View Single Post
Eski 20-05-2012, 20:00   #6
Yaylacı
Ağaç Dostu
 
Yaylacı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-09-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 838
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tika Mesajı Göster
Biz burada kendi hobimizi paylasiyoruz,sunuyoruz.Sanati cok severim,ama egitimini almadim,duzenlemeleri tamamen kendi zevkime gore yapiyorum.Peysaj okumadim.Profesyonel olmak gibi bir kaygim da yok...Mukemmel bir gorselligi yaratma cabasi icinde de degilim.

Ama bitkilerle ugrasirken o kadar mutlu oluyorum ki,hangisi cicek acmis,hangisi ne kadar buyumus vs.Bu heyecanimi paylasiyorum.Bence bircok kisi de bu sekilde bakiyordur.Bu sekilde de hissettigi icin tepkiler genelde olumlu diye dusunuyorum. Sayet ben yorum yaparken buna gore yorum yapiyorum.

Gonul isterdi ki,benim de kocaman bir bahcem olsun.Onlari ferah ferah dizeyim,ama elimdeki mekan bu ve yetistirmek,deneyimlemek istedigim cok tur var.Hal boyle olunca tabii yer sikintisi cikiyor.Ama ben halimden memnunum.

Herkesin dusuncesine saygim sonsuz bu arada.Mutlu pazarlar...
Sayın Tika, yorumunuza yüzde yüz katılıyorum. Düşünceleriniz benim düşüncelerimle birebir örtüşüyor. Aynı şekilde terasıma çıktığımda bütün bitkileri incelerim bir gelişme var mı, çiçek açan var mı, herhangi bir zararlı var mı diye bakarım. Yeni tomurcuklanma gördüğümde sevinir mutlu olurum. Ayrıca biz bu sayfalarda fikir alışverişi yapıyoruz, görsellerden yeni fikirler oluşturabiliyoruz. Bu paylaşım sanırım başka sitelerde yoktur. Saygılar sunarım efendim...


Düzenleyen Yaylacı : 20-05-2012 saat 20:01 Neden: Düşük cümle düzeltildi.
Yaylacı Çevrimdışı   Başa Dön