View Single Post
Eski 20-05-2012, 14:19   #14
Harun Parlak
Ağaç Dostu
 
Harun Parlak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-01-2007
Şehir: İstanbul Sarıyer
Mesajlar: 4,272
Arkadaşlar. Bir şeyi netleştirmek lazım.Burada eleştiri yapılan kişiler değil çalışmalardır.
Çalışmaların da elbet te artılarına güzel eksikliklerine de eksik diyeceğiz.
Belki de zaten bizim eksik dediğimiz yanı kişi zaten kendisi de görüyor olabilir ama o an için öyle uygun gördüğü için öylece bırakmış olabilir.
Kafasında var olan eksik ve ya yanlış gördüğü durumu kafasında düzeltmek varken bizler eksikleri de artı gibi süper vs dersek bu sefer acaba düşüncesine kapılmamız da olası. Bu sefer de kendisinin de eksik gördüğü tarafı düzeltmeme tarafına yönlenebilir.
Ben bu sayfadan tekrarlıyorum güzel taraflarını gördüğümüzü beğnilerimizi belirttikten sonra eğer eksik olan yerleri de görürsek kesinlikle belirtmek lazım. Burada eksiği dedğim gibi çalışmayı yapacak olan arkadaş da gerçekten biliyordur ve zamanı gelince de düzeltecektir. Ama burada belirtirsek asıl mesaj verilmek istenilen bu sanata yeni başlayan arkadaşları da kısa sürede doğru bilgilendirmiş oluruz.
Kendi aramızda eksikliklerimizi konuşursak bu sayfalardan okuyan arkadaşlar da çok da soru sormadan hataya düşmeden öğrenmiş olur.
Eskiden biz 3.4.5. sınıflar aynı sınıfta ders görürdük 3. sınıftakiler 5. sınıf derslerini de dolaylı görmüş olurdu. Burada 1. den 5. sınıfa kadar herkes aynı sayfaları okuduğundan doğrularımız ve yalnışlarımız la daha güzelini öğrenip uygulayacaklar diye düşünüyorum.
Her çalışmamız süper olmak durumunda değil.

Not
Konuştuğumuz eksikliği Ferit bey zaten biliyormuş ve kafasında da düzltmek varmış. Eğer burada irdelenmemiş olsa idi Ferit beyin ağcı düzelirde ama bu sayfaları okuyanlar bu durumu öğrenmesi için uzun zamanlar gerektirebilirdi.

Harun Parlak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön