View Single Post
Eski 03-04-2012, 11:58   #312
Serpent
Ağaç Dostu
 
Serpent's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-10-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 236
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gçakar Mesajı Göster
Dünyamızı severim, canlıları severim, yaşamdan keyif alırım. Mutlaka ölecek olsak da, ölmeyi düşünmem, istemem. Ama bir istisna var, oğlumun karşılaşabileceği genetik bozuklukların karşılığında, üç gün doyacaksam işler değişir. Önce zararsız oldukları ispatlanmalı. Aksi takdirde gözümü kırpmadan ölüme de giderim, cehenneme de...

Benim anlatmak istediğimi anlayamamışsınız.

Düşünün ki çocuğunuz gözünüzün önünde eriyip gidiyor, açlıktan ölmese bile yetersiz gıdanın sebep olduğu geri zekalılık, zayıf bünye gibi sorunlarla karşı karşıya çocuğunuz.

Hadi siz kendinizi feda ediyor ve ölümü göze alıyorsunuz, ama siz yemeseniz bile çocuğunuzun da yiyebileceği bir şey yok.

Çocuğunuzun bu hallere düşmesine razı mı olursunuz, yoksa ispatlanmamış GDO zararlıdır vehmi nedeniyle ona bu gıdayı yedirmez misiniz?

Siz Zambia'nın GDO'ya karşıtlığı nedeniyle yetişkinler öldü çocuklar kurtuldu mu sanıyorsunuz? Bu tür olaylarda en büyük acıyı çocuklar çeker.

Eeee, sonunda ne karar alıyor Zambia? Öğütülmüş GDO'lu mısırı kabul ediyor. Bu mısırı vaktiyle kabul etseydi de o açlıktan ölenler ölmeseydi daha iyi olmazmıydı?

Serpent Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön