View Single Post
Eski 23-05-2012, 13:45   #28
sargonx
Ağaçsever
 
sargonx's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-03-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 87
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul Mesajı Göster
. Ön yargılı yaklaştınız sitemize. Ağaçlar neti daha detaylı incelemenizi tavsiye ediyorum. Burda bitki yetiştirmenin yanında büyük bir aileyiz biz.
Serkan beycim,

Bu forumda en küçük ve samimi bir eleştiriye bile tahammül edemeyip, “biz aileyiz, cemaatiz, hop dedik!, sen çaktırmadan siteye bak ama, yorum yapma..!” diyerek forum polisliğine, savcılığa kalkışan sizsiniz, bir de şimdi kalkmış önyargıdan falan bahsediyorsunuz...

Sergilediklerini yorumladığım Tika hanım dışında sizler benim muhatabım değilsiniz ki niye önyargılı olayım?

Biz eskiden bu türden yersiz tepkileri “şuuraltı komplekslerle” ilişkilendirirdik ama bu dejenere dijital çağda doğru yanlış her şey altüst olduğundan, adeta havalarda uçuştuğundan şimdilerde nasıl tanımlanıyor bilemiyorum…

Birisi nedeni sonuçla yer değiştiriyor, diğeri akademiysen ağzı ve kutsal dipnotlarıyla fildişi kulesinden konuşuyor, bir başkası doğayı savunayım derken kendinle çelişiyor, diğeri elinde bağlama ile koşturma dizeleri yazıyor…)

Sahi bunlar gerçek mi? Hayal mi arkadaşlar, kaç gün gülelim bunlara..?

Sizleri biraz sağduyulu ve hakkaniyetli olmaya davet ediyorum… Lütfen..!

Olmadı giderek anlamsızlaşan bu polemiklerle uğraşmak yerine bir yerlerde buluşup, birkaç fidan dikelim bir yerlere, bir işe yarayalım, ne dersiniz?

Cümleye selamlar, sevgiler,

sargonx Çevrimdışı   Başa Dön