View Single Post
Eski 02-05-2012, 11:50   #511
merlict
Ağaç Dostu
 
merlict's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-08-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 508
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi skyynet Mesajı Göster
İlginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar nasip olursa pazartesi başlıcam çelik yapmaya 25-30 adet çelik yapmayı düşünüyorum ****** fire de vercegim için sayıyı yüksek tutmayı düşünüyorum cam seramız var..
melissa dan çelik yapmıştım 15 adet kadar 10 tanesini saksı topragına köklenmesi için dikimini yaptım diyer 5 adetide perlit ve torf karışımı yaparak diktim ve cam seramıza koydum hiç bir köklenme ilacı kullanmadım torf ve perlit karışımın daki olan 5 tane 3-4 cm anca oldular ama saksı topragına diktigim iki karış oldu.
Ve üzüm agacı diye ögrendigim bi agacın meyvelerini geçensene çok yedim tohumlarını cam seramız da saksılara ektim şuan 1,5-2 cm kadar oldular pazartesi fotolarını çekip sizlerle paylaşıcam arkadaşlar Allaha Emanet Olun..
Merhaba skyynet.

Sizi ilgi ile takip edeceğim.Daha öncede belirttiğim üzere çelikten limon yetiştirmek kolay değildir.Ben limonlar üzerinde bir sürü denemeler yaptım ve hala yapmaktayım.Son olarak limon bonsai denemem var ki halen yaklaşık 50 fideyi bir saksıda büyütmeye çalışıyorum.Ayrıca İzmirde bu işler için en uygun yerlerden biri.

Bu arada üzüm ağacını merak ettim, asma'dan bahsetmiyorsunuz değilmi ?

Mehmet

merlict Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön