Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mete Tiren
Son gelişmeler şok şok şok
Rus uyruklu 100 adet solucan metetrn'nin bahçesinde sigortasız ve izinsiz çalıştırılmak için getirildi  Son bilgilere göre solucanlar yeni ortamlarına ve yeni mamalarına ayak uydurmaya çalışıyorlar sonucu bekleyerek göreceğiz
Bir başka kaçak tesis evin çatı katında yakalandı alg kültürü aşılanmış 2 adet 5kg su şişesi bulundu araştırmalara göre onlarda solucanlar gibi kaçak çalıştırılarak toprağa katkı maddesi olarak kullanılacak...
Yeni yeni mikrobiyel gübrelere el atan metetrn kaçal değil sadece bilim için araştırma yapıyorum diye kendini savunmaya çalıştı. Bundan sonra bir çok alg kültürünün daha çatı katında rastlanabileceğinin mesajlarını veren metetrn kompost çayı ve enzim ile de yakından ilgileneceğini alenen söylemiş bulunmakta bilgilerinize sunulur 
|
Bu haberlerden sonra bu konudan uzak durduğumu sanmayın sadece sobelenmemek için fazla resim göstermiyorum o kadar solucanlarım bir sürü yumurta döktüler bu da her şeyin yolunda olduğunun bir göstergesi demek yemeleri yerinde pek fazla üst taraflarda gözükmüyorlar çünkü
Ben çok konuşuyorum diye sayfayı pek takmıyorlar en iyisi resimler konuşsun...
Solucanlarımdan bir tanesini elime aldım pek huysuzlandı ondan dolayı diğerlerini çıkarmak istemedim
Peki ya şu üretmek için can atılan alg gübresi ne mi oldu biraz özet geçeyim. Bir miktar pekmez ile denedim pek beğenmediler kokuştu bereket versin az bir miktar denemiştim sonra bir kaç farklı suda denedim şaşal suların hepsinde çok az üreme yaptılar hatta ve hatta bazılarında eksilme oldu kimileri koyduğum gibi kaldı ama Hasan dedenin evinde dinlenmiş çeşme suyunda bir deneme yapmıştık sanırım 22 gün oldu şişenin son durumu şöyle