View Single Post
Eski 16-04-2007, 17:20   #73
nartsawa
-
 
Giriş Tarihi: 08-03-2007
Şehir: -
Mesajlar: 95
Pişmiş aşa soğuk su ekleme nartsawa (bu yazıda ) hevesli konuşan) demezseniz
Yapılmaya çalışılan şeyi çok takdir ediyorum ancak fuarlar genellikle firmaların konuları hakkında iş geliştirmeye, karlarını artırmaya yönelen faaliyetlerini yönelen ortamlar değilmidir.fuarda stand edinmek kolay bir durum da olmasa gerek,

benden önce konuyla ilgili yazılanlardan hareketle ..

1-Ağaçlar net üyelerinden ticari üretim yapan ancak faaliyetleri fuarda stand edinecek kadar büyük boyutlu olmayan üyelere agaçlar net standında ürünlerini ve faaliyetlerini fuar katılımcıları ile buluşturma fırsatı verilemez mi?

2-Nasrettin hocanın damdan düşünce kendisine bakması için doktor arayanlara bana doktor değil damdan düşen birisini getirin ) dediği gibi bizim durumumuz gibi tecrübeleri yaşamış niyet sahiplerinin deneyimlerini sorsak öğrensek bize yardımcı olabilir mi ? (buğday org. Victor Ananias ve tarımsalpazarlama.com Tülin Akın) Umarım ilk fuar tecrübesi için çok faydası olacaktır. Yardımcı olmak istemeseler dahi en azından tecrübe tecrübedir.

3- Malesef çok zaman bu tür faaliyetlerde çalışanların sayısı ile konuşanların sayısı ters orantılı olabilmektedir çalışanların, konuşanların çokluğu ve çalışanların azlığından etkilenip çalışmayı kesmesi ise sonraki faaliyetlerde eski çalışanların da konuşana dönüşmesine, konuşanların bir sonraki faaliyette de konuşan olarak kalması sonucunun ortaya çıkasına sebep olabilir.

çalışanların çalışmaya devam etmesi ise umudun her zaman var olduğunu görmemize ve ortaya çıkan harika sonuçlardan etkilenen konuşanların da çalışan olmaya heves duymasına sebep olur.
saygılarımla..

nartsawa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön