View Single Post
Eski 30-05-2012, 22:09   #26
sigortacihasim
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Wallnut Mesajı Göster
Asma yapragında Sardalyacılar.
Aman dikkat,balığı ya çok yağlayıp sarın ya da yaprağı sıcak suda biraz haşlayıp çıkartın.Balık pişerken yaprağa yapışır ,yerken yaprak temizlemekten
balıktan bir tat alamazsınız.
,
Sn.Wallnut,bu onuda beni aydınlattınız.Yaprağın önceden haşlanacağını bilmiyordum.Çok teşekkür ederim.

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön