View Single Post
Eski 16-04-2007, 18:59   #74
Plumbago
Ağaç Dostu
 
Plumbago's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-12-2005
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 816
Sevgili nartsawa;

Tüm yazılanları okuduysanız, ne yapılmalı? yerine artık ne yapabilirim? konusunda tartışmamız gerekiyor Tekrar başa almayalım derim ben

Bu fuara biri geçen sene olmak üzere daha önceki yıllarda 2, bu fuarın başlangıç yeri olan ancak daha sonra farklı bir isimle devam eden Yalova'da ki fuara da 1 kez stand sahibi olarak katıldım.

Bu fuarda emanet veya kiralık malzemelerle yola çıkmayı biraz sakıncalı görüyorum. Geçen seneki fuarda yanlış elektrik bağlantısı nedeniyle bir adet projeksiyon cihazı ve bir adet diz üstü bilgisayar şarj aleti yandı. Gerçi fuarın sigorta şirketi maddi masrafları karşıladı ve fuar süresince bize bir projeksiyon cihazı kiralayarak mağdur olmamız engellendi ancak cihazların tamiri süresi uzun olduğu için (Yaklaşık 1 ay) Yalova'da ki fuar da projeksiyon cihazımız olamadı. Projeksiyon cihazını ödünç aldığımız kişilere mahçup kalmamız da cabası oldu.

Projeksiyon cihazı veya LCD TV eğer üyelerimizden gönüllü bir kişi tarafından karşılanırsa kullanılmalı diğer türlü kiralamaya veya ödünç almaya kendi adıma pek sıcak bakmıyorum.

Ben hala aybala'nın yaptığı listenin dışına çıkılmaması konusunda ısrarcıyım.

Anahtarlık, şapka, broşür, sticker gibi promosyon malzemelerini ya hemen bugünlerde ya da İzmir dışındaki illerde çözmemiz gerekecektir. Çünkü fuarda bir çok firmanın istekleri çakışmakta ve hazırlama aşaması göz önüne alındığında istekler gününde karşılanamamaktadır.

Plumbago Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön