View Single Post
Eski 11-04-2007, 18:59   #41
hfz
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 810
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Erguvan Muhibbi Mesajı Göster
Dostlar bu Fuar işini beceremeyecek miyiz yoksa?
Ben standımızda aktif görev alabileceğimi daha önce belirtmiştim.. (Tabii Allah korusun, çok çok büyük bir aksilik hastalık gibi bir şey olmazsa.)

Sitemizin amacı doğrultusunda fuardaki sunumumuz, tanıtımımız hakkında bir yorum yapamıyorum yeni bir üye olduğumdan ve bilgimin azlığından dolayı.. Sanırım öncelikle fuarda neleri sunabileceğimizin kararının verilmesi ve bu doğrultuda hazırlıkların yapılması gerekiyor.. Bunun için de konuda uzman ve sitede yönetici konumunda olan arkadaşlarımıza daha çok iş düşüyor karar mekanizması olarak..

Plazma, semaver gibi şeylerde de pek bir faydam dokunamasa da dizüstü bilgisayarım var eğer bilgisayarda sorun çıkarsa son anda.. Plastik bardak-tabak-çatal gibi ihtiyaçları da karşılarım.. Kemeraltında toplu satıyorlar.. Derseniz ki semaver olmak zorunda değil, su ısıtıcısı getiririm, poşet çay ve kahvelerle idare ederiz.. Hatta yanına kek yapmaya bile çalışırım... Gerekirse ve ortama uyarsa evden dört adet sandalye de getiririm.. Sanırım fuarda bir masa ve iki sandalye veriliyormuş her standa..

Çiçek koyalım denirse Mum, Gardenya ve Ful'üm var bir İzmirli olarak.. Selluka ise malumunuz Mehmet Bey'de mevcut.. Ve daha başka çiçekler de sorun olmaz sanırım diğer üyelerimizle birlikte..

Yine de en önemli konu ne sunacağımız ve nasıl sunacağımız.. Gelen misafirlere neler anlatacağımız.. Ve bunları anlatacak konuda uzman kişiler..

Bağlantılarımız varsa eğer; özellikle ağaçlar ile, çevre, organik tarım, salon bitkileri ve aklıma gelemeyen tamamen bizim sitemizde olan konularla ilgili, akademik kariyeri olan kişileri standımızda ağırlayıp, fuara gelen kişilere uzman kişiler vasıtasıyla bilgiler sunmak da olabilir..

Özellikle Orman Yangınlarını ön plana çıkarabiliriz belki en önemli konu olarak tüm imkanları kullanıp..

Hatta ilk ve öncelikli tek amacımız bu konu bile olabilir.. Tam da yaz başlıyorken.. Mesela standımızda yanan ormanları (orman yanarken içindeki canlıların da yandığını gösteren) sürekli gösterebilir ve resimlerle donatabiliriz her yeri.. Eminim TRT'den bulabiliriz bu tür belgesel tarzı filmler.. Bu bana daha önemli geliyor aslında salon çiçeklerini tanıtmaktan..

hfz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön