View Single Post
Eski 01-04-2012, 09:00   #43
selis
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-07-2009
Şehir: İzmir-Bornova
Mesajlar: 2,974
Doğa uyanmış; fuarın her köşesinde ayrı bir koku vardı.. Görüntü de kokular da şahaneydi..

İlk toplantıya katılışım olduğundan bana oldukça kalabalık geldi.. Buna rağmen sınırlı sayıda üye tanıdım.. Buna üzüldüğümü söyleyebilirim.. Bir ön tanışma olamaz mıydı acaba? Ya da herkes birbirini tanıyordu bu nedenle gerek yok muydu?

Bu isimlerden biri de metetrn sanırım.. Herkes tanıyor ve seviyor.. Çokta sempatik, eğlenceli biri
Hülya Hanım tanıştığımıza çok sevindim umarım tekrar görüşürüz.. Selçuk Bey (selcuk44) aynı bitkiden bahsetmediğimize gerçekten çok üzüldüm.. Sayenizde gurupta Kanayan Kalpler arayanlar çoğaldı.. Adem Bey iyi ki geldiniz.. Sizi görsem de sorsam dediğim bir konu vardı.. O kadar çok konuşunca yine unuttum mrduran tohum bankasından gelen tohumlar bizi kaynaştırdı sanırım.. Görüşmek üzere Mehmet Bey Hoyalar için çok teşekkür ederim..Benimki çürümüştü.. Fatma Dündar çok tatlısınız, çok zarifsiniz.. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.. Sohbetiniz için çok teşekkür ederim.. Görüşmek nasip olsun tekrar.

Ve tabii Mine Hanım.. Herkesin söylediği gibi tatlı diliyle, anlattıkları su gibiydi.. Başından bir hırsızlık olayı geçmiş.. Tekrar geçmiş olsun.. Verdiği bilgiler için çok teşekkür ederim..

Fotoğraf çeken kimse olmadı sanırım..

Tohum bankası demişken.. Bendeki Sellukanın kapsülleri dalında çürüdüğünden belki toplantıya getiren olur diye düşünmüştüm.. Maalesef olmadı..
Bankadan gelen tohumlar döküldü ortaya.. Bir yığın paket vardı önümüzde.. Sebze ve çiçek tohumları.. Sanırım çeşit anlamında güne damgasını vuran Lir (jineop) oldu.. Çiçeklerle daha fazla ilgilendiğimden, hangi paketi alsam üzerinde aynı isim Tura ve Gultar'ın çeşit ve paketleri de çok fazlaydı.. Bazı paketlere nasıl da uğraşılmış, şaşırdım.. Üzerlerinde gerekli tüm bilgiler mevcut.. Elinize sağlık..

Emeği geçen herkese teşekkürler hakkınızı helal edin..

Eklenen Resimler
  
selis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön