View Single Post
Eski 22-05-2012, 10:27   #15
canannuman
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-12-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 578
Ben totem ile timy tim normal oturak penbe aldıydım sitemizde satışını yapan bir üyeden. Birde oturak arkadaşımın annesi yollamış normal oturak boy domates.
2 dalda sırığım var biri siyah rus gene siteden aldım meraktan. Bir tanede Elif arkadaşımın annesi göndermiş gene Allah Razı olsun.
Totem timy tim ve normal oturak penbe ve normal oturak kırmızıların yepsini yan yatırdım ektim. Bakalım ne olacak hayırlısı ile. Birde evde saksıda tesadüfen bu konuları bilmeden yarım toprak dolu olan saksıya ölmek üzere olan pazardan aldığım (oturak diye aldım) domatesleri ekdim.Geç kaldıydım ekmeye ölmesinler diye yan, yan (pörsük yapraklı halleri ile) ektim. Zaten dik duramıyorlardı. Geçen bir baktım ne göreyim yan toprağa değen sap kısmından beyaz beyaz uzun kökleri toprağa 1 cm kala daldırmış yani şimdi boğma yöntemi ile üzerilerine 5 cm 5 cm toprak koyacam o havadaki kökleri de toprak içinde kalmış olacak. Seni eşek dedim, ben sen ölecen diye bir umut ekeyim dedim. Sen tüm tohumdan ektiklerimi geçmiş adam olmuşun. Kendi kendime deli gibi sevdim birde domatesimi. Allahtan eş dost görüpde ahanda Canan'ı kaybettik demiyor. İlk fırsat o resmen toprağa fırlatır gibi alel tecel ektiğim domatesimin fidesinin fotosunu ekleyeceğim.

canannuman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön