz.



Çok sevindim beğendiğiniz için teşekkürler.Deneme yanılma yoluyla baya birşey öğreneceğim gibi gözüküyor.İlk başta toprak gözükmesin diye çakıl taşlarını çokca koydum.Ama ağırlık yapıyor,hava almasını engelliyor gibi geldi bir de toprağın kuruduğunu pek göremiyorum karıştırmak havalandırmak istediğimde toprağı biraz uğraştırıyor.Bende çakıl taşlarının sayısını azalttım.ilerleyen zamanda belki hepsini kaldırabilirim.
Yemeğin tadından önce görüntüsü bizi etkilemelidir diye düşünenlerdenim bende

Sedumları aslında bulduğuma şaşırdım burda haftada bir açılan semt pazarından aldım.Önceki haftalarda hiç yoktu.Sadece 1 haftalığına getirmişler (benim için ) talep olmadığı için artık getirmiyorlar.Ve satan kişi onların sedum olduğunuda bilmiyordu.Köklerini çok sıkıştırdım yerlerinden memnun değiller diye düşünüyorum biraz daha onların seyrine doyuyum sonra hepsini geniş saksıya almayı düşünüyorum.Tavsiyeniz için çok teşekkürler.

Asya Ceylan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön