Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ERKEN48
Arkadaşlar Bu casablankanın soğanını tarif edebilecek **** resimleyebilecek bir arkadaşımız varsa çok mutlu olurum. Nedeni iki ayrı yerden soğan aldım. birincisini ekim aylarında aldım. Taylanttan ithal diye yazıyordu. şekil olarak lale soğanının biraz daha irisi idi. Şimdiye kadar hiçbir gelişme yok. geçenlerde çürüdü mü diye bakayım dedim.aynı diktiğim gibi duruyor. başka bir siteden aldığım soğanlar ise aynı diğer liliumlar gibi sarımsak gibi diş diş . ilk çıkan yapraklarıda diğer liliumlarla aynı. Bunun üzerine ben ilk aldığım siteye mesaj yazdım .Gönderdikleri ürünün casablanka olmadığını söyledim. Sağolsunlar ilgilendiler. Ücretsiz yeni ürün gönderdiler fakat gelen ürün ilk gönderdiklerinin aynısı idi. Şimdi ben bu firmaya haksızlık mı ettim. Başka bir deyişle bu aldıklarımın hangisi casablanka? Korkarım ikisi de değil.
|
sn arkadaşım., Casablanca çeşidi liliumun soğanı da diğer lilium soğanları gibidir. Belki rengi biraz sarıdır. Tarif edecek birşey yok ki? Bildiğiniz Lilium (zambak) soğanı.